Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2019

"Το κράτος αυτό, όταν θα έρθει η ώρα θα το δείξω με ένα βίντεο"
Εκεί Που Σκότωσε Η Λάσπη ".....Σε αυτό λοιπόν το μέρος της ομαδικής τελετής και σε περιοχές κοντά σε αυτό, οπότε έχουμε να κάνουμε με συγκεκριμένη περιοχή του χάρτη, με βάση αυτά που υπάρχουν τώρα, προετοιμάζεται κάτι.

Το κράτος αυτό, όταν θα έρθει η ώρα θα το δείξω με ένα βίντεο και όλοι όσοι έχουν διαβάσει το κείμενο θα το καταλάβουν.

Θα προσέχω μέσα στον Δεκέμβριο, πολύ κοντά στα Χριστούγεννα.

Αν γλιστρήσει, θα διευρύνουμε το παράθυρο και θα το αφήσουμε ως τις 22 Ιανουαρίου."
Mass LGBTQ wedding organised in Brazil ahead of Jair Bolsonaro's presidency


Επειδή σε λίγο δεν  θα προλαβαίνουμε να ακούμε   όλα όσα προγραμματίζονται να τρέξουν, ούτε λόγος για να καταγράφουμε,  καλό είναι τώρα που έχουμε ακόμη τη πολυτέλεια του  χρόνου να δούμε τι έφταιξε και φτάσαμε σε αυτό το χάλι!

Ποιο χάλι;

Αυτό που επικρατεί εκεί έξω και αυτό που επικρατεί μέσα μας γιατί επικρατεί πολύ χάος μέσα μας.

Κάποιοι πήραν εξουσίες, άντλησαν σε συνεργασία με τον χρόνο δύναμη, από εμάς την άντλησαν, από τις λάθος επιλογές μας και είναι πολλες σε πολλούς τομείς.

Η παραπάνω τελετή στην Βραζιλία διοργανώθηκε από κάποιον…..και οι συμμετέχοντες προσωπικά δεν μου φταίνε. Το σύστημα όπως έχουμε πει, αυτοί που το γνωρίζουν, έχουν το "know how" των καταστροφών.

Κάτι που όμως οι συμμετέχοντες στην γαμήλια αυτή τελετή δεν το γνωρίζουν...!

Όταν κάτι γίνεται κάτω από την ανοχή ή την βούλα ενός κράτους, όταν το ίδιο το κράτος αποδέχεται την παραποίηση ή και κακοποίηση της φύσης ή υποκύπτει στους εκβιασμούς των διεθνών οργανισμών που υποτίθεται προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά παράλληλα και ύπουλα επιβάλουν αυτή την αλλοίωση της φύσης στις κοινωνίες …..από την πολύ μικρή ηλικία και μετα σου μιλάνε για την αλλοίωση του κλίματος, για την κλιματική αλλαγή, τότε έχεις επικίνδυνους καπετανέους στο τιμόνι του πλανήτη!

Δεν με νοιάζει τι κάνεις στη προσωπική σου ζωή, αν είσαι ομοφυλόφιλος η τράνς ή draq qeen και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο , εγώ μπορεί να έχω άλλα κουσούρια πολύ χειροτέρα, αλλά πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάτι, και δεν υπάρχει καλύτερος  τρόπος να γίνει αυτό παρά μέσα από τις αποδείξεις που καταθέτω κάθε τόσο, αποδείξεις σαν και την παραπάνω.

Είναι ισχυρή απόδειξη και δεν είναι η μόνη, όσοι διαβάζουν το γνωρίζουν.

Κάνε ότι θες αλλά όχι συλλογικά, όχι σαν κράτος, όχι σαν κοινωνία συνολικά.

Αν εγώ κάνω δέκα πράγματα λάθος, το πρόβλημα το έχω, την ευθύνη των πράξεων μου την αναλαμβάνω εγώ,  αν αυτά τα δέκα λάθος πράγματα τα πάρει το κράτος και μου τα κάνει ιδανικά και νόμους, τότε το πρόβλημα το έχει συλλογικά το κράτος.

Και αν κάποιος θέλει να κάνει ζημιά σε ένα κράτος περνάει μέσα από τα δέκα λάθη μου, δηλαδή μέσα από εμένα θα περάσει και το λάθος μου θα το βαφτίσει σωστό και θα το επιβάλει.

Και το αφήνει πλέον στις ορέξεις του χρόνου.

Δεν επικροτώ την παραποίηση της φύσης αλλά ούτε θέλω και να σε κρίνω, είμαστε απόλυτα ελεύθεροι στις επιλογές μας αλλά θα πρέπει να ξέρουμε να απαντήσουμε στα ερωτηματικά των μεγάλων εμποδίων που θα υψωθούν απότομα μπροστά μας........ να γνωρίζουμε τι γίνετε όταν καταχραζόμαστε αυτή μας την ελευθερία και με ποιους τρόπους μας κάνουν ζημιά βυθίζοντας μας κάθε τόσο στην θλίψη και στον πόνο.


Και φυσικά να μην χάφτουμε το παραμυθάκι της κλιματικής αλλαγής, γιατί στο έτος που μπήκε θα πάψουν τα ξώφαλτσα, τα μεγάλα εστιακά βάθη….η θέα τύχη και τότε θα πέσει τέτοια σύγχυση που δεν θέλω ούτε να την φαντάζομαι.

Αυτό ισχύει και για την Ελλάδα.

Το βίντεο το παραπάνω είναι ένας.....ένας μόνο τρόπος από τους πολλούς που μαυρίζουν μέρη, κράτη, περιοχές...υπάρχουν και άλλοι, βλέπεις διαθέτουν ποικιλία στο μενού τους!

Οπότε δεν γίνεται να μιλάμε για κλιματική αλλαγή την ώρα που εμείς εκτελούμε την ανθρώπινη φύση...και την κλιματική αλλαγή ας την βάλουν όσοι την έχουν κάνει Βίβλο....όπου αυτοί επιθυμούν, δεν θέλω να  κάνω υποδείξεις που να την βάλουν.

Γιατί τα ρίχνουμε με μεγάλη ευκολία στην κλιματική αλλαγή.... σεισμούς, ηφαίστεια, τυφώνες, καύσωνες, κλπ...αλλά αυτό είναι το πέπλο στη συλλογική συνείδηση που άπλωσαν οι επιτήδειοι καλικάντζαροι για να καλύψουν τις πραγματικές αιτίες που θα οδηγήσουν την φύση να αγριέψει τόσο… ώστε η επιστημονική κοινότητα να σηκώσει τα χέρια ψηλά.


Έχουν το άλλοθι έτοιμο...και δούλεψαν επάνω σε αυτό χρόνια πολλά και όσο θα κοιτάμε τα καλαμάκια και τα 0,09 λεπτά στη σακούλα, αυτοί θα θερίζουν αθώες ψυχές.
Καλά και τα καλαμάκια...και θέμα οι σακούλες αλλα΄υπάρχουν πιο σοβαρά αίτια και μας τα κρύβουν επιμελώς.

Αυτά νυχτιάτικα και χρόνια πολλά σε όλους, είναι μεγάλη γιορτή για την ορθοδοξία σήμερα……….όχι όμως και για τα καλικαντζαράκια, αυτά σήμερα θα πάθουν αφυδάτωση.

Rick

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου