Κυριακή, Μαρτίου 03, 2019

Από την Συμφωνία των Πρεσπών στην Συμφωνία των Αγωγών και από εκεί..... στην Πόλη!«Θα τα πούμε του χρόνου λοιπόν…στην Κνωσσό…στην Κνωσσό της Κρήτης…σας ευχαριστώ!!» 

Έτσι είχε κλείσει την ομιλία του ο Νετανιάχου στην 5η τριμερή Κύπρου-Ελλάδος-Ισραήλ με αφορμή την κατασκευή του αγωγού East Med.

Ήταν 20.12.2018 που έγινε αυτή η σύνοδος στην ισραηλινη πόλη Μπερ Σεβα, όταν ο Μπέντζαμιν ανακοίνωνε ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η 6η και τελική συνοδος για την την υπογραφή της συμφωνίας κατασκευής του αγωγού East Med στα κατάλοιπα του μινωικού πολιτισμού… στην Κνωσσό.

Χθες 1/3 ανακοίνωσε η Exxon  ότι υπάρχει κοίτασμα μαμούθ στο οικόπεδο 10 της Κύπρου…το οικόπεδο Γλαύκος.

(Γλαύκος είναι και το ελληνικό υποβρύχιο γερμανικής κατασκευής τύπου 209)

Η ExxonMobil που έκανε τις έρευνες και θα αντλήσει το κυπριακό κοίτασμα είναι ο άμεσος απόγονος της εταιρείας Standard Oil του Τζον Ντ. Ροκφέλερ. https://corporate.exxonmobil.com/en/Company/Who-we-are/Our-history

Τι πανηγυρίζεις λοιπόν άνθρωπε;

Ξέρω ότι όλοι έχουμε την ανάγκη να ελπίζουμε σε κάτι που θα εξασφαλίσει το όραμα μας  για ένα καλύτερο μέλλον.

Όλοι θα θέλαμε να ίσχυαν οι παραπάνω δηλώσεις για γεωπολιτική αναβάθμιση της Κύπρου και τα τεράστια κέρδη από το κοίτασμα.

Αλλά πόσο σχέση έχει η ελπίδα μου με την πραγματικότητα;
Ας αφήσουμε τα κέρδη, τα ποσοστά και το τι θα εισπράξει η Κύπρος στο μέλλον, άλλωστε τα κέρδη αυτά είναι πολλαπλάσια για τις εταιρίες που συνεργάζονται στενά με κράτη….τα οποία επέτρεψαν ή οργάνωσαν τη διχοτόμηση του νησιού το 1974!!!

Το καταλαβαίνουμε αυτό;;;

Ισχυρά κράτη που σε άλλες περιπτώσεις παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της εδαφικής ακεραιότητας επενέβησαν και εμπόδισαν την…..αμφισβητούμενη καταστροφή και σε περιπτώσεις εξόφθαλμες όπως η τουρκική εισβολή στη Κύπρο έκαναν τα παγώνια. 


Αυτές οι διαχρονικές εταιρίες είναι ο κερδισμένες και τα Κυπριακά κοιτάσματα θα είναι το καύσιμο για να διαλύσουν και να καταστρέψουν και άλλες χώρες που θα σταθούν εμπόδιο στη Νέα εποχή!

Αγαπητέ μου, το κοίτασμα μαμούθ εκεί και όχι μόνο εκεί, θα είναι  ο μέγας χορηγός και χρηματοδότης αυτής της προσπάθειας.

Γιατί οι πολύ παλιές αυτές εταιρίες υπηρετούν και προωθούν τα συμφέροντα της ψηφιακής σκλαβιάς που ετοιμάζεται να εφαρμοστεί σε όλα τα κράτη.

Και αν σαν κράτος πας κάποια στιγμή κόντρα στον μεγάλο προγραμματισμό, τότε σου φτιάχνουν ατμόσφαιρα και γίνεσαι π.χ. Βενεζουέλα.

Απλά και ξεκάθαρα.

Πανηγύριζε λοιπόν άνθρωπε….αλλά να θυμάσαι κάτι σήμερα 3/3.

Ούτε κυβικό μέτρο δεν θα προλάβει να βγει στην επιφάνεια.

Γιατί το χρονοδιάγραμμα λέει αλλά…και θα τα πούμε σύντομα.

Όμως, πάμε λίγο ανάποδα στη γραμμή του χρόνου εκεί που παίζει το κρυφτούλι της η αλήθεια.

Ο λόγος που η Τουρκία ζητάει μέρος από τα κοιτάσματα της Κύπρου είναι γιατί το 1974 κάποιοι της έδωσαν το δικαίωμα να έχει τον έλεγχο του μισού νησιού.

Όπως είπαμε πιο πάνω, είδες μήπως αυτοί οι κάποιοι π.χ. το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ ή οι τότε μεγάλες δυνάμεις να αντιδρούν στην εισβολή;

Σκέψου πονηρά όπως κάνουν αυτοί…σκέψου ότι αυτό που φύτεψαν στο χρόνο τότε, το 1974, ήταν η πολεμική επένδυση…. που θα απέδιδε τα μέγιστα στο μέλλον…δηλαδή στο τώρα.

Θα υπήρχε αιτία διαμάχης στην αν. Μεσόγειο εάν η Τουρκία τότε δεν είχε πατήσει στο νησί και δεν διεκδικούσε μερίδιο από τα κοιτάσματα...που κάποιοι ήδη γνώριζαν την ύπαρξη τους;;;

Όχι!!!

Κάποιοι λοιπόν γνώριζαν για αυτή την πολεμική επένδυση, γνώριζαν τι έπρεπε να φυτέψουν τότε για να θερίσουν τώρα… οι ίδιοι το σχεδίασαν και σιγά σιγά ετοιμάζονται να εισπράξουν από την επένδυση τους.

Τι να εισπράξουν;

Να διαλύσουν τα εμπλεκόμενα κράτη, η νέα εποχή δεν αναγνωρίζει κράτη, δεν έχει σύνορα, έθνη…μην το ξεχνάμε αυτό… και θα γεννηθεί μέσα από το χάος των πολέμων και των φυσικών καταστροφών.

Και οι αφορμές….ναι αυτές οι αφορμές…τις έχουν φυτέψει βαθιά στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να τις εκμεταλλευτούν.

Οι σκιές δεν έχουν ανάγκη από ορυκτά καύσιμα για να κινούνται και δεν κερδίζουν από το εμπόριο τους, δεν έχουν ανάγκη το χρήμα.. απλά ασκούν εξουσία και εφαρμόζουν την ατζέντα τους (και)μέσω τέτοιων εταιριών κολοσσών!

Οι μαύροι  πίσω από τις εταιρίες κολοσσούς θέλουν….πολεμική αναστάτωση στη λεκάνη της Μεσογείου. Όσα κράτη βρέχονται από την Μεσόγειο να μπουν κάτω από τον φόβο της πολεμικής σύρραξης και αν δεις τον χάρτη, απειλούνται σχεδόν όλα τα κράτη…ακόμη και το Ισραήλ!!

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ασία, στα Δυτικά Βαλκάνια, στην καρδιά της Ευρώπης στην Ουκρανία, πρόσφατα στην Λατινική Αμερική στη Βενεζουέλα και σιγά σιγά τυλίγουν όλο τον πλανήτη οι φωτιές του πολέμου.

Για αυτό λοιπόν έβαλαν τις εταιρίες μαριονέτες τους να κάνουν τις ανακοινώσεις στις 1.3 και ενώ ο στόλος των Τούρκων είναι στο Αιγαίο.

Είναι μήνυμα για μας που ασχολούμαστε με τα μηνύματα στο χρόνο.

Αυτό γνωρίζει ο Τούρκος και ετοιμάζεται με την άσκηση Γαλάζια Πατρίδα για πολεμικό επεισόδιο.

Και πάμε στον East Med!

Οι υπογραφές για τον αγωγό θα γίνουν στην Κρήτη...συγκεκριμένα στην Κνωσσό.

Όμως θέλουν να ανακοινώσουν και ΑΟΖ από την Κρήτη....το ίδιο διάστημα των υπογραφών.(η ανακοίνωση αυτή είναι casus belli για τους απέναντι και οδηγεί σε πόλεμο)

Τα ΜΜΕ μετέφεραν ότι οι υπογραφές από την Κνωσσό θα πέσουν Φεβρουάριο, μα πέρασε ο Φεβρουάριος και δεν έσταξε μελάνι.

Γιατί δεν έγιναν............. γιατί αργείτε;;;;; δε σας βγαίνει το πρόγραμμα;;; 
Γιατί την ατζέντα των ανακοινώσεων δεν την κανονίζουν οι πολιτικοί,τα κράτη, οι εταιρίες, τα επιχειρηματικά λόμπι κλπ. αλλά το σκοτάδι και αυτοί που το υπηρετούν, γιατί το σκοτάδι, το κακό, έχει ανάγκη τον χρόνο και τον συντονισμό μέσα σε αυτόν.


Η Κρήτη είναι ένα μέρος που το μαυρίζουν όπως έχουμε πει με διάφορους τρόπους και το βλέπουμε…ναι το βλέπουμε, μόνο οι τυφλοί δεν βλέπουν τις αποκαλυπτικές εικόνες στη Κρήτη και που κάθε τόσο βυθίζεται στο πένθος.

Εκεί οργάνωσαν την πανορθόδοξη σύνοδο της….. πανθρησκειας το 2016 και όχι τυχαία!!!

Εκεί θα υπογράψουν τον αγωγό της νέας εποχής και από πίσω οι θυσίες για να σφραγίσει η συμφωνία. 

Εκεί πάνε να ανακοινώσουν και ΑΟΖ, δηλαδή επέκταση ελληνικών χωρικών υδάτων δηλαδή σαν να λένε στην Τουρκία άντε μπες να τελειώνουμε.Όμως…έχουμε πει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι η αιτία πολέμου και δεινών από πάνω…βόρεια

Έτσι και η Συμφωνία των Αγωγών μοιάζει να είναι η αιτία πολέμου και δεινών από κάτω….νότια

Μιλάμε για δύο διαφορετικά μέτωπα που δεν θα αποφύγουμε.

Όμως....

........... μόνοι σας βάλατε τα γαμψά νύχια σας και βγάλατε τα μεγάλα άσχημα μάτια σας.

Γιατί βλέπετε στον παρακάτω χάρτη τις δύο πλευρές του τριγώνου….

Αγνοείτε ότι υπάρχει και τρίτη πλευρά στο ισοσκελές αυτό τρίγωνο που σχηματίζουν οι δύο συμφωνίες (περίπου 720 χιλιόμετρα κάθε πλευρά.)

Η μια πλευρά του είναι στις Πρέσπες εκεί που δώσατε όνομα, εθνικότητα, γλώσσα και.. δικαιώματα.

Η άλλη του πλευρά του είναι στην Κνωσσό της Κρήτης, εκεί που παραχωρείτε τα ενεργειακά κοίτασμα της Μεσογείου στις εταίρες που εργάζονται για την εφαρμογή της νέας εποχής….και στήνετε την αιτία πολέμου και δυστυχίας για την Ελλάδα (γιατί ένας πόλεμος δεν είναι μόνο οι απώλειες, είναι και οι πρωτόγνωρες συνθήκες πείνας σε ένα αστικοποιημένο περιβάλλον διαβίωσης...δηλαδή...η ανακοίνωση ενος πολέμου μύρια έπονται!)

Όμως, όπως και να έχει, υπάρχει και η τρίτη πλευρά του τριγώνου….αχ αυτήν δεν την έχετε υπολογίσει…ή αν την έχετε κατά νου, την φοβάστε και δεν επιθυμείτε να φτάσουμε σε αυτή και να χαθούν κόποι ετών! Οι δύο πλευρές του αρμονικου κατα "σύμπτωση"τριγώνου.... η μια(1) εγκαινιάστηκε, η άλλη(2) σύντομα, θα είναι ο βάσεις που θα μας οδηγήσουν στην τρίτη(3) πλευρά του τριγώνου αυτού..ναι σε εκείνη που δεν θέλετε να φτάσουμε!

Εκεί, στην τρίτη πλευρά του ισοσκελούς τριγώνου θα υπογράψουμε ακόμη μια Συνθήκη, αυτήν της παραχώρησης της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα και το τέλος της νέας σας εποχής!

Εκεί ακριβώς που βρίσκεται η τρίτη γωνία του τρίγωνου στέκει η Αγιά Σοφία, η οποία θα λειτουργήσει ξανά και θα σημάνει την πραγματική εποχή της ειρήνης και της αγάπης και όχι την εποχή της απάτης και της διαστροφής που πάτε να εφαρμόσετε και που ο πλανήτης δεν θα έχει ξαναζήσει ποτέ πριν στην ιστορία του.

Χαρείτε λοιπόν την εποχή που φτιάξατε… αλλά η χαρά σας σιγά σιγά αρχίζει να υποχωρεί μπροστά στον προφητικό λόγο των Αγίων μας....γιατί εκεί έχουμε ήδη πατήσει και μας μίλησαν πολύ πριν για τα χάλια των καιρών μας, την πτώση της Μεγάλης Βαβυλώνας δηλαδή του δυτικού πολιτισμού αλλά και την αναγέννηση του κόσμου από τις στάχτες της καταστροφής και του πονου και αυτή η αναγέννηση θα έχει πνευματικό κέντρο όχι τον τρίτο ναό...όχι....θα εχει αυτο που σας πονάει περισσότερο, την Αγία Σοφία.

Ότι είπαν… ότι είδαν…. οι άγιοι μας, είναι αυτό που φοβάστε, είναι η τοποθεσία που δεν θέλετε να πάτε και αν ο δρόμος που χαράξατε μοιάζει ιδανικός και πιστεύετε ότι τα έχετε καταφέρει…αχ... αυτή η τρίτη πλευρά του τριγώνου μοιάζει ένα ολοκλήρωμα του μολυβιού αναπόφευκτο. 


Θα πούμε περισσότερα σύντομα.Υ.Γ
Θυμήσου τι κατέστρεψε τα παλάτια του Μίνωα στην Κνωσσο, στα υπολείμματα του οποίου θα υπογράψουν την συμφωνία και κράτα το...διότι ουτε ο χρόνος.... ούτε ο χώρος επιλέγονται στην τύχη!
http://www.explorecrete.com/archaeology/GR-minoan-civilization-destruction.html
Rick
Share:  

1 σχόλιο:

  1. Η σειρα εχει ¨δοθει ¨.......,πρωτα αυτο που κατεστρεψε το παλατι του Μινωα και μετα αυτο που θα τους κανει να μας επιστρεψουν ΤΗΝ πολη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή