Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019

Αγαπητοί σεισμολόγοι, κ.Τσελέντη, ελπίζω να μην χρειαστεί να αποδείξουμε ότι τα «φυσικά» φαινόμενα κρατάνε χρονόμετρο

Γιατί οι αποδείξεις αυτές θα είναι πίκρες επιβεβαιώσεις για όλους μας.

Αλλά και ειδικά για εσάς θα είναι οι επιβεβαιώσεις των χειρότερων σας φόβων.

Και ο φόβος σας είναι μήπως και υπάρχει κάτι πάνω από την επιστήμη που η κοινότητα σας αγνοεί παραδειγματικά.

Μην κολλήσετε όπως οι τσίχλες στο μάρμαρο, γιατί θα χρειαστεί να κάνατε γενναίες παραχωρήσεις στα πιστεύω και τις εκτιμήσεις σας το επόμενο διάστημα….και δεν ξέρω κατά πόσο έχετε αντιληφθεί ότι η επιστήμη δομήθηκε έτσι έτσι ώστε να μην εξυπηρετεί απόλυτα τον άνθρωπο.

Μπορεί να έχει τη θετική της πλευρά…μπορεί να τον διευκολύνει στην καθημερινότητα του αλλά πλέον άλλοι ελέγχουν τη δουλειά σας.

Όχι μόνο στον τομέας σας...το κακό είναι γενικό και έχει ριζώσει για τα καλά σε κάθε κλάδο της σύγχρονης επιστήμης.

Δεν υπάρχει κάποιος τομέας που να μην παρατηρείται οξείδωση…που να μην είναι διπρόσωπος, να έχει την καλή και την άσχημη του όψη, όπως έχει οξειδωθεί κάθε τι που έχει κατασκευάσει αυτός ο κάλπικος πολιτισμός που τον αποκαλείται και σύγχρονο.

Κύριε Τσελέντη σέβομαι το έργο σας.

Όμως διαβάζοντας τις ανακοινώσεις σας, να επισημάνω  πρώτον ότι δεν είναι εύστοχο να λέτε ότι τα σεισμικά φαινόμενα δεν κρατάνε χρονόμετρο.Δευτερον, η υλική και τεχνική προετοιμασία που λέτε ότι πρέπει να εφαρμοστεί δεν αρκεί για αυτό που εντοπίσατε.

Θα αρκούσε αν...... όλοι μέναμε σε σκηνές και οι μεγαλουπόλεις ήταν απέραντα και οργανωμένα camping.

κατί τετοιο όμως δεν συμβάινει.

Αυτό που εντοπίσατε και όσα θα εντοπίσετε στη συνέχεια, ξεπερνάει τις δυνατότητες ανθρώπων και κρατικού μηχανισμού.

Η πρόληψη δεν αρκείται στη καλή προετοιμασία του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης της δυτικής Ελλάδας ή στην σταθερότητα των σπιτιών.

Αυτα έρχονται δέυτερα.

Όπως και δεν είναι μόνο η Δυτική Ελλάδα όπως βρήκατε στην ερευνά σας, δηλαδή το Ιόνιο.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά…η Ανατολική πλευρά..., από πάνω….. μέχρι κάτω...και θα έλεγα πρώτα το κάτω.

Εκεί το χρονόμετρο που περιπαιχτικά λέτε, ξεκίνησε αντίστροφα… αλλά η επιστημονική σας ιδιότητα δεν σας επιτρέπει να δεχτείτε κάτι τέτοιο, αυτά βλέπετε είναι για τους παλαβούς των ημερών.

Επίσης, αγνοείτε το «know how» των μεγάλων φυσικών καταστροφών, δηλαδή ότι υπάρχει μια τελεία συνεργασία ανάμεσα στους ανθρώπους, το κράτος, τη φύση και τον… χρόνο, τα οποία προσπαθούν κάθε τόσο να ρυθμίσουν οι "συντονιστές" αυτού του κόσμου και όλα αυτά μαζί δημιουργούν μια… έκτακτη είδηση!

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κράτη και όσο προχωράμε στο τούνελ του χρόνου αυτό θα γίνετε όλο και πιο ξεκάθαρο.

Είμαστε σε ημέρες σίγουρα μαύρες, σε ημέρες που θα αναγκαστείτε να σηκώσετε τα χέρια ψηλά, εσείς και οι συνάδελφοί σας στο εξωτερικό, αλλά και σε ημέρες που θα πρέπει λίγο να σκύψετε για να αφουγκραστείτε και τα….παραμύθια των νάνων, όλο και κάποια αλήθεια θα κρύβουν.

Ειλικρινά εύχομαι να μην χρειαστεί να αποδείξουμε ότι τα σεισμικά και τα ηφαιστειακά φαινόμενα κρατάνε χρονόμετρο.

Να αποδείξουμε ποια ήταν και είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης…δηλαδή με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το σφυροκόπημα και ποιες καταστάσεις οδηγούν μαθηματικά πλέον σε αυτό.

Την ώρα που εσείς μαλώνετε μεταξύ σας άλλοι κρατάνε τη χώρα όρθια. Δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη...................... ή μπορεί και κάποιοι να υπολογίζουμε για πόσο ακόμη.

Η υπόθεση κύριοι πλέον είναι καθαρά πνευματική και έτσι θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί…δεν το καταλαβαίνετε τώρα, πολύς κόσμος εκεί έξω κάτι τέτοιο δεν το δέχεται… το σεβόμαστε και δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς αλλά δεν σημαίνει ότι…ότι δεν δέχονται οι πολλοί ή ότι η επιστήμη δεν έχει ανακαλύψει ακόμη ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.

Όταν καταλάβουν οι πολλοί τη φύση του προβλήματος θα είναι γιατί… πλέον θα είναι αργά.

Εάν συμφωνούσαμε στα απλά και βασικά, έγκαιρα, δεν θα υπήρχε ούτε Μάτι… ούτε Μάνδρα, δεν θα υπήρχαν οι απώλειες… επίσης το μαύρο θα εγκατέλειπε την χώρα και οι μέρες που πρόσφατα εντοπίσατε και ανακοινώσατε με κίνδυνο την προσωπική σας ελευθερία, δεν θα έβρισκαν χώρο στο χρόνο.


Όταν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας  αποδέχεται τη διαστροφή στην οικογένεια και στη ανθρώπινη φύση, ο νομός του χρόνου ενεργοποιείται.


Έχει ήδη ενεργοποιηθεί..


Συνέβη με τον νόμο για τις έμφυλες ταυτότητες.

Συνέβη με το νόμο για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Το ίδιο συμβαίνει και όταν η Αθήνα μαυρίζει από αφίσες μιας εταιρίας που καλεί τον κόσμο να.... καταργήσει τα στερεότυπα και να αποδεχτεί τη διαστροφή...τα ήθη της νέας εποχής της... αγάπης!!!

Όλα αυτά μάζι, είναι μερικά....μερικά  μόνο από τα γρανάζια που κινούν τον μηχανισμό που ετοιμάζεται να μας κάνει ζημιά κ.Τσελέντη.

Ανοίξτε το μυαλό σας και θα δείτε καθαρά, μιας και είστε επιστήμονας, πόσο αρμονικά περιστρέφονται  τα γρανάζια αυτού του μηχανισμού.


Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου