Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2019

Οι εκκλησίες άδειασαν…τα νοσοκομεία γέμισαν

Αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα την παρακάτω εικόνα.

Δεν είναι οι ελλείψεις στο σύστημα υγείας , πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν και η λειτουργία των νοσοκομείων στηρίζεται στην αγωνιστικότητα και στη θυσία των γιατρών.

Το σύστημα υγείας νοσεί και νοσούσε….αλλά ποιος πάει λίγο πιο πέρα να έχει καλύτερη οπτική γωνία και να δει πιο καθαρά ότι η Ελλάδα............ ματώνει!!!!!!!

Τα δυστυχήματα, οι δολοφονίες, τα τροχαία, γενικά οι επίπονες ακόμη και θανατηφόρες αναποδιές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα..

Τι φταίει λοιπόν όταν οι υγειονομικές παροχές και δυνατότητες παραμένουν στα ίδια χαμηλά επίπεδα σε σχέση με άλλες εποχές αλλά οι ασθενείς…… αυξάνουν;

Αμέσως να μιλήσουμε για το χάλι των νοσοκομείων αλλά η αλήθεια είναι λίγο περίπλοκη εδώ.... δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, δηλαδή ο λόγος που οι ασθενείς αυξάνονται το τελευταίο διάστημα με την δυνατότητα και την ποιότητα περίθαλψης των ασθενών.

Άλλο το ένα θέμα άλλο το άλλο…

Αυτά δεν τα διαχωρίζουν βλέπεις, απομονώνουν το τελευταίο και μας παρουσιάζουν τα προβλήματά των νοσοκομείων..…ισχύει... έχουν προβλήματα σοβαρότατα….αλλά μας δείχνουν μόνον αυτό!

Δεν εξετάζουν και ούτε πρόκειται να το κάνουν γιατί το τελευταίο διάστημα ξεχειλίζουν τα νοσοκομεία! Ο τίτλος έχει την απάντηση...…για όσους φυσικά ψάχνουν απαντήσεις και δεν μένουν σε αυτό που τους παρουσιάζουν σαν πραγματικότητα. 
Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου