Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2019

πιστεύω πως....... ήρθε η ώρα να πούμε κάτι παραπάνωΠρέπει να τα πούμε μεταξυ μας....όσο γίνεται και όσο μείνουν μεταξύ μας.


Αυτα που θα πούμε πιο κάτω είναι αυτά που επιμελώς μας κρύβουν............. αλλά τα αποκαλύπτει το πεδίο....και ο χρόνος. 

Οι αντιδράσεις του πεδίου δεν προδίδουν μονo τις πράξεις των ανθρώπων αλλά και τα σχέδια των........ μαύρων.

Αυτό ακριβώς είχα εντοπίσει σε άρθρο στις 2 Σεπτεμβρίου σε…. Κεφαλονιά και Ρόδο.
Λίγο μετά το άρθρο αυτό το Ιόνιο το χτυπάει ο εγκέλαδος.

Δύο μήνες και κάτι από το ίδιο άρθρο, η Ρόδος και το πανελλήνιο κλωνίζονται από την ασύλληπτη τραγωδία του βιασμού και της δολοφονίας της κοπέλας με το τατουάζ, της Ελένης.

Τα δώσαμε από πριν αυτά τα δύο νησιά…και εν μέρη έπαιξαν και τα δύο στις συν-ειδήσεις αργότερα.

Είχαμε πει τότε ότι η σεξουαλική αταξία-υπερβολή φέρνει βία….!!!

Το είχαμε πει πολλές φορές βασικά…και το είδαμε ένα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά.

Δίνει δύναμη και εξουσία στο μέρος που πραγματοποιείται....ώστε αυτό το μέρος, όσοι κατοικούν σε αυτό, σε βάθος να επηρεαστουν,  να πάθουν ζημιά.

Η νέα εποχή, έχει πολλά δολώματα που περνάνε μέσα από τις αισθήσεις, είναι η επιτομή της ακόρεστης ικανοποίησης των αισθήσεων αλλά έχει ένα(όχι ένα αλλά λέμε) αρνητικό χαρακτηριστικό…....τις μεγάλες καταστροφές-τραγωδίες.

Όσο πιο πολύ τσιμπάμε τα δολώματα τόσο μεγαλύτερες θα είναι….και τοσο πιο συχνά θα μας επισκέπτονται

Ας μείνουμε όμως στη Ρόδο..

Την είχα εντοπίσει τέλη καλοκαιριού…ή με εντόπισε αυτή μέσα από την επικαιρότητα..δεν ξέρω!

Θέλω να μπω κατευθείαν στο ψητό.

Είναι όμως πράγματα που δεν μπορείς να τα πεις και πάρα πολύ ανοιχτά.

Δεν θα το ανεβάσω στα social media αλλά θέλω να υπάρχει αυτό το κείμενο.

Λοιπόν.....Κάτι ετοιμάζεται στη Ρόδο.

Και καλό θα ήταν με κάποιο τρόπο, διακριτικό, να πάρουν τα μέτρα τους εκεί στο νησί….τα πνευματικά, γιατί οι μάγισσες με τις σκούπες συσσωρεύονται.

Δεν βρίσκεται μακριά και δεν θέλω για την ώρα να δοθούν χρόνοι...οπότε το αφήνουμε ανοιχτό.

Όπως και δεν σημαίνει ότι μιλάμε για ένα γεγονός αλλά για πάνω από ένα και όχι ίδια μεταξύ τους.

Αν, πάντα θα το λέω και ας μην το λέω πάντα, επιτραπεί κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για καταστάσεις δύσκολες.

Μια τραγωδία μπορεί να είναι ένα έντονο σεισμικό φαινόμενο, οτιδήποτε…..μπορεί να είναι ακόμη και δυστήχημα που θα δημιουργήσει πρόβλημα με τον γείτονα ή και τα δύο..ακόμη και πιθανό σημείο εισβολής του γέιτονα.

Κρατάμε το εξής....

Τα πάντα αλλάζουν και μεταβάλλονται υπέρ μας, με λίγα και απλά βήματα αλλά θα πρέπει να γίνουν πριν το κακό χτυπήσει την πόρτα…πριν πάρουν αυτό που θέλουν από το Αιγαίο.

Γιατί στο τρίγωνο του Αιγαίου που σχημάτισα υπάρουν άλλες δυο γωνίες του.

Η μία είναι στην Κρήτη και η άλλη στη Σαντορίνη.

Και πάμε στην Κρήτη τώρα…

Αλήθεια στην Κρήτη δεν θα πήγαινε ο Καμένος να ανακηρύξει την κατασκευή του ισραηλινού αγωγού…και πιθανώς και της ΑΟΖ;

Εκείνος δεν έλεγε ότι τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας θα μεγαλώσουν;

Γιατί το έλεγε, αφού είχε σκοπό να αποχωρήσει;

Και γιατί στην Κρήτη οι ανακοινώσεις;

Γιατί εκεί προετοιμάζουν το πεδίο τόσο διάστημα.

Για αυτό μαυρίζουν τόσο καιρό την Κρήτη, και καταθέτω στην αγάπη σου άλλη μια απόδειξη ότι πολύ πριν βγουν οι πληροφορίες για τις Ελληνοισραηλινές ανακοινώσεις στη Κνωσσό που θα γίνουν στο μέλλον, είχε εντοπιστεί προσπάθεια δημιουργίας …..ατμόσφαιρας! 


Και ειδικά στα πέριξ της Κνωσού......καλό θα ήταν( αν και δεν μπορούν να το δουν πολλοί αλλά κρατάω αρχείο και το βλέπω πανοραμικά) να δουν τις θυσίες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο Ηράκλειο……. τροχαία, αυτοκτονίες και δολοφονίες.

Να δουν ότι αυτές οι θυσίες κορυφώνονται το διάστημα από Απρίλιο έως Ιούλιο.

Και αυτό γιατί θα πρέπει να δούμε εάν θα κάνουν τις ανακοινώσεις που λεμέ αυτό το διάστημα.

Για αυτό το λόγο οργανώνουν διάφορα ολλανδικά πρακτορεία βραδιές swingers 400 και ατόμων...... για αυτό έκαναν την Κρήτη νο1 τουριστικό προορισμό των swingers.

Βλέπεις πως το παζλ σιγά σίγα κατασκευάζεται και κάθε κομμάτι είναι και μια απάντηση στα γιατί…σε ερωτήματα που θα τεθούν στη δύσκολη συνέχεια.

Η σεξουαλική αταξία είναι ενεργεία,...και αυτή η ενέργεια θα πρέπει να εξετάσουμε αν έχει σχέση και με τα ενεργειακά πεδία που έχουν χτίστει οι σημαντικοί αρχαιολογικοί τόποι και αρχαία ιερά της Ελλάδος…όπως αυτό της Κνωσού!

Αν κάποιοι γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξιοποίηση ισχυρών ενεργειακών κέντρων της χώρας και έχουν το know how πως θα τα τροφοδοτήσουν με ενέργεια ώστε να κάνουν ζημία, τότε αντιλαμβανόμαστε γιατί στις τελετές της ισχυρότερης μαγείας, της Μαύρης, έχουν σαν βασικά συστατικά τους 1.την θυσία….δηλαδή το αίμα και 2.την σεξουαλική επαφή, δηλαδή το σπέρμα…

Αν κάποιοι γνωρίζουν το μυστικό πως να κάνουν κακό, πως να μαυρίσουν μέρη, πως να βομβαρδίσουν τις σκέψεις και τις πράξεις μιας μερίδας κατοίκων μιας περιοχής, είναι ικανοί πατώντας στην άγνοια μας να στήσουν έναν ολόκληρο βωμό κάτω από τα πόδια μας και όχι μόνον αυτό αλλά να μας κάνουν να μιλάμε για τραγικά παιχνίδια της μοίρας δηλαδή να τα ρίχνουμε στη μοίρα, στην κακή τύχη, στις αρμόδιες αρχές κλπ.

Υπάρχουν και αυτά αλλά τίποτα δεν γίνετε στην τύχη και μερικά σημεία της χώρας έχουν θέμα…ξεχωρίζουν.

Έχουν θέμα γιατί κάποιοι φροντίζουν να έχουν θέμα.

Στέλνουν άτομα σε "ειδικές" αποστολές, μερικές φορές αυτά τα άτομα ούτε καν το γνωρίζουν όπως τα παραπάνω ξαναμένα ζευγάρια.

Το ίδιο ισχύει και με μερικούς μετανάστες.
ΝΑΙ...

Στέλνονται σε συγκεκριμένα μέρη της χώρας, π.χ. στη Μυτιλήνη.…όχι μόνο για την στιγμή της ασύμμετρης απειλής, όχι…

Κάποιοι έχουν ισχυρή προσωπικότητα να το πω έτσι…κουβαλάνε πολύ κακό μαζί τους και αυτό το κακό περνάει διά μέσου της θαλάσσης από στεριά....

Έχουμε ξαναπεί ότι το κακό, η πιο άμεση εκδήλωση του είναι μέσα από εμάς, μέσα από μας κινείται και δρα, όπως φυσικά και το καλό….υπάρχουν μέρη που έζησαν άγιοι και αγιάσαν και μέρη που συνέβησαν άσχημα πράγματα και μαύρισαν………..και αν δεν δίναμε χώρο στο κακό, στους δαίμονες ή όπως αλλιώς τους λέει ο κάθε ένας, ο πλανήτης θα ήταν κάτι άλλο, κάτι όμορφο και δεν θα είχε καμία σχέση με αυτό που έχουμε τώρα.

Ρίξε μια ματιά στα hot spot…κάθε τόσο βιασμοί….μαχαιρώματα....και είναι αυτά που ακούμε φαντάσου πόσα γίνονται και δεν τα ακούμε.

Δεν είναι όλοι οι μετανάστες έτσι ,φυσικά όχι αλλά υπάρχει ένα ποσοστό, δεν γνωρίζω πόσοι, που αποστέλλεται σε συγκεκριμένα μέρη για να μείνει εκεί ή να προωθηθεί.

Και άκου και κάτι άλλο…

Υπάρχουν και πολιτικοί...ναι ναι.... που έχουν ικανότητες να μαυρίζουν μέρη…

Αυτό θα κάνουν και στην Κρήτη, αν τα καταφέρουν και προλάβουν, θα στείλουν και τα βαριά χαρτιά τους να κάνουν τις ανακοινώσεις.

Έτσι λοιπόν, για να κλείσουμε σήμερα, έχουν στην φαρέτρα τους μια ποικιλία τρόπων που μαυρίζουν περιοχές της χώρας…και μετά έρχονται οι τραγωδίες και αναρωτιόμαστε από που ήρθαν και τι τις προκάλεσε.

Το τρίγωνο που είπαμε πιο πάνω, η τρίτη του γωνία είναι η Καλντέρα.

Είναι η Σαντορίνη…το μέρος που δεν αντέχει άλλον τουρισμό…

Νομίζω είναι η κορυφή του τρίγωνου…διότι όταν πειράζω τα νευρικό σύστημα του Αιγαίου με τους τρόπους που βλέπουμε παραπάνω και άλλους που δεν θα πούμε, τότε το ευαίσθητο σημείο θα αντιδράσει.

Η τρίτη γωνία του τριγώνου είναι η πιο ευαίσθητη, και αν πειραχτεί…

δεν θέλω να το σκέφτομαι.

Πιστεύω όμως, αν και δεν μεταφέρω μόνο την άποψή μου, ότι για αυτό τρέχουν όλες τις γωνίες του τριγώνου…. για να πειραχτεί, για να γίνει κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα στη χώρα μας.

Καταλαβαίνεις και όσοι δεν το έχουν καταλάβει πρέπει να το καταλάβουν ότι έχουμε ένα πολύ μεγάλο συντονισμό γεγονότων στην περιοχή μας. Αν και αναφέρομαι στο νότιο Αιγαίο, στην πραγματικότητα τρέχουν πολλά για τη χώρα μας και ο κόσμος δεν είανι υποψιασμενος εκει έξω...δεν μας πιστέυει...!

Το κατάθετω στα πρακτικα στης συνείδησης του καθενός τα παραπα΄νω και ας μας φωτισει ο Θεός για το καλύτερο.

Σήμερα είχα την επιθυμία να εστιάσω εκεί στο Αιγαίο..αν και άλλο είναι το φλέγων ζητημα της ημέρας.

Θα μας απασχολήσει το νερό...

Και θα πούμε ότι είχαμε πει σε μερικά άρθρα πριν τις φονικές φωτιές στο Μάτι

Εφόσον περάσει σήμερα ή αυριο η Συμφωνία, από πίσω έρχεται πάνω από μια δύσκολη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν διευκρινήσεις, νομίζω γράφονται όσο γίνεται πιο ξεκάθαρα,

Αυτό το κείμενο το τοποθετώ σε μια χρονοκάψουλα και θα ανοιχτεί στο μέλλον πάλι. 


Rick
Share:  

1 σχόλιο: