Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2019

Τα κίτρινα γιλέκα.... ξεβάφουν!
ναι...…και φαίνεται το πραγματικό τους χρώμα,το πρώτο υλικο,  το μαύρο.

Στο πιο κάτω βίντεο... από την μία οι ακροδεξιοί και από την άλλη oi ακροαριστεροί…τα άκρα της "φωτεινής" κοινωνίας χτυπιούνται με μανία και μίσος ,κάτω από την ίδια στολή, που υποτίθεται τους ενώνει και τους κατατάσσει στο ίδιο στρατόπεδο και απέναντι από την εξουσία.

Ο συντονισμός με την γαλλική συχνότητα,με την πόλη του φωτός, στο 7, από εκεί περνάει η νέα (πεφωτισμένη) εποχή.... κόλλησαν και θα κολλήσουν αρκετά κράτη τον επικίνδυνο ιο της επανάστασης…στην δική μας ήπειρο.

Ωραία η επανάσταση αλλά όχι όταν την κατασκευάζει ο... κλώνος του συστήματος, το αντισύστημα.

Η πιο πάνω τώρα εικόνα με τα χεράκια των ηγετών επάνω στην....φωτεινή σφαίρα είναι από πέρυσι,τον Ιούνιο,  που πέρασε στο έτσι και στα γρήγορα...όμως το πέρασμα του χρόνου αποκαλύπτει αυτά που η ημέρα εκείνη φώναζε.

Και φώναζε ότι τα κράτη που κατασκεύσαν την Αραβική Άνοιξη, που στάθηκαν στο πλευρό των ακραίων ισλαμιστών και ευθύνονται για τον διχασμό και την εξαθλίωση κρατών και ανθρώπων,  με το ίδιο νόμισμα θα πλήρωναν τις αποφάσεις αυτές...και στην προκειμένη περίπτωση, από την Αραβική περπατάμε και επίσημα από τον περασμένο Νοέμβριο προς στην Ευρωπαϊκή Άνοιξη.

Και η απόφαση έχει εκδοθεί από τη νεά πρωτεύουσα του Ισραήλ...αγαπητέ Μακρόν.

Rick 
Share:  

5 σχόλια:

 1. Aν δεν το έκανες εσκεμμένα, το πεδίο φρόντισε να σε επιβεβαιώσει ότι ο συντονισμός που επικρατεί αυτή τη εποχή είναι στο 7 και το άρθρο ανέβηκε ακριβώς 7

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. βεβαιωνω οτι δεν εγινε εσκεμμενα, ποτε δεν εχω κοιταξει να ανεβασω αρθρο σε συγκεκριμενο χρονο οποτε Mia εχουμε μια... "συμπτωση"

   Διαγραφή
 2. Ok.Έχω δει να συμβαίνει σε αρκετά άρθρα, η ώρα ανάρτησης να συμφωνεί με τον αριθμητικό συντονισμό που μιλάει το άρθρο. Το πεδίο "βγάζει" αριθμούς, σύμβολα που δείχνουν τι συμβαίνει κι όσο πιο πολύ "βγαίνουν" τόσο ενισχύεται αυτό που συμβαίνει. Οι ειδικοί που ασχολούνται με τη διαίσθηση λένε να παρατηρούμε αυτές τις συμπτώσεις για να παίρνουμε πληροφορίες για το τι συμβαίνει και δεν το αντιλαμβανόμαστε συνειδητά.
  Αναρωτιέμαι τι γίνεται αν εμείς αναγνωρίσουμε το συντονισμό και επιλέξουμε να μην τον ακολουθήσουμε... μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης του γεγονότος; Kι αν δημιουργήσουμε δικό μας συντονισμό με αριθμούς, σύμβολα, πράξεις;
  Ή σε ένα συγκεκριμένο συντονισμό μπορούμε να αντιπαραβάλουμε κάτι σαν αντίδοντο; Οι αριθμοί συνδέονται με τους πλανήτες που τους αποδίδεται δισυπόστατη ποιότητα π.χ. το 7 συνδέεται με τον Ποσειδώνα που κυβερνά κατά την αστρολογία το απατηλό, την ψευδαίσθηση, την εξαπάτηση, τα ναρκωτικά, τις καταχρήσεις, αλλά και την πνευματικότητα και τη θρησκευτικότητα.Αν εμείς καλλιεργήσουμε τη θετική πλευρά, μπορούμε να ακυρώσουμε την αρνητική που έχει δρομολογηθεί; Δεν έχω απαντήσεις, ψάχνω... όσα προλαβαίνω...
  Θα ήθελα όμως να αναφέρω και την πλευρά της θρησκείας μας που θεωρεί όλες αυτές τις "μεθόδους" του διαβόλου. Σίγουρα υπάρχει πολύ υλικό για την επιστήμη στις περιφρονημένες τέχνες κι από την επιστήμη κι από την θρησκεία. Ίσως η εκκλησία χρησιμοποίησε έναν απλουστευμένο τρόπο για να προφυλάξει τους απλούς ανθρώπους σε παλιότερες εποχές από γνώσεις περίπλοκες και επικίνδυνες.Ίσως η στάση της εκκλησίας είναι σοφή, γιατί μας δίνει έναν ανώτερο τρόπο δράσης. Μας προτρέπει να απευθυνθούμε στο Θεό για τα προβλήματά μας και να κερδίσουμε την παρέμβασή του που δρα πέρα από τους κανόνες αυτού του κόσμου και τη Λογική.Τόσες μαρτυρίες θαυμάτων, το πιστοποιούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. συμφωνω με την τελευταια παραγραφο, δεν μου αρεσει να ασχολουμαι με πλανητες ζωδία, διαίσθηση κλπ.Δεν τα συνυπολογιζω..το 7 είναι χρόνος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν είναι υποχρεωτικό ν΄ασχολείται κάποιος με όλα αν δεν του χρειάζεται
  Θα ήθελα όμως να πω ότι η διαίσθηση δεν έχει τίποτα το μυστηριώδες.Είναι αντιληπτικά δεδομένα που οι αισθήσεις έχουν καταγράψει αλλά το συνειδητό μας κομμάτι δεν τα έχει αναγνωρίσει και επεξεργαστεί και μένουν στο υποσυνείδητο-δε γίνεται άλλωστε να επεξεργαζόμαστε όλα όσα βλέπουμε, ακούμε, ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή.Αν συνδέονται με κάτι που μας ενδιαφέρει, μας δίνουν σωματικές αισθήσεις, συναισθήματα, διαθέσεις ανάλογες με την πληροφορία που κουβαλάνε θετικά ή αρνητικά.
  Για την αστρολογία, λαμβάνω υπόψιν την απαγόρευση της θρησκείας αλλά δεν είμαι απόλυτη.Για πολλά σημερινά επιστημονικά πεδία υπήρχε στο παρελθόν απόρριψη από την πλευρά της εκκλησίας. Αναγνωρίζω ότι κοντά στο Θεό όλα τ΄άλλα είναι περιττά και μας απομακρύνουν απ΄Αυτόν, αλλά λίγοι είναι τόσο κοντά που να μη χρειάζονται τα επιτεύγματα αυτού του κόσμου.
  Κι επίσης όπως κάποιοι από εμάς δέχονται κάποια πράγματα μη αναγνωρισμένα επιστημονικά γιατί τα παρατηρούν συνεχώς και αναρωτιούνται γιατί δεν τα βλέπουν κι οι άλλοι, άλλοι που γνωρίζουν άλλα πεδία, αναρωτιούνται για εμάς γιατί τα αγνοούμε.
  Δεν προσπαθώ να σε πείσω, μόνο να δείξω και μια άλλη πλευρά

  ΑπάντησηΔιαγραφή