Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2019

Τα λάβαρα υψώνονται...
Αυτά του πολέμου....

Και για άλλη μια φορά, την τρίτη,  η ανθρωπότητα θα φτάσει στο σφαγείο βελάζοντας.

Και αυτή τη φορά δύσκολα θα γλιστρήσει το επόμενο επεισόδιο.

Μπορεί να γλίστρησε πριν μερικές ημέρες αλλά η ρουλέτα του χρόνου ξαναγυρίζει και είναι πιθανό όσο ποτέ να ποντάρουν στα νούμερα του Φεβρουαρίου.

Αυτό το μέτωπο το έχουμε καταγράψει παλαιότερα και τους χρόνους,οπότε περιμένουμε.


Γιατί αφενός εμπλέκει  υπερδύναμη και αφετέρου θα ανάψει στην αυλή της Ευρώπης….οπότε θα έχει σοβαρό  αντίκτυπο σε οικονομία, σε ασφάλεια, στην….ειρήνη…, την ώρα που γκρεμίζουν τα θεμέλια της Ένωσης.

Για αυτό και εμείς θα αγωνιστούμε όσο μπορούμε… όσο γίνετε και όπως μπορούμε και εφόσον φτάσαμε ως εδώ, θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι, ούτε το ξεπούλημα της Μακεδονίας θα ολοκληρωθεί... ούτε η ψηφιακή σκλαβιά στη χώρα μας θα επιβληθεί.

Τα γρανάζια θα σπάσουν και όταν πια δεν θα ελέγχεται το γύρισμα τους  θα αρχίσουν να σβουρίζουν ξέφρενα και τότε ....ναι τότε ακριβώς το ρόλοι της νέας εποχής θα ξεχαρβαλωθεί…και όσα κράτη εργάστηκαν την καταστροφή των ανθρώπων αλλά και της χώρα μας θα βρεθούν προ εκπλήξεως.


Αυτοί πάλι εδώ μέσα, ξέρεις ποιοι...αυτοί που συνεργάστηκαν με αυτά τα σχέδια και ακόμη και τώρα φωσκουνουν από αλαζονεία στα έδρανα της Βουλής, μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, όταν δηλαδή τα αφεντικά τους χάσουν τον έλεγχο και την επιρροή στις εξελίξεις, τότε θα φύγουν νύχτα... θα μας εγκαταλείψουν...όσοι προλάβουν...αν προλάβουν.

Και όσοι τους στηρίξουν κατά τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπιστούν..


Εκεί θα αξιοποιήσουμε τη σοφία μας...στο πως θα διαχειριστούμε τις καταστάσεις...!

Η Ελλάς αυτή τη στιγμή έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο εργαστήριο παρασκευής σκέψης, λίγοι το έχουν καταλάβει αλλά όλοι συμμετέχουν στα μαθήματα, και η χώρα μας θα παρασκευάσει την κατάλληλη στιγμή πολύ ωραία μυαλά....

Η κρίση, η οικονομική ασφυξία, οι απειλές και οι προδοσίες έκαναν μερικούς Έλληνες να σκέφτονται διαφορετικά.... μερικούς άλλους να το  προσπαθούν...και οι μερικοί θα γίνουν πολλοί...  όποτε τα πέτρινα χρόνια που ζούμε τώρα, όσα και αν φέρουν στη συνέχεια,  έχουν δύο όψεις την άσχημη και την παιδαγωγική και η δεύτερη όψη είναι το εισιτήριο μας προς την ευτυχία.

Γιατί και οι προφητείες των Αγίων μας μη ξεχνάς έχουν δύο όψεις...

Το πριν...................... και το μετά, αν βγει το πριν............ θα βγει και το μετά...

Αναμονή...Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου