Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2019

Ένα ακόμη γρανάζι σήμερα μπήκε σε..... λειτουργία
Και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό…

Μάλλον κάποιοι ναι …αλλά όπως έχουμε ξαναπεί δεν αρκούν.

Με θλίψη κάθε μερα σχεδόν αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι εκεί εξω....επικρατεί μέσα τους ενα σκοτάδι και οχι μόνο αυτό αλλα δεν έχουν καταλάβει που ακριβώς πατάμε με βάση το χρόνο και όσα έχουν καρφιτσωθεί πάνω του.

Η αντίληψη τους και ο τρόπος που αξιολογούν τα γεγονότα μοιάζουν να έχουν σκουριάσει.

Ναι.. η επιφάνεια της συνείδησής τους έχει καλυφθεί από ένα... χοντρό πέπλο σκουριάς.

Και μη νομίζεις ότι εγώ είμαι ο ξεσκουριασμένος…ο κάλος, ο ηθικός, ο σωστός…καμία σχέση, το αντίθετο.

Όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά…και έχει να κάνει με την αντίληψη της προσωπικής μου εσωτερικής κατάστασης.

Έχει μεγάλη διαφορά αυτός που έχει αναγνωρίσει ότι... το υλικό στην επιφάνεια της ψυχής του έχει οξειδωθεί με αυτόν που την σκουριά του την.... βλέπει σαν επίχρυση επιφάνεια που λάμπει και για την οποία και υπερηφανεύεται.

Αυτός που δεν μπορεί να δει την οξείδωση στην ψυχή του και διαστρεβλώνει αυτό που έχει μέσα του, δεν είναι σε θέση να κρίνει μια κατάσταση με τα σωστά κριτήρια και φυσικά δεν μπορεί να δει τη επιφάνεια του άλλου με εγκυρότητα.


Μια βόλτα κάνε στο twitter... τις ειδήσεις να ακούσεις ενα απογευμα και το καταλαβαίνεις δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος μεγάλη και χρονοβόρα έρευνα.

Αυτή λοιπόν η λανθάνουσα εσωτερική μας κατάσταση την οποία αγνοούμε, βλέποντας μόνο ένα κακό σύστημα, είναι το αίτιο που μας οδηγεί μέρα με την μέρα σε μαύρες ημέρες..


Και κάποιοι το ξέρουν…και το εκμεταλλεύονται.

Θρησκευτική ουδετερότητα δεν θέλει το κράτος;;;…


Μα το κράτος δεν υπολογίζει, ούτε η κοινή γνώμη είδα να σκάει στην σκέψη ότι.... μπορεί και ο Θεός να μείνει ουδέτερος την ώρα που τα γρανάζια του χρόνου θα συγχρονιστούν απολυτά και θα δημιουργήσουν αυτό που κάποιοι ούτε καν το υπολογίζουν σαν ενδεχόμενο.

Και σήμερα πρόσθεσαν ένα ακόμη γρανάζι στο εξάρτημα του μηχανισμού που έχει στόχο την Ελλάδα!!!!

Στο 14(7+7) και με 151(7)

Αυτό θα φέρει πάνω από μια μεγάλη τραγωδία στη χώρα. Πάνω από μια διότι δεν κυλάει μόνο του.Αλλά προστίθεται στα υπάρχοντα και κυλάει μαζί με τα υπόλοιπα, εξίσου δολοφονικά και έχουν συντονιστεί μερικά από αυτά έτσι ώστε να έχουν μικρή χρονική απόσταση μεταξύ τους...δηλαδή να εκδηλωθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.(κράτα το αυτο)

νομίζω ότι μιλάω ανοιχτά….. που να πάρει πιο ανοιχτά δεν γίνεται.

Η χώρα θα μεταμορφωθεί σε ένα πολύ αφιλόξενο…. έδαφος. Από πάνω μέχρι κάτω, στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Το έδαφος πάλι ετοιμάζεται να μιλήσει και να δώσει απαντήσεις και θα είναι μια….....μια μόνο από τις απαντήσεις στα αμέτρητα γιατί της κοινής γνώμης τις ημέρες εκείνες.

151 κύριοι βουλευτές και όσοι ουδέτεροι συντάσσονται μαζί σας… τα παραπάνω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου...ο χρόνος είναι μεγάλος μαρτυριάρης.

Για αυτό είναι πολύ σημαντικό, εμείς να μην αποδεχτούμε μέσα μας όλα όσα αυτοί περνάνε στο κοινοβούλιο..όλα όσα ο μέσος όρος δέχεται και υποστηρίζει σαν πρόοδο και εξέλιξη.

Όχι να είμαστε ουδέτεροι…αδιάφοροι…αλλά να αρνηθούμε και να πονέσουμε με όλη αυτή την κατάσταση που βλέπουμε γύρω μας…να την σιχαθούμε μέσα μας και θα είναι η γέφυρα που θα μας περάσει πιο εύκολα απέναντι ….στην άλλη όχθη, εκεί που θα ανακουφιστούμε αγναντεύοντας την κατάρρευση αυτού του ζόμπι πολιτισμού.

Γιατί όσο πιο πολύ αηδιάσουμε από την "πρόοδο" της εποχής, τόσο πιο εύκολα θα περάσουμε απέναντι.

Μπορεί να υπάρξει θλίψη, ναι, αλλά θα υπάρχει και παρηγοριά…ανακούφιση….ότι όλα όσα μας έκαναν δυστυχισμένους κάθε... μα κάθε μέρα, όλα αυτά που βλέπουμε και γνωρίζουμε και όλα όσα δεν γνωρίζουμε και μας βλάπτουν αθόρυβα, θα είναι παρελθόν.

Όσοι πάλι επιθυμούν να αποδεχτούν όλα τα δηλητήρια που περνάνε ενδοφλέβια στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας δια μέσου τους συντάγματος και των νόμων......τότε η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική τους.

Ούτε δική μου, ούτε δική σου, και φυσικά ούτε του ..Θεού.

Το λέμε από πριν, καταγράφεται από πριν και θα ανασυρθεί την κατάλληλη στιγμή..διότι οι... σκουριασμένοι που αγνοούν την προσωπική τους εσωτερική κατάσταση,  θα ψάχνουν να αποδώσουν ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση.

Αυτό το κείμενο είναι η πιο επίσημη προειδοποίηση για την ελληνική επικράτεια.


Σε χρονικό διάστημα μπροστά μας ανοιχτό και...... γκαστρωμένο.Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου