Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2019

Πριν μιλήσουμε για την κλιματική αλλαγή, το περιβάλλον και τις καταστροφές θα μιλήσουμε για τις....... εκτρώσεις!!!Ή μάλλον για τις δολοφονίες..... Γιατί ως δολοφονία θα πρέπει να εκλαμβάνεται η έκτρωση.

Ασχέτως αν τα φεμινιστικά και προοδευτικά κινήματα του καταρρέοντος συγχρόνου πολιτισμού, στην προσπάθεια να απενεχοποιήσουν το φόνο στα μάτια της κοινής γνώμης, παίζουν με τι λέξεις αποκαλώντας το φόνο ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Δεν αναφέρομαι στις γυναίκες που έχουν κάνει έκτρωση αν και καλό είναι να γνωρίζουν την βαρύτητα της πράξης αυτής, αναφέρομαι σε όλους αυτούς που με πλακάτ του τύπου 
#mybodymychoice προωθούν ή καλύτερα προπαγανδίζουν τις δολοφονίες βρεφών, την ίδια ώρα που τα μέλη των άρρωστων αυτών κινημάτων διαμαρτύρονται για τα δικαιώματα των............ ζώων και του περιβάλλοντος. 


Ας δούμε όμως τι έγινε το έτος που έφυγε και που κανένα μέσο δεν μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί…

Η πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως για το 2018 ήταν οι............. εκτρώσεις…!!!!!!

Ξανά…

Η νούμερο ένα αιτία απώλειας ανθρώπινης ζωής πέρυσι, πριν καν έρθει στη ζωή κάποιος, είναι οι εκτρώσεις.

Αυτή η πρωτιά είναι ακόμη χειρότερη όταν εξετάσουμε ότι για αυτό ευθύνεται ο άνθρωπος….άνθρωπος σκοτώνει άνθρωπο…… πριν καν γεννηθεί…δίχως τύψεις, ψυχρά δίχως να νοιώθει, να προβληματίζεται, να ευαισθητοποιείται...την ίδια ώρα που η υποκριτική κοινή γνώμη όπως είπαμε πιο πάνω το παίζει ευαίσθητη απέναντι στην κλιματική αλλαγή, στην προστασία του πλανήτη, στην προστασία των ζώων… 


.....και αναρωτιέσαι γίνεται αυτός που δεν αγαπάει και δεν σέβεται την ανθρώπινη ζώη και το υπέρτατο θαύμα της ύπαρξης να....... αγαπάει το δάσος , τα φυτά,  όλη τη φύση, το ζωικό βασίλειο...γενικά να αγαπάει...γίνεται;

Όχι δεν γίνεται, απλά υποκρίνεται..

Σύμφωνα λοιπόν με το Worldometers το οποίο συλλέγει στατιστικά από τον Παγκόσμιο οργανισμό Υγείας, το 2018 είχαμε ρεκόρ αμβλώσεων, με πάνω από 41,9 εκατομμύρια νεκρά βρέφη!!!

Κοντά 42 εκατομμύρια νεκρά παιδιά μέσα σε ένα μόλις χρόνο και τα νούμερα προσεγγίζουν τα θύματα του Β' Παγκοσμίου πολέμου στην 5ετη διάρκειά του.

Στατιστικά και κατά σειρά, δεύτερη αιτία θανάτου μετά τις εκτρώσεις έρχεται ο καρκίνος με 8,2 εκατομμύρια θανάτους , νούμερο 3 το κάπνισμα με 5 εκατομμύρια θανάτους και τέλος 1,7 εκατομμύρια πέθαναν από τον ιό HIV / AIDS.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, μόλις το ένα τέταρτο όλων των κυήσεων (23%) τερματίστηκαν με άμβλωση το 2018, και για κάθε 33 γεννήσεις, δέκα βρέφη θανατώθηκαν.

Οι θάνατοι από εκτρώσεις για το έτος 2018 είναι περισσότεροι, πρόσεξε, περισσότεροι ακόμη και αν αθροίσεις και όλες τις υπόλοιπες αιτίες θανάτου μαζί….δηλαδή θανάτους από καρκίνο, ελονοσία, HIV / AIDS, κάπνισμα, αλκοόλ και τα τροχαία ατυχήματα.

Αυτά τα στατιστικά είναι σε παγκόσμια κλίμακα.

Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι τι έπαθε η φύση και αγρίεψε, τα ρίχνουν στο κλίμα, στη υπερθέρμανση, το κάνει επίσημα η ίδια η επιστημονική κοινότητα, η οποία φτάνει και βλέπει όπου τις πουν οι υπόγειες στοές και τα αφεντικά αυτού του κόσμου.

Όμως.....αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ που έσπασε ο σάπιος πολιτισμός μας πέρυσι, πήγε χέρι χέρι με μια άλλη πρωτιά.

Μια πρωτιά σε....... σεισμούς άνω των 7 ρίχτερ σε διάφορα σημεία της γης.

Ξέρεις πως έρχεται τούμπα το ποσοστό;

Όταν οι νεκροί από τους σεισμούς και τα πρωτοφανή φαινόμενα ξεπεράσουν τον ντροπιαστικό για την εποχή αριθμό των εκτρώσεων.

Οι πειρατές αυτού του κόσμου περνούν μεγάλη δύναμη, εξουσία και ενέργεια μέσα από τις θυσίες παιδιών, κάτι που ο μέσος Ευρωπαίος πολίτης με την τετράγωνη λογική που διαθέτει δεν πρόκειται να το καταλάβει ποτέ!

Ακόμη και όταν δει ή βιώσει τα αποτελέσματα του.. #mybodymychoice, του έχουν έτοιμη την απάντηση στα μουσκεμένα από τα δάκρυα γιατί…ήδη φρόντισαν να το πείσουν πως για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή, μην ψάχνεις παρακάτω.... παραπίσω, όοοοοχι… ορίστε….. η παγκόσμια κοινότητα και η επιστήμη αναλαμβάνουν την ευθύνη για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου...σου λένε τι φταίει και πρέπει να δεχτούμε ότι φταίνε τα... πλαστικά καλαμάκια που κάνουν βόλτες στα..... μπαρ του Μπρίσμπεϊν οι κροκόδειλοι.
Δεν είναι όμορφη εικόνα η μόλυνση της φύσης..όχι, υφίσταται και υπάρχει... αλλά η μόλυνση της ανθρώπινης φύσης είναι βαρόμετρο για την συμπεριφορά της φύσης.

Γιατί προωθούν το πρώτο.... ναι....τα  ΜΜΕ, κολοσσοί εταιρίες, ενώσεις, κράτη, πολίτικους κλπ. βάζουν τον κόσμο να κοιτάζει προς τα εκεί ώστε καλύψουν το δεύτερο..να κρύψουν την μόλυνση της ανθρώπινης φύσης ώστε να μην καταλάβει ο κόσμος τον μηχανισμό που του κάνει ζημιά.

Αυτά τα φεμινιστικά κινήματα μαζί με ιδρύματα τύπου Σόρος, έχουν πάρει εργολαβία την προώθηση και την διαφήμιση των εκτρώσεων, αποκαλώντας την άμβλωση δικαίωμα και επιλογή της κάθε γυναίκας…

Αλλά το παιδάκι που κομματιάζεται ερωτάται;;;..Αυτό δεν έχει δικαιώματα;;

Δικό του δεν είναι το σώμα;; μέσα στην κοιλιά της μητέρας του δεν είναι με το δικό του σώμα;… άρα δίκη του και η επιλογή, αν δεχτούμε αυτά που λένε οι δολοφόνοι των κινημάτων αυτών....μόνο που αυτή η δυνατότητά να επιλέξει δεν του δίνεται, δεν ερωτάται..

Ξαναλέω δεν αναφέρομαι στις κοπέλες που έχουν κάνει έκτρωση, αναφέρομαι στου φανατικούς οπαδούς των εκτρώσεων και όσους την προωθούν στην κοινωνία.

Οι εκτρώσεις, μαζί με άλλες επιλογές όπως κάποια από τα δικαιώματα(ανθρώπινα τα λένε) μαυρίζουν όλον τον πλανήτη.

Έχουμε δει σε αυτή τη στήλη αρκετούς τρόπους που μαυρίζουν πόλεις, χωριά….κράτη και μετά έχουμε δει να συμβαίνουν άσχημα γεγονότα σε αυτά.

Εδώ τώρα έχουμε να κάνουμε με ενα παγκόσμιο μαύρισμα πράγμα που η  ανθρωπότητα θα το βρει μπροστά της.

Όσο τα κράτη προωθούν και υπερασπίζονται τις παραπάνω επιλογές και δικαιώματα τόσο το κλίμα θα……..αλλάζει...τόσο τα όπλα, όπως η φύση, όπως και η τεχνολογία, θα αποκτήσουν εξουσία να στραφούν ενάντιων μας.

Από φέτος, όλο και περισσότερα κράτη θα ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό και στα συντρίμμια για ανθρώπους.Κρατάω αυτό το άρθρο για τις ώρες του τρέχοντος έτους, όταν τα άπειρα γιατί  θα πιαστούν στα... δίχτυα των κοινωνικών μέσων και μπροστά στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που μόνοι μας εξασφαλίσαμε τα προηγούμενο διάστημα....το κρατάω να υπάρχει στο εδώ και το τώρα..... καταχωρημένο.

Δικό σου σώμα δική σου επιλογή λες...η επιλογή αυτή που υπερασπίζεσαι δεν παίρνει μια ζώη αλλά πολλές, γιατί γίνεται κάτω από την ανοχή, προτροπή και νόμιμη αποδοχή των κρατών.

Κλείνω με κάτι.... σημαντικό

που μας έρχεται από το παρελθόν.!!!!

Την ημέρα, στις 22 Ιανουαρίου του 1973, που ο γιος ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, του Α. Ωνάση, σκοτώνεται σε "δυστύχημα" με το αεροσκάφος του .....


.....την ίδια ακριβώς ημέρα , στις  22 Ιανουαρίου του 1973,το Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ με ιστορική του απόφαση καθιερώνει νόμιμο το δικαίωμα της γυναίκας στις εκτρώσεις και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ.

Δηλαδή το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε με πλειοψηφία 7 προς 2 ότι η άμβλωση αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα σύμφωνα πάντα με το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών , θέτοντας έτσι όλους τους νόμους που προσπαθούσαν να το περιορίσουν στο επίπεδο αυστηρού ελέγχου.


Κάθε νόμος -απόφαση κατά του ανθρώπου και της ανθρώπινης φύσης θέλει την θυσία του, είναι έτσι στημένος ο πολύπλοκος  μηχανισμός του Matrix.

Όλες αυτές οι αποφάσεις και τα νομοσχέδια της νέας εποχής που υιοθετούν τα κράτη θέλουν θυσίες, και οι θυσίες φέρνουν άλλες θυσίες, μεγαλύτερες και είναι ένας μύλος όπου όσο του ρίχνεις νερό..ή αίμα τόσο αυτός θα γυρίζει και θα γυρίζει στο άπειρο του χρόνου και θα ζητάει συνέχεια ότι τον κάνει να γυρίζει μέχρι.... η νέα αυτή εποχή να γίνει πραγματικότητα. 

Το πρόβλημα της εποχής μας δεν είναι τόσο οι λάθος αποφάσεις, είναι αυτές σίγουρα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα και από τις λάθος αποφάσεις είναι.... η μη αναγνώριση τους σαν λάθος επιλογές.

Όχι μόνο λαμβάνονται λάθος αποφάσεις αλλά απουσιάζει η αίσθηση του πόσο λάθος είναι .... και όχι μόνον αυτό άλλα όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο, μερικοί έχουν περάσει στην απέναντι όχθη...νομίζουν από πάνω ότι κάνουν και το σωστό.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο σύγχρονο πρόβλημα, που θα το βρούμε (ίσως το βρήκαμε ήδη)μπροστά μας...αυτό είναι η διαστροφή της αντίληψης και η παραποίηση/ πλαστογράφηση της πραγματικότητας.


Οι εικόνες είναι από την Ιρλανδία και το περσινό ΝΑΙ στους φόνους...


Μοιάζουν να γνωρίζουν ότι αυτό το ΝΑΙ ήταν λάθος;;;

Ότι το αίμα των βρεφών που δολοφονήθηκαν θα πέσει στα κεφάλια τους;

Rick

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου