Χθες είπαμε ότι στις 10.3 έπεσε το αεροσκάφος στην Αιθιοπία που πήρε μαζί του 157 ψυχές και το γεγονός αυτό συνέβη μερικές ώρες πριν την ημέρα στόχο που είχαμε θέσει εδω, την Δευτέρα 11/3.

Μερικές ώρες πριν όμως, την ίδια ημέρα στις 10.3 έχουμε παράλληλα και.....ασυνήθιστα πολλαπλές επιθέσεις του κυρίου Ρίχτερ.Στις 10 του μήνα, την ίδια ημέρα της αεροπορικής τραγωδίας... σφυροκόπηθηκε το δαχτυλίδι της φωτιάς και αυτό έγινε μια ημέρα πριν την επέτειο του μεγάλου σεισμού στην Ιαπωνία το 2011.

Θέλουν όπως είπαμε να φέρνουν μεγάλη θυσία.....για συγκεκριμένο λόγο που είπαμε σε προηγούμενα άρθρα.


Θέλουν να φέρουν τον Big one..τον μεγάλο και ίσως να μην είναι ένας αλλά παραπάνω από ένας, με μεγάλη ένταση και που θα κάνουν πραγματική ζημιά όπου πάνε και για την εποχή μας όχι συνηθισμένη, με τις ειδήσεις να είναι αναγκασμένες να μιλάνε για αυτόν ή αυτούς για εβδομάδες.

Αυτή η επίσκεψη του κ.Ρίχτερ δεν θα είχε εξουσία αν ο άνθρωπος δεν την έδινε.

Αν κατανοούσαμε στο περίπου με τι έχουμε να κάνουμε, έστω αν καταλαβαίναμε ότι εχθρός μας δεν είναι ο δίπλα μας που προσεύχεται, δεν θα σκοτωνόμασταν μεταξύ μας, γιατί δεν θα βλέπαμε τον εχθρό στα μάτια του άλλου. Αυτό όμως δεν συμβαίνει.

Οπότε το γράφουμε από πριν, ο καταστροφικός τρόπος σκέψης, οι πράξεις…η κακία η ανθρώπινη, όλα αυτά δίνουν την συγκατάθεση τους ώστε να έρθει η μεγάλη επίσκεψη του κ.Ρίχτερ και κάθε άλλη μεγάλη ζημιά που μας περιμένει σε έναν κόσμο ντόμινο.

Ο μηχανισμός του πεδίου και ο χρόνος είναι ας πούμε ασυνείδητα και ότι δεδομένα τους παρέχεις, αντίστοιχα θα είναι και τα αποτελέσματα τους.

Και η διαδικασία που τρέχει στα μέρη μας..εδώ Ελλάδα, δεν ξεχωρίζει από άλλες σε άλλα κράτη όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Βραζιλία, η Ινδία, ξανά Ιαπωνία και άλλα μέρη που έχει καλεστεί ο απαίσιος.

Αυτό το καθημερινό και αθόρυβο αιματοκύλισμα μας οδηγεί εκεί, στον big one και με αυτό το όπλο θέλουν να χτυπήσουν την χώρα.(και με αυτό)

Το θέμα είναι ότι εφόσον γίνει το ένα.... μετά θα γίνει και το άλλο........ και μετά το επόμενο.

Αν έχει εντοπιστεί το ένα, λέμε άν, π.χ στα μέσα του καλοκαιριού, κοντά στο θερισμό, τότε η επίσκεψη του κ.Ρίχτερ θα γίνει εκεί κοντά και πιο πριν. 

Είμαστε βασικά μέσα σε αυτό το διάστημα, άλλα η επίθεση στη χώρα μας θα είναι ολοκληρωτική και πολυεπιπεδη, πράγμα που σημαίνει ότι κατασκευάζεται ένας κολοσσιαίος συντονισμός γεγονότων(όχι υπέρ μας) που ήδη τρέχουν και αυτά θα πρέπει την κατάλληλη στιγμή οι μισόκαλοι επιστήμονες να τα βάλουν σε αρμονία, διότι όπως είπαμε.... αρμονία υπάρχει και στο χάος, στο χάος που θέλουν να σπείρουν.

Ο ρίχτερ λοιπόν δεν κάνει τυχαίες επισκέψεις.

Μας έκαναν να τα βάλουμε με τον κ.Ριχτερ, έβαλαν την εποχή μας να τα βάλει μαζί του και το αποτέλεσμα αυτής της αντιπαράθεσης μένει να την δούμε.

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε αυτή την… δράση-αντίδραση της «φύσης» και να έχουμε καλύψει τα κενά στα γιατί που θα γεννηθούν κατά την διάρκεια των επισκέψεων του, όπου γίνουν αυτές. 


Η κατανόηση κάτι τέτοιου θα εμποδίσει στο μέλλον να ξαναχτίσουμε αντιπαλότητες με την "φύση" και η εποχή που θα φτιάξουμε, δεν θα έχει καμία σχέση με το..Rotting age που κατασκευσαμε και που κάποιοι καμαρώνουν για αυτό.

Και κλείνω με το εξής.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, ετοιμάζεται ξανα για επίσκεψη ο απαίσιος, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη..κοντά εκεί... όταν λέμε εκεί κοντά, μιλάμε για κλειστό χρονικό περιθώριο 72 ωρών, μοιρασμένες +- μπρος πίσω.

Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours