Ίσως κοπεί και σε παραπάνω κομμάτια.

Στο παρακάτω κείμενο γράφω κάποια πράγματα πριν καιρό, ανακατεμένα, όμως διακρίνεται για ποιο…. κομμάτι του κοινοβουλίου μιλάμε


.... το οποίο θα χωριστεί.

Ή για να μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις... θα διαλυθεί.

Αν το πεις στα στελέχη του, στους οπαδούς του, δεν θα σε πιστέψουν.

Για αυτό απλά δεν το λες..

Όποιος κατάλαβε ποιο είναι να μην πει στα σχόλια…ας το αφήσουμε για έκπληξη σε όλους αυτούς που μέσα από την μεγάλη κομματική παράταξη προσπαθούν να αναρριχηθούν στα σκαλιά της εξουσίας και των προνομίων.

Μα λάθος καιρό διάλεξαν...για προνομία εις βάρος των Ελλήνων και της χώρας.

Δεν το βλέπουν…δεν βλέπουν το μαχαίρι που θα κόψει την πίτσα…πόσο μάλλον τα πεινασμένα.......... χελωνονιντζάκια.

Μέσα από το χρόνο όμως φαίνεται και αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο έτος, θα πέσει το μαχαίρι και θα κοπεί στα δύο ή στα τρία ή στα….επτά κομμάτια….δεν ξέρω στα πόσα θα κοπεί και μεταξύ μας λίγη σημασία έχει.

Το πρόβλημα είναι το πόσο έχουν θολώσει εκεί στα γραφεία τους που δεν το βλέπουν, όχι ότι εινα ευδιάκριτο αλλά κανείς δεν έχει λίγη διορατικότητα..;;;

Να μου πεις, εδώ γενικά το πολιτικό σύστημα δεν έχει πάρει χαμπάρι τι του έστησαν με την Συμφωνία των Πρεσπών, οπότε δεν μπορούμε να υψώσουμε τον πύχη.

Κρίμα….όχι για την πολιτική ούτε για την Δημοκρατία, άλλωστε κάτω από την ομπρέλα της Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων γίνονται εγκλήματα…..

Κρίμα για αυτό που ετοιμάζουν μετα


Εδώ το ακαταλαβίστικο κείμενο από....... εκείνον τον Σεπτέμβρη του 2018


Rick
Share To:

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Εγώ φίλε είχα κρατήσει από το παλιό άρθρο την τελευταία πρόταση <>.

    Και δυστυχώς εκεί πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε, πως δλδ το υγιές κομμάτι της κοινωνίας (τα παιδιά) θα περάσουν σε αυτή τη μετάβαση όσο πιο αλώβητα γίνεται.

    Ξέρω ότι είναι δύσκολο, η ιστορία έχει αποδείξει ότι είναι απίθανο, όμως προσωπικά εκεί έχω επικεντρώσει όλες μου τις προσπάθειες, όχι για το δικό μου παιδί (πλέον είναι έφηβη και ξέρει πολύ καλά τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες μας) αλλά για τα περισσότερα ελληνόπουλα και κυρίως αυτά που είναι στη ζόρικη ηλικία 6-12 ετών.

    Ζαχαρίας Μυτιληνιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή