Μιας και είμαστε στο παρα πέντε...


όχι από την συμφωνία...

αλλά από τους λόγους που έφεραν την συμφωνία......την επόμενη πίστα!

Ο κόσμος εκεί έξω είναι θυμωμένος...οργισμένος...εξαγριωμένος..


Και δυστηχώς, οργή δεν έχουν μόνο όσοι είναι κατα της συμφωνίας αλλα και όσοι είναι ......υπερ.

Και η συχνότητα της οργής που συντονίζεται ο κόσμος, παραδίδει πληρεξούσια τον έλεγχο σε άλλες δυνάμεις και ενέργειες.!!!

Αν αύριο πας στο Σύνταγμα με σκοπό να μπεις μέσα στη Βουλή, (δεν μπορώ να πω ότι δεν θα το ήθελα) θα πρέπει να είσαι έτοιμος και για το μετά.

Είναι σημαντικό να μάθουμε να βλέπουμε και το μετά.

Αν οι συνθήκες κατόπιν της εισβολής  ή γενικά της πολιτικής αστάθειας είναι οι συνθήκες που επιθυμούν αυτοί που έφεραν την συμφωνία στα δυο κράτη, τότε σκέψου τι εξυπηρέτηση τους κάνουμε.


Και αν πρέπει να γίνει έτσι, τουλάχιστον θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το μέτα.

Όλοι μας να μπούμε μέσα στη Βουλή, να την γκρεμίσουμε την Βουλή, η νοοτροπία του μέσου Έλληνα αρνείται να αλλάξει..και θα πάρει χρόνο για να αλλάξει.


Θα πρέπει να γίνουν πολλά για να αλλάξει.

Ιερή οργή θα ήταν αν πρώτα είχαμε εντοπίσει τις αδυναμίες μας και ενωνόμασταν κάτω από μια κοινή επιθυμία, την αγάπη...ή έστω τον σεβασμό για τον δίπλα, τον σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, την πατρίδα και τους αγώνες των προγόνων μας…όμως δεν μοιραζόμαστε όλοι τις ίδιες αξίες…δεν έχουμε όλοι τις ίδιες προτεραιότητες.

Δεν αναγνωρίζουμε ούτε είμαστε όλοι εναντίων της νέας (ψηφιακής) εποχής...

Για παράδειγμα..... την ώρα που γινόταν το συλλαλητήριο πριν μερικές στο Σύνταγμα, στη Πάτρα γιόρταζαν την έναρξη της καρναβάλικης περιόδου…


Μπράβο σας παιδιά!

Την ίδια μέρα, τα γήπεδα στην Ελλάδα ήταν ανοιχτά και μερικά από αυτά γεμάτα…η ΕΠΟ ούτε λόγος αποχής ή διαμαρτυρίας.

Ξανάμπραβο..

Η μετοχή του εθνικού συμφέροντος μοιάζει να έχει τάσεις ανοδικές αλλά… η αξία του χρήματος και της αδιαφορίας παραμένουν σταθερά στη συνείδηση πολλών... δεν υποχωρούν.... παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, όχι όπως  τα προηγούμενα χρόνια, αλλά παραμένουν.

Αλήθεια, τι περιμέναμε το προηγούμενο διάστημα, να περάσει το καλοκαίρι για να ξεσηκωθούμε...μην χαλάσουν οι διακοπές;;;

περιμέναμε αυτό που περίμενε και ο Καμένος, δηλαδή να μην περάσει από τα Σκόπια…;;;;

τι διάολο περιμένανε μερικοί;;;

Ότι και αν περιμέναν, φανήκαμε κάτω των περιστάσεων και ναι τώρα μας θέλουν να μπούμε στην Βουλή, το θέλουν και θα φέρουν έτσι τα πράγματα που θα το διευκολύνουν.


Θα διευκολύνουν τις συνθήκες αστάθειας....οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει μια αστάθεια...όπως έγινε τότε το 2008!

Δεν μπορώ να στο δείξω αλλά από τοτέ γράφει το κοντερ..

Έχουν πλέξει το μέλλον μας στο παρελθόν, το υφαίνουν όπως η αράχνη τον ιστό της και είναι πολύ δύσκολο να αποφύγουμε όσα οργανώνουν μέσα την παγίδα του χρόνου. 

Διότι μέσα από τις εξελίξεις που οργανώνουν ελέγχουν την σκέψη μας..αυτόματα και τις αποφάσεις μας, και αν δεν έχουμε φίλτρα, κάνουμε αυτό που θέλουν...  όταν το θέλουν.

Κάποτε μας ήθελαν αδιάφορους..το πέτυχαν!

Τώρα μας θέλουν θυμωμένους...διχασμένους....το πέτυχαν... ή μήπως όχι;

Δεν ξέρω αν μπορώ να σου περάσω την εικόνα όπως θα ήθελα ή όπως είναι στην πραγματικότητα... αν και όσοι διαβάζουν αυτή τη στήλη την βλέπουν καθώς...... υφαίνεται.

Περίμενα καρτερικά να ακούσω πότε θα οριστεί η μέρα που θα ψηφιστεί η συμφωνία.


Τελικά είπαν ότι ορίζεται η κύρωση της Συμφωνίας στις.......... 24.1.2019 (61.12)

Και πάμε στα τέλη Δεκεμβρίου... λίγο πριν τις ευχές παραπλάνησης και τα πανηγύρια για το νέο έτος..

...κάποιοι δεν κάναμε γιορτές...και είπαμε το εξής

Αν Κάποιες Αποφάσεις Δεν Καταργηθούν Άμεσα....


Να υπενθυμίσω ότι το είπαμε πριν καν περάσει η συμφωνία στο ψευδοκράτος...'οταν εδώ ούτε ανεπίσημα, πόσο μάλλον επίσημα δεν έβλεπαν να έρχεται στην Βουλη τον πρώτο, το πολύ έλεγαν για Μάρτιο άντε το νωρίτερο Φεβρουάριο.

Το κατέθεσα δημόσια, κόντρα στο κοινό αίσθημα.

Και ανάμεσα στο διάστημα αυτό την έφεραν προς κύρωση..

Τώρα σκέψου το εξής.

Σαν συμφωνία απλά, όχι σαν επικυρωμένο νομοσχέδιο από το κοινοβούλιο, δίνει την εξουσία για 100 νεκρούς, εκεί στο Μάτι…τον περασμένο Ιούλιο, κάτι που ελάχιστοι αποδέχονται αλλά δεν μας πειράζει.

Πόσοι τώρα μπορούν να αντιληφθούν, σαν επικυρωμένο και με την βούλα τού κράτους νομοσχέδιο , τι μπορεί αυτό να προκαλέσει....;;;;

Οπότε το καταγράφουμε από πριν, να ξέρουμε τα γιατί, τα πότε... τα αφήνουμε για την ώρα, αλλά πιο πάνω δεν κρύβεται πόσο κοντά είμαστε...ούτε πιο κάτω..

Θέλουν λοιπόν πάση θυσία τις υπογραφές τους τώρααααα....ήθελαν να έρθει τώρα στη Βουλή η Συμφωνία!

Γιατί τις επόμενες ημέρες κάνει κύκλο ο χρόνος και πρέπει να τον αξιοποιήσουν, ώστε σε συνεργασία μαζί του να βυθίσουν στο πένθος τη χώρα...και υπάρχει μια ποικιλία τρόπων να συμβεί κάτι τέτοιο.


Η σφραγίδα που θα την κυρώσει αύριο στο κυνοβούλιο δεν θα έχει μελάνι!!!!

Όπως δεν είχε και το καλοκαίρι, εκεί στις Πρέσπες.... έτσι σφραγίζονται τέτοιου είδους συμφωνίες.

Για αυτό καίγονται για την συμφωνία τώρα...για τη θυσία, για την οργή και για τον φόβο.......για το ντόμινο που θα φέρει....αυτά είναι τα "οφέλη" της..... όχι να μπει το κρατίδιο στο ΝΑΤΟ ή να εξυπηρετήσει γεωπολιτικά συμφέροντα στην περιοχή, δευτέρα έρχονται αυτά, το τυράκι για τις μεγάλες δυνάμεις ήταν.

Και θα τα αξιοποιήσουν....... όχι η Αμερικάνοι, ούτε οι Γερμανοί, μήτε οι Εβραίοι...... αλλά αυτοί που είναι πιο πάνω από τα κράτη και δεν τους πιάνουν τα ραντάρ μας.

Είναι οι "άνθρωποι" με τα μαύρα που ετοιμάζουν τη νέα εποχή...

Αυτοί την παρέδωσαν στους παραπάνω...και αυτοί με τη σειρά τους πάνε να την εφαρμόσουν στα δυο κράτη.


Ευχή μεταμεσονύχτια είναι να μην έχουμε κάποια κακια είδηση αύριο...που να έχει σχέση με δυο λέξεις...Ελληνας και ορθοδοξος!!


Η Ελλάδα από αύριο αλλάζει....Level!

Rick

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours