Όταν είπαμε χθες ότι δεν είναι υπεύθυνος ο Τσίπρας για την συνολική κατάντια της χώρας μην το πάρουμε και τοις μετρητοίς.

Το είπα χθες για να τονίσω το γεγονός ότι η σκέψη πολλών Ελλήνων μέσα από τις συνθήκες που διαμορφώνονται στη χώρα, θα πρέπει να αρχίσει σταδιακά να ανεβαίνει επίπεδο. Δεν γίνετε να μένει άλλο η κρίση στάσιμη ή προς την λάθος κατεύθυνση.

Θα πρέπει να βλέπουμε το τυρί, να μπορουμε να διακρίνουμε την παγίδα, να παίρνουμε το τυρί και να μην πέφτει η παγίδα.

Η κρίσιμη μάζα που μεταβάλει τις εξελίξεις στο πεδίο μας με τις αποφάσεις και τη στάση της, θα πρέπει να πιάσει τα μίνιμουμ στάνταρ σκέψης και αντίληψης για τις ημέρες που έρχονται.

Ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί γιατί θα μας μπουν δύσκολα..

Αυτό που πέρασαν πολλοί χθες για πρώτη φορά στην πλατεία Συντάγματος, ήταν αυτό που πέρναγαν κάποιοι (και εγώ μέσα σε αυτούς), το 2011,το 2012 στις διαδηλώσεις για τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα.

Είναι μια εμπειρία πολύτιμη, ασχέτως των χημικών που έπεσαν, ώστε να δούμε τι τέρας αφήσαμε ένα μεγαλώσει….

Ώστε να δούμε ότι με σημαιουλες, ομιλίες και εξέδρες "επισήμων" και κομματικών παρατάξεων που στο τέλος της ημέρας θα ξηλωθούν και όλοι σπίτι τους... δεν νικιέται το τέρας.

Και δεν μιλάω για τις δυνάμεις ασφαλείας...αυτές απλά φυλάνε το τέρας.

Εκτός και αν.... το σύστημα σε αφήσει να το νικήσεις και νομίζεις ότι νίκησες αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε από πίσω έχει έτοιμο το επόμενο level….........κάτι ψυλλιάστηκε ο Βουτσης σήμερα.

Ο Τσίπρας, για όσους διαβάζουν πρώτη φορά, έχουμε πει ότι έχει κάτι πολύ σκοτεινό, δεν αγγίζει τα όρια του προδότη, ούτε απλά τα ξεπερνάει όντας ένας ακόμη ανθέλληνας.

Εδώ με βάση την παρατήρηση που έγινε, έχουμε να κάνουμε με κάτι άλλο.

Έχουμε να κάνουμε όχι με υποτελή πρωθυπουργό αλλά με……απεσταλμένο!

Πρωθυπουργό σε αποστολή και συνεργασία με αυτούς που έχουν  «όραμα» για την Ελλάδα .....και την Ιερουσαλήμ..... και τον υπόλοιπο κόσμο…!!!

Το επτά... σαν αριθμός είναι ιερός, πίσω από τον αριθμό επτά υπάρχουν άπειρες αναλύσεις που προσδιορίζουν τις ιδιότητες του ξεχωριστού αυτού αριθμού.

Μια όμως από αυτές τις ιδιότητες, δείχνει χρόνο, για τον αντίπαλο είναι πολύτιμο το επτά, (θυμήσου την Λαγκάρντ που μας μίλαγε για τα 7), δείχνει την επταετία, τα επτά έτη της πλήρης κυριαρχίας του σκοταδιού στις ψυχές και στο νου των ανθρώπων.....τα έτη του Ανεπιθύμητου...και της εφαρμογής της ψηφιακής διακυβέρνησης.

Με βάση αυτό έχουμε δει πολλές φορές τα 3 επτά(21) που είναι χρόνος και επάνω σε αυτά λαμβάνονται ή ανακοινώνονται κρίσιμες αποφάσεις ή ακόμη και τα τέσσερα επτά, που είναι ο κύκλος της σελήνης ακόμη και κατά μέσο όρο η έμμηνος ρύση των γυναικών κλπ.

Έχουμε δει τα δύο επτά(14) που έχουν σχέση με την νέα πρωτεύουσα του Ισραήλ…(όταν και οι ΗΠΑ μεταφέρουν χρονικά ακριβώς στις 14.5 την πρεσβεία τους στην ιερή πόλη)....και την προσπάθεια εφαρμογής της ατζέντας της νέας εποχής.

Ας δούμε τώρα πότε γίνεται πρόεδρος του Σύριζα.. ο Αλέξης για να διεκδικήσει την εξουσία.

Ο Τσίπρας εκλέγεται πρόεδρος του Σύριζα στις........ 14/7/2013

Στις 14(7+7)/7/2013 γίνεται η προετοιμασία του επόμενου πρωθυπουργού.

14..7........... τρία Επτάρια!

Και ποιος οδήγησε το πλήθος εκεί στην επιλογή Τσίπρα;;;

Τα μνημόνια... αυτοί που έφεραν τα μνημόνια, όπως και ο κ. Σαμαράς που μας έπνιγε στο Σύνταγμα με τα δηλητήρια...βάραγε γέρους, νέους, όσους υπήρχαν και δεν υπήρχαν…την ώρα που χθες υποτίθεται έσωζε παιδάκια από τα δακρυγόνα… που με αυτά πριν μερικά χρόνια κυβερνούσε…

Αυτό λεγόταν και λέγεται Δακρυγονοκρατία. 

Τελος πάντων προχωράμε...

Όλα αυτά οδήγησαν τον κόσμο, αρκετούς δηλαδή, που έλεγαν πως δεν είχαν να χάσουν κάτι, έτσι έλεγαν δυστυχώς, επιλέγοντας τα 3 Επτάρια…μόνο που ο κόσμος δεν ήξερε… και τα τρία Επτάρια του είπαν ψέματα, δεν ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, δεν ορκίστηκαν να υπηρετήσουν τα συμφέροντα της πατρίδας αλλά τα συμφέροντα της.... νέας Ιερουσαλήμ!

Και όχι μόνο είπαν ψέματα, παρέμειναν στην εξουσία... και όχι μόνο έμειναν εκεί αλλά ο κόσμος μετά το δημοψήφισμα επικύρωσε με την ψήφο του τα….ψέματα που είπαν τα τρία Επτάρια.

Επικύρωσαν το Ναι…ενώ εμείς είπαμε όχι… …και για κάποιο λόγο δεν δώσαμε βάση στην κωλοτούπμα αυτή, πολλοί από εμάς βολεύτηκαν τότε, αναπαυθήκαν, εκτός από κάποιους παράξενους και γραφικούς που διάβαζα και έλεγαν ξεσηκωθείτε…αλλά εμείς  δεν το κάναμε!

Δεν τους ακούσαμε....αντίθετα αυτούς θα πάνε να μας φορέσουν κίτρινα γιλέκα θα τους ακούσουμε.

Αλλά τότε, όπως είπαμε, το χάος θα το θέλουν αυτοί που ετοιμάζονται να τραβήξουν την πρίζα του πολιτικού συστήματος…

Και αν νομίζεις ότι είναι αυθόρμητες αντιδράσεις εδώ στην Ελλάδα, δες τι γίνετε παράλληλα και σε άλλα κράτη  π.χ Ουγγαρία, Παρίσι…Αγγλία...εδώ Ευρώπη λίγο πιο πάνω από εμάς στη 
Ρωσία- (Διαδήλωση στη Μόσχα για τις νήσους Κουρίλες)

Βλέπεις υπάρχει συγχρονισμός και συντονισμός, δεν θα έρθει έτσι άτακτο το χάος αλλά σε τάξη χρονική, για να φέρει το "φως" της νέας τάξης στο σκοτάδι της εποχής. 

Θυμήσου και το Σώρρα τι έλεγε... αυτός και μερικοί οπαδοί του...ναι αυτοί που ήθελαν να ....ανατινάξουν εκκλησίες....ναι αυτοί που μισούσαν τον χριστιανισμό και μέρες σαν την χθεσινή με πανσέληνο μαζεύονταν σε συγκεκριμένα σημεία των Αθηνών
 και έριχναν κατάρες σε ότι ιερό και ορθόδοξο υπάρχει εκφράσεις που δεν βάζει ο νους του ανθρώπου......ναι μερικοί από αυτούς ήθελαν να χυθεί αίμα ορθόδοξο.......ήθελαν να ανατινάξουν τις εκκλησίες  γιατί καλύπτουν έλεγαν τα αρχαία ιερά των Ελλήνων... Αυτός έλεγε στους αρχιστράτηγους του ότι πρέπει να περιμένουν το 2019, έρχονται έλεγαν οι Ελλάνιες δυνάμεις και ο..φέρων το φως, δηλαδή ο Εωσφόρος..

Ναι έλεγαν και έτος, και οι πληροφορίες που είχε από το..... αφεντικό του δεν είναι και πολύ μακριά από την πραγματικότητα.!!

Κλείνει η παρένθεση και οι συνειρμοί είναι πολλοί, με βάση και τα πρόσφατα γεγονότα...όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Εκεί λοιπόν χρονικά, τότε το 2015, φύτεψαν και τον απόλυτο ηγέτη υπηρέτη, τον yes man, και μάλιστα όπως είπαμε πιο πάνω ορκίστηκε για πρώτη φορά στα χρονικά με πολιτικό όρκο, και ξέρεις όλα έχουν την σημασία τους...είναι συμβολισμοί και έννοιες κρυφές που παίζουν καταλυτικό ρόλο για την..ωρίμανση!

Πότε ορκίστηκε για πρώτη φορά πρωθυπουργός ο Αλέξης;

26.1.2015 ( σε μερικές ημέρες κλείνουμε τα τέσσερα χρονιά!)

Την ίδια μέρα έχουμε και το εξής γεγονός : Η ημέρα σφραγίστηκε με το αίμα των δύο Ελλήνων πιλότων σε πρωτοφανές ατύχημα στην Ισπανία.

Και μετά από 5 μήνες, ένα βράδυ Παρασκευής, τρέχαμε στα ΑΤΜ να σηκώσουμε όσα περισσότερα λεφτά μπορούσαμε. 

Δίχως να υπολογίζουμε αν το ΑΤΜ θα έχει και για τον τελευταίο στην ουρά που μπορεί να έχει παιδί ή παιδιά. 

Ή μήπως όχι;;; μήπως ξεχάσαμε πως λειτούργησαν πολλοί συνάνθρωποι μας στις κρίσιμες αυτές στιγμές;

Τι μας έμεινε από τότε...τι μάθαμε... και γιατί ξεχάσαμε αυτές τις μέρες;
Πως θα διαχειριστούμε ανάλογες στιγμές;

Την ώρα που ορκιζόταν η….επιλογή μιας μικρής μερίδας του ελληνικού λαού, σφράγιζε το μέλλον μας με αίμα. 

Την ημέρα που το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ,τον Ιούλιο του 2015 και συμφωνήσαν σε νέο μνημόνιο το τρίτο αν θυμάμαι καλά, ήταν 12 Ιουλίου ανήμερα της μνήμης του οσίου Παισίου.

Υπογράφηκε επίσημα  την επομένη στις 13 Ιουλίου.

Την ημέρα που θα μας έκλειναν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας(ναι αυτοί που αποκαλούσαν τα Σκόπια Μακεδονία άλλα τότε κάποιους δεν τους ένοιαζε αρκεί να μείνουμε Ευρώπη) αργότερα αποκαλύφθηκαν σχέδια των Τούρκων για εισβολή σε συγκεκριμένα σημεία της χώρας.

Σε στιγμή που το μαγαζί Ελλάδα θα βάραγε διάλυση, σε στιγμή αδυναμίας θα κοίταζαν να μας τελειώσουν οι απέναντι....και ξέρεις, αυτές τις συνθήκες περιμένουν ή παλεύουν να δημιουργήσουν αυτοί που θα τους ρίξουν απέναντι μας, δηλαδή τα αφεντικά του  mr. 777

Αυτός είναι ακόμη εκεί, ο 777, και αυτό τότε ήταν η παράταση μας , το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα και όσο τραβήξει στο χρόνο ήταν η εκπαίδευσή μας.

Νομίζω ότι από εδώ και πέρα.... είναι όλα ανοιχτά και αυτό που έγινε τότε το 2015, θα επαναληφθεί και θα ολοκληρωθεί.

Αυτά ήθελα να πω για τον κύριο Τσίπρα...και επιθυμώ να είναι τα τελευταία.

Ακόμη δεν έχω βρει χρόνο να πούμε για την Αμερική.

το ξέρω.....δεν προλαβαίνω... πραγματικά, ήδη κάθομαι αρκετές ώρες στον υπολογιστή και θα πρέπει να τις μειώσω όπως μου είπαν.

Δεν ξέρω αν τα καταφέρω, αλλά θα δώσουμε μια αναμονή.

Από στις 26 και μέχρι τις 6 του επόμενου περιμένω νέα της, δυνατά νέα της.

Επίσης, νέα περιμένω και από την παγκόσμια οικονομία..από τις αγορές, από τους δείκτες, από όλους αυτούς που μάζεψαν το χρήμα του κόσμου εμπορευοντας σάρκα και συνειδήσεις.

Θα την γκρεμίσουν, θα διευρύνουμε το διάστημα, ξεκινώντας από τον αρχές αρχές του επόμενου μήνα έως και τον Μάρτιο...εκεί ανάμεσα το τοποθετώ και εάν τηρήσουν τον λόγο τους...αν πάρουν τις εξουσίες που αναζητούν, αν γίνουν οι θυσίες, θα ξεκινήσει το γκρέμισμα...  τα απόνερα θα φτάσουν στην χωρά μας, αυτό που είπαμε δηλαδή πιο πάνω, να μας χτυπήσει η κρίση και από έξω, να πέσουν τα κέρατα του ταύρου στο δικό μας χρηματιστήριο και να το ταρακουνήσουν και αυτό που είπε για έξοδο από τα μνημόνια στις...21 Αυγούστου ο Αλέξης, να είναι πλάνη,να σημαίνει την είσοδο στα μνημόσυνα της ελληνικής οικονομίας.

Αυτά για σήμερα...


Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours