Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18, 2019

Αλήθεια ποιος άκουσε την προειδοποιητική εκπομπή ασυρμάτου από την Κρήτη αρχές του μήνα;Θυμάσαι πριν μερικές ημέρες, αρχές του μήνα, την προειδοποιητική εκπομπή ασυρμάτου από την Κρήτη;

Ποιοι κράτησαν το μήνυμα που γράψαμε δύο φορές και με κεφαλαία;Καταργείστε όσα συμφωνήσατε στην "Αγία" και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας στο πανέμορφο Κολυμβάρι της Κρήτης τον Ιούνιο του 2016! 

Άκου τώρα το βίντεο στο 1.18 
15.2.2018 
«Στο Κολυμβάρι των Χανίων σε μια ημέρα έπεσε τόση βροχή όση έπεσε όλο τον…… χρόνο.»

Ναι είναι το ίδιο μέρος που έγινε η σύνοδος τότε!!!

Κοίτα εκεί πιο πέρα όμως…άλλη μια τραγωδία στο νησί, από τον...... κώδικα του Λέστερ, δηλαδή τη δύναμη του νερού που είπαμε κάποτε. Η δύναμη του νερού είναι μια από τις δυνάμεις της φύσης, και κάποιοι ξέρουν πως να την μετατρέπουν σε...όπλο, πως να στρέφουν αυτή τη δύναμη εναντίων μας. 


Αυτό είναι κάτι που η μέση λογική αρνείται να το δεχτεί, αλλά είναι μια πραγματικότητα που μας... σκοτώνει.

Πιστεύω ότι δεν τελειώσαμε με το νερό. Στο εξωτερικό γίνεται το έλα να δεις, δυτικά και ανατολικά…ο κώδικας Λέστερ σκοτώνει και καταστρέφει παντού, όπου εφαρμοστεί..όπου επιτρέψουμε να εφαρμοστεί.

Θα το πούμε άλλη μια φορά, αυτά που βλέπουμε δεν είναι τυχαίες εκδηλώσεις της φύσης…έχουν φυτέψει στη χώρα μας καταστροφές… μασκαρεμένες συμφωνίες και νομοσχέδια δολοφόνους όπως ήταν η συμφωνία της παραπάνω συνόδου και οι οποίες ματώνουν την χώρα μέρα παρα μέρα και με το που μπήκε ο Φεβρουάριος......... κάθε μερα.

Οι φωνές που λένε να καταργηθούν συγκεκριμένα νομοσχέδια, όχι απλά είναι λίγες, αλλά είναι μεμονωμένες και από το πλήθος θεωρούνται γραφικές και τυγχάνουν ειρωνικής αντιμετώπισης.

Θα χρειαστούμε όλοι μας προστασία για να περάσουμε μέσα από τις σκληρές επαναλήψεις του χρόνου.

Και αν δεν καταλάβουμε για ποιον λόγο ματώνουν μέρη, αυτό θα συνεχίσει να θερίζει.

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου