Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2019

Θέλουν πάση θυσία μια μεγάλη συγκομιδή

Πρίν βγεί ο μήνας...και όπως όλα δείχνουν δεν θέλουν να κάνουν πίσω.

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε δώσει ένα διάστημα..τις 30/1 και συν πλην μερικές ώρες.


Ισως Η Πρώτη Φορά...


Στις 1.2 είχαμε έναν 6,6 στο Μεξικό. 

Πέρασε ξυστά...δεν θέρισε...όμως δεν κάνουν πίσω αυτοί με τις ουρίτσες.

Θα ξαναγίνει προσπάθεια.

Έχουν την εξουσία και η εξουσία έχει παραχωρηθεί από τον άνθρωπο.

Σε επόμενο άρθρο θα δούμε με στοιχεία γιατί και πως παραχωρήθηκε η εξουσία για να δούμε πρωτοφανής εικόνες στην οθόνη μας.

Όταν λεμέ πρωτοφανής το εννοούμε. 

Θα μου πεις.... αυτά που ήδη βλέπουμε τι είναι;

Αυτά που  βλέπουμε δεν είναι πρωτοφανή...η συχνότητα τους, η καθημερινή μαυρίλα που εξαπλώνεται με γεωμετρική πρόοδο... αυτά ναι είναι πρωτοφανή, αλλά τα αποτελέσματα τους δεν είναι ακόμη...., αυτά όταν επιτραπεί να εκδηλωθούν θα....... κάνουν αίσθηση.

Το σφυρί λοιπόν θα χτυπήσει για τα καλά το έδαφος….

Και μετά θα μιλήσουν τα όπλα.

Θα το ανοίξουμε λίγο παραπάνω το παράθυρο και πάμε ανάμεσα στο 7 και στο 16.

Εννιά ημέρες του δευτέρου, που εμπεριέχουν 2 κόκκινα 24ωρα., και ευχόμαστε μέσα σε αυτό το διάστημα να μην γίνει τίποτα.

Γιατί αν γίνει η θυσία, έπειτα θα δοθεί ο λόγος στα όπλα.

Καταγράφοντας αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στον κόσμο, αναλύοντας τα, ειδικά τα των τελευταίων ημερών, μπορώ να πω ότι αυτό που θα προκαλέσουν θα ζητήσει πολύ ενέργεια και θα συγκλονίσει πολλούς.

Είμαι επιεικής στην περιγραφή, απλά το λέμε από τώρα, ώστε να είμαστε έτοιμοι από τώρα, όσο γίνεται να ατσαλωθούμε στην μαυρίλα του κόσμου αυτού.

Κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο μαύρος ο πλανήτης μας, κάθε μέρα που περνάει, τα φυσικά φαινόμενα στρέφονται κατά του ανθρώπου, έχουν μετατραπεί πλέον σε όπλα που αφαιρούν ζωές.

Το 2018 ήταν η χρόνια που είχαμε ρεκόρ από σεισμούς άνω των 7 ρίχτερ.

Κρατήστε το…και το ρεκόρ και ποιο έτος έγινε το ρεκόρ.

Και αν θυμάμαι καλά, αυτή η σεισμική ακολουθία ήταν σπάνια για την σύγχρονη ιστορία του πλανήτη.

Τα κατέγραφα προσωπικά και οι περισσότεροι από αυτούς τους σεισμούς ήταν σε τυφλά σημεία του πλανήτη ή σε μεγάλο εστιακό βάθος και δεν προκάλεσαν τις ανάλογες ζημίες ή απώλειες.

Η τάση αυτή του προηγούμενου έτους δεν μοιάζει να υποχωρεί με την αλλαγή του. 

Αντιθέτως...οι εικόνες που φτάνουν αποτυπώνουν ένα γεγονός, ή πολλά και διαφορετικα΄γεγονοτοα που πίσω από αυτά είναι πληροφορίες, που αν τις μεταφράσεις αντιλαμβάνεσαι τι παει να συμβεί.

Η μάχη του καλού και του κακού είναι καθημερινή, ποτέ δεν θα μάθουμε πόσα αποτράπηκαν ή πόσα επιτράπηκαν, πόσες μάχες χάθηκαν επειδή ο άνθρωπος δεν θέλησε να τις δώσει ή πήρε το μέρος του αντιπάλου, αλλά πλέον, με βάση και τα τελευταία δεδομένα που μας έρχονται με μορφή χιονοστιβάδας, , τα σεισμικά φαινόμενα όχι μόνο δεν φρενάρουν αλλά θα χτυπούν ακόμη και  μέρη που δεν μας έχουν συνηθίσει.

Και η μανία τους εξαρτάται από τις πράξεις των ανθρώπων.

Με λίγα λόγια, ο άνθρωπος έχει παραπάνω δυνάμεις από αυτές που ξέρουμε και από αυτές που αποδέχεται η σύγχρονη μασονική επιστήμη.

Οι πράξεις μας συλλογικά είναι ικανές να φτιάξουν έναν παράδεισο, ή αντίθετα αυτό που βλέπουμε τώρα, μια κόλαση, γιατι δεν τον λες πλανήτη αυτό που τώρα ζούμε.

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου