Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2019

Μέχρι να χαθεί η τάξη
...........στα γεωλογικά φαινόμενα, αυτα θα κρατούν ρολόι!


Γιατί φίλε μου υπάρχει τάξη μέσα στο χάος της συμπεριφοράς της φύσης!

Κάτι παρόμοιο είναι και η αγαπημένη έκφραση των... Πεφωτισμένων "Ordo Ab Chao"..τάξη δηλαδή που προέρχεται από το χάος.

Ακόμη βρισκόμαστε στην τάξη που βρίσκεται μέσα στο χάος των εκατομμύρια πιθανοτήτων και ενδεχομένων.

Όταν πατήσουμε στο «Ordo Ab Chao», στην τάξη που θα προέρχεται από το χαος, μόνο τότε ο κόσμος ίσως καταλάβει τι επέλεξε-επέτρεψε να συμβεί στον πλανήτη και τι έφταιξε για να έρθει η δυσαρμονία των φαινομένων.

Αλλά η είσοδος μας στην εποχή αυτή δεν θα έχει γυρισμό, θα είναι αργά για να αντιστρέψουμε το κλίμα, εκεί θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν και η προσαρμογή αυτη δεν θα είναι και πολύ εύκολη.

Και τότε θα μιλάμε για ένα διάστημα που....... αντί για έναν σεισμό π.χ. 7 ρίχτερ, στο διάστημα αυτό θα έχεις τρεις επισκέψεις του απαίσιου ρίχτερ και ένα δύο ηφαίστειααπό πισω και μερικά απο αυτά και εκτός χρόνου, αφού οι δείκτες του ρολογιού του κ.ρίχτερ θα έχουν σπάσει και δεν θα κράταει χρόνο.

Και σεισμούς όχι στο τεράστιο εστιακό βάθος που είχαμε σήμερα στο Περού…αλλα πιο κοντά στην επιφάνεια.

Χθες βράδυ, είπαμε για το περιθώριο κοντά στο 3 που ετοιμαζόταν να πέσει το σφυρί…και σήμερα βαθιά μέσα στο χρονικό περιθώριο έχουμε έναν..... 7,1 στο Περού. 
Και όχι μόνον αυτό, αλλά ακολούθησε και έκρηξη ηφαιστείου αποτέλεσμα της επίσκεψης του Εγκέλαδου.
...το ένα σκουντάει το άλλο
…  

Και ακόμη βλέπουμε να κράταει ρολόι το σφυρι...μέχρι πότε όμως;;

Παραμένει ανοικτό το χρονικό παράθυρο ως έχει.......... +-48 ώρες του 3... ειναι κρίσιμο πέρασμα.

Την τάξη αυτή που συγκρατεί ακόμη και τις καταστροφές του πλανήτη ξέρουν πως να την διαταράξουν.

Και ξέρεις...αυτό επιχειρείται και στην Ελλάδα. 


Και μην περιμένεις να το ακούσεις από κάποια επίσημα χείλη δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί τα επίσημα χείλη τα κίνει η λογική και ο τετράγωνος τρόπος σκέψης.!!!

Είναι όντως δύσκολο ο κόσμος να καταλάβει ότι την χώρα μας την έχουν μαρκάρει, όπως μάρκαρουν και άλλες χώρες.


Από βορρά μέχρι νότο.

Αν έβαζα τσιρότα στην Ελλάδα…δεν το κάνω ….ίσως 1 2 να μπουν, όχι όμως όλα γιατί μετά.... αυτό.... δεν θα μοιάζει Ελλάδα…

Τι θα γινόταν αν ο κόσμος ήξερε-μάθαινε ότι προσπαθούν το παραπάνω συνδυασμό καταστροφής που είδαμε σήμερα στο Περού και παλαιότερα σε άλλα κράτη, να το φέρουν και εδώ;

Ότι για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείται η συμμετοχή του κόσμου και φυσικά η αδιαφορία του;

Ότι απαιτούνται τα νομοσχέδια που έφεραν και θα φέρουν στην Βουλή των Ελλήνων να γίνουν νόμοι του κράτους;;

Εμείς οι άνθρωποι έχουμε θεσπίσει νομούς για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της κοινωνίας.

Έτσι κατά τον ίδιο τρόπο έχουν θεσπιστεί νόμοι μέσα στο μηχανισμό του MATRIX, για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργιά του συστήματος του πλανήτη.

Όταν παραβιάζεται το σύστημα του πλανήτη το φτάνεις στα κόκκινα, με αποτέλεσμα, όπως και στο σύστημα μιας κοινωνίας, να υπάρχει ανταρσία, επανάσταση και.... αντίδραση... που όπως ξέρουμε έχουν σαν αποτέλεσμα το… χάος.

Σε αυτό το χάος έχουν ποντάρει και εδώ.

Και ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι το.... Γεωλογικό χάος.

Είναι οι εικόνες που ποτέ δεν θέλαμε να δούμε και οι καταστάσεις που ποτέ δεν θέλαμε να ζήσουμε.

Όμως το πάνε αθόρυβα οι πειρατές αυτού του κόσμου, σιγά σιγά, άρθρο άρθρο..... βήμα βήμα και ο κόσμος δεν τους καταλαβαίνει και τα αποδέχεται σιωπηλά και όσοι τους καταλάβουν είναι οι τρελοί των ημερών.

Δεν δουλεύει όμως έτσι….ο παραπάνω συνδυασμός γεγονότων (σεισμός-ηφαίστειο) πληρεί όλες τις προϋποθέσεις να εφαρμοστεί στην Ελλάδα.

…το έχουμε ξαναπεί και το λένε και δειλα δειλα μερικοί επιστήμονες.

Σε επίπεδο σκιών το έχουν ήδη δηλώσει, έχουμε πει για το τρίγωνο του Αιγαίου αλλά δεν είναι μόνο αυτό το μέρος.

Όπως είπαμε πιο πάνω…αν βάζαμε τσιρότα στη χώρα δεν θα φαινόταν.

Οπότε και εφόσον επιτραπεί από τον Ουρανό, η Ελλάδα θα τρέμει από πάνω μέχρι κάτω.

Επειδή όμως έχουμε άνωθεν προστασία και τα καλικατζαράκια το ξέρουν και δεν μπορούν να αλώσουν την χώρα από μόνα τους, έχουν βάλει εμάς να απενεργοποιήσουμε την άμυνα και να ρίξουμε τα τείχη… και σε γενικές γραμμές αυτό συμβαίνει είτε με τις συλλογικές μας πράξεις, είτε με την αδράνεια και την αδιαφορία μας, είτε με την….ψήφο μας, είτε με την αποδοχή μας στα πλάνα τους.

Και το θέμα είναι ότι έχουν πέσει τα σινιάλα για την Ελλάδα, και πραγματικά είμαστε πολύ κοντά όχι μόνο στα παραπάνω... αλλά και στα παραπάνω.

Σινιάλα που έπεσαν και σε άλλα μέρη και από πίσω χτύπησε ο Απαίσιος Ρίχτερ.

Αφήνουμε λοιπόν το χρονικό παράθυρο ανοιχτό που είπαμε πιο πάνω, και ο καλός μήνας θα είναι να περάσουν αθόρυβα αυτά που είπαμε χθες...κ
αι ειδικά αυτά που ειπώθηκαν ή εννοούνται για τη χώρα μας. 

Γιατί ένα ατυχές συμβάν μπορεί να πάρει πολλά πρόσωπα.

Rick
Share:  

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω ότι η προστασία που απολαμβάνει η Ελλάδα, δεν οφείλεται σε κάποια επιλεκτική εύνοια προς το Έθνος των Ελλήνων, όπως αφήνουν να εννοηθεί σε πολλά γραφόμενα. Μου φαίνεται ξένο για το Θεό του Δικαίου να κάνει διακρίσεις.
    Νομίζω ότι οφείλεται στο ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αθόρυβα, καθημερινά και χωρίς να περιμένουν προσωπικό κέρδος, επικαλούνται το Θεό γι΄αυτό και ζητούν τη βοήθειά του. Κι αυτό επιτρέπει την παρέμβασή του. Άλλοι με άλλες πράξεις ή την αδιαφορία τους όπως λες κι εσύ, δίνουν άδεια σε άλλες δυνάμεις .
    Και σ΄αυτό ασκούμε την ελεύθερη βούλησή μας και την προσωπική μας ευθύνη: για ποιόν δημιουργούμε πρόσφορο έδαφος να δράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή