Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2019

Οι προειδοποιήσεις που δεν εισακούγονται


Χαμένος χρόνος, χαμένος κόπος, λόγια που φύτευες και δεν έπιασαν;

Όχι ακριβώς αλλά περίπου...

Περίπου, γιατί τα γραπτά μένουν!! (αν δεν μπουν να τα σβήσουν καλικατζαράκια)

Στις 1 Φεβρουαρίου γράψαμε κάποια πράγματα για την Κρήτη. 

Το κείμενο αυτό είχε διττή όψη.

Από την μία ήθελε να προειδοποιήσει και από την άλλη να φέρει στην επιφάνεια τα αίτια της «επίθεσης» στο νησί.

Το νησί από ένα σημείο και μετά βυθίζεται στη θλίψη και στις τραγωδίες, πνίγεται με πρωτοφανής βροχοπτώσεις, το χτυπάνε ισχυρότατοι άνεμοι όπως σήμερα και γενικά γίνεται πολλές φορές πρωτοσέλιδο στα μμε.

Και δεν θα υπήρχε θέμα εάν αυτά δεν ήταν πρωτοφανή στην ένταση τους και δεν έσπαγαν το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.

Θα ξαναπούμε το εξής που είπαμε και τότε.

Καταργείστε όσα συμφωνήσατε στην "Αγία" και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας στο πανέμορφο Κολυμβάρι Χανίων της Κρήτης τον Ιούνιο του 2016!

Το καταθέτω και είναι ευθύνη του καθενός, ειδικά όσων ζουν και μένουν στην Κρήτη και ασχολούνται μετά τα κοινά ή και όσοι το κατανοούν...να το διαδώσουν.

Είναι ευθύνη να μιλήσετε και να αντισταθείτε όπως μπορείτε μπροστά στα όσα συμφωνήθηκαν εκεί κάτω στην σύνοδο, τα οποία στρώνουν το χαλί στον Οικουμενισμό.!!

Εκτός και αν δεν σας νοιάζει η έλευση του Οικουμενισμού και κατ’ επέκταση της Πανθρησκέιας..αν δεν σας ενδιαφέρει η επέκταση της νέας εποχής στο νησί σας...αυτό είναι άλλο κεφάλαιο..είναι μια προσωπική σας σύμβαση συμβιβασμού με κάνετε με τις τραγωδίες.

Αν δεν μιλήσετε και δεν αντιδράσετε τότε τα χειρότερα είναι πολύ μπροστά.

Θα σας στείλουν την 7η τριμερή για υπογραφές εκεί στο θυσιαστήριο της Κνωσού….ίσως και μέσα στον Ιούνιο...και τέτοιες υπογραφές έχουμε πει πως σφραγίζονται. 

Θα σας στείλουν πιο πριν δούρειο.... "πλοίο" στις αρχές Μαΐου.

Η επιθετική αυτή κίνηση θα πιάσει όλο το νότιο Αιγαίο, όχι μόνο την Κρήτη.

Την Κρήτη όμως θα την πολεμήσουν…να το θυμάστε αυτο.

Και ένα από τα όπλα τους είναι... σεισμικό και όχι αυτα που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα.

Ξέρεις, τα πάντα αλλάζουν, αν κατανοήσει μια κρίσιμη μερίδα από που προέρχονται.

Όσο εκεί έξω συνεχίζει να επικρατεί η αγνοία και ότι για όλα φταίει αποκλειστικά ο κυβερνητικός θίασος, τόσο αυτοί θα θερίζουν.

Σήμερα μιλάμε για την Κρήτη.

Αύριο θα μιλάμε π.χ. για την Ρόδο, μεθαύριο για Θεσσαλονίκη κλπ.

Είναι πολλά τα μέρη που θα ματώνουν και πολύς κόσμος δεν θα έχει ιδέα γιατί.

Αυτό πιστεύω είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.....δεν έχει ιδέα τι μπορέι να θεριζει ενα μέρος...ούτε ξέρει, ούτε όμως θέλει και να ακούσει….θέλει απλά να μην χάσει τα προνόμια που του εξασφάλισε το ξεπούλημα της χώρας σε δανειστές και οικοπεδοφάγους, βλέποντας ότι αυτά μέσα από τις εξελίξεις απειλούνται.

 ..και επάνω σε αυτό εργάζεται υπερωρίες.

Η μήπως κάνω λάθος;

Υπάρχουν όμως γύρω του άνθρωποι που ήδη τα έχουν χάσει……

.......και νομίζω είναι πάγιο αίτημα όλων όσων αναζητάμε την αλήθεια, να την αναζητούσαν και οι υπόλοιποι…ίσως έτσι να προλαβαίναμε πολλές εχθρικές επιθέσεις και πολλές….. αυτοκτονίες.

Κλείνω με το εξής, δεν ξέρω πως μου είχε μείνει η εντύπωση ότι η 6η τριμερής για την υπογραφή του αγωγού East med, θα ήταν στην Κρήτη....τελικά έγινε στο Τελ αβίβ.

Η 7η συνάντηση  θα είναι αυτή που θα πραγματοποιθει στην Κρήτη...και όπως είπαμε πιο πάνω, γιατί όχι κοντά στον Ιούνιο.. και θα ειναι αυτη που θα σφραγίσει τη συμφωνία των αγωγών… ή μια συμφωνία για την 7ετία της νέας εποχής.

Για αυτό "προετοιμάζεται" το έδαφος της Κρήτης και η εντατική προετοιμασία ξεκινάει από το χρώμα στον εκλογικό χάρτη το 2015.

Ένα ζήτημα πνευματικό απαιτεί την προσωπική εσωτερική μας αλλαγή και του τρόπου που σκεπτόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα,  δεν λύνεται με κάλπες, όπως θα δούμε άλλωστε και στη συνέχεια του φίλμ.

Όσες εκλογές και αν γίνουν, όσο και καλά και αν πάνε τα πράγματα....εάν εμείς δεν αλλάξουμε τροπο σκέψης,  κάθε μέρα θα είναι και χειρότερη…….υπάρχει άμεση σχέση των εξελίξεων με τις επιλογές μας και δε στις μέρες μας, με τις εμμονές που δείχνουμε στις ταμπέλες μας..οπαδικες κομματικές κλπ. και στις προτεραιότητες μας.

Κάποιοι, το κάνουν, δουλεύουν με τον εαυτό τους αλλά δεν μοιάζει ποσοστό ικανό να αλλάξει το ρου των εξελίξεων.

Ηδη φίλε μου μας προετοιμάζουν με δημοσιευματα και έρευνες για αυτο που προσπαθουν να προκαλέσουν στο Αιγάιο, και δεν μιλαώ για πόλεμο, άλλο κεφάλαιο αυτο.
Το σημερινό κείμενο ειναι άλλη μια προειδοποιήση..!

RickShare:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου