Εδώ είναι ένα ζήτημα τι από τα δύο είναι πιο μαύρο…

Εσύ ή το τετράποδο;

Η μήπως αν κοιτάζεσαι Αλέξη στον καθρέπτη δείχνεις… μαύρη γάτα;

Και δεν μιλάω για την προληπτική προέκταση της ομοιότητας αλλά για την ουσιαστική.

Αλλά εδώ δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα.

Γιατί πολλοί έχουν την εικόνα ότι πιο επικίνδυνος είναι ο γείτονας…αλλά στο βάθος βάθος άλλος είναι ο πιο επικίνδυνος για τη χώρα μας.

Και τυγχάνει να είναι στο τιμόνι της Ελλάδος και είναι ένας original πρόδρομος της νέας εποχής.

Και τον στέλνουν εδώ και εκεί σε…. αποστολές.

Το μαύρο φέρνει μαύρο...κ.Ερντογάν..φέρνει θυσία στη χώρα σου.

Νομίζω ότι θα το καταλάβεις τις επόμενες ημέρες.μέχρι στιγμής..αν κάποιος κατάλαβε τι γίνεται, από αυτούς που μαζεύτηκαν στην Αγιά Σοφία, είναι η γάτα.

Πριν λίγο διάστημα είχαμε πει για κάποιο πολεμικό επεισόδιο μεταξύ μας.

Είχα πει αυτό που είχα βρει, με τον τρόπο που το βρήκα δίχως να μου πει κανείς επίσημος ή άνθρωπος που ανακατεύεται με τα πράγματα κάτι, δεν είχα κάποια δηλαδή επίσημη πληροφόρηση... και είχα βρει ότι μοιάζει να πλησιάζει επικίνδυνα...να  έρχεται δηλαδή μέσα στο έτος... και μοιάζει να είναι... στημένο.... από κάποιους.

Είχαμε πει ότι τρίτη χώρα θα μας βάλει να μαλώσουμε...θα φτιάξει το κλίμα στα δύο κράτη..μην την ξαναπούμε γιατί έχουν αρχίσει τα περίεργα..... αλλά έχει καταγράφει.

Όταν λέμε στημένο, σημαίνει ότι κάποιοι το γνωρίζουν και θα το αφήσουν να συμβεί, σημαίνει ότι πιθανός θα βρει χώρο στον χρόνο... όμως δεν θα δώσουμε σκανδαλιάρηδες χρόνους, τουλάχιστον ακόμη.

Με αυτό το στημένο επεισόδιο η χώρα θα "βουλιάξει"...θα προσπαθήσουν να κάμψουν τις αντιστάσεις μας στις διεκδικήσεις σε Αιγαίο και Θράκη από τους απέναντι... μπροστά στον κίνδυνο μιας  πολεμικής σύγκρουσης..ακόμη και η Μακεδονία θα ξεχαστεί από πολλούς γιατί τότε θα ηχούν οι σειρήνες του πολέμου και της οικονομίας...ο εχθρός τότε θα είναι ο Τούρκος και όχι ο Σκοπιανός.

Πόσοι θα πουν, δυστυχώς, αυτό που είπαν και με την Μακεδονία... να δοθεί λύση που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα και των δυο λαων και πάνω από ολά να προωθεί την ειρήνη και την ευημερία της περιοχής...θα υπάρξουν κάποιοι, δεν ξέρω αν θα είναι πολλοί ή λίγοι
που θα πουν: προκειμένου να πάμε σε πόλεμο ας δώσουμε χώρο, πάνω και κάτω από την θάλασσα, όχι μόνο όνομα και ιστορία.

Ακούγεται κάπως να έχει στηθεί ένα πολεμικό γεγονός;

Όπως και να έχει, αυτό σημαίνει εφησυχασμός; 


Το αντίθετο! 


Αυτοί που είναι πίσω από την τρίτη χώρα νομίζεις τους νοιάζουν τα πετρέλαια, τα ναυτικά μίλια της ΑΟΖ μας  κλπ;

ΟΧΙ.... πρέπει να το καταλάβουμε αυτό, δεν τους απασχολούν όπως νομίζουμε τα φθαρτά συμφέροντα μας γιατί δεν έχουν βιοτικές μέριμνες, στην συγκεκριμένη διαμάχη τους νοιάζει και τους καίει για αυτά που θα προκαλέσει ένα πολεμικό γεγονός ανάμεσα στις δύο χώρες, γεγονός που για να πείσει ίσως... ίσως....θα έχει..... ακόμη και απώλειες.

Οπότε μιλάμε για κάτι μεγαλύτερο από Ίμια.

Και αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί η πρόθεση να συνδυαστεί αυτή η κατάσταση με άλλες, εξίσου δύσκολες.

Δυο από αυτές είναι οικονομία και μια μεγάλη τραγωδία.

Και μοιάζουν να εκδηλώνονται πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Δηλαδή το ένα γρανάζι θα κυλήσει το άλλο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ίσως μερικών ήμερων.

Τέτοιο γονάτισμα έχουν περάσει στο software της χώρας.

 Και αναμένουν την στιγμή που θα πατήσουν το enter.

Αρα... οποιαδήποτε πληροφορία δίνεται από εδώ, όπως και να δίνεται, δεν θα φεύγουμε από την ουσία, η οποία λέει ...όχι εφησυχασμό, πατάμε μέσα σε χρόνους κόκκινους, προετοιμασία εσωτερική και υλική..και τα δύο αυτά μαζί σε συνδυασμο θα μας δώσουν τη δυνατότητα να σώσουμε την καμπούρα μας αλλά και την καμπούρα άλλων την δύσκολη ώρα.Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours