Τετάρτη, Ιανουαρίου 02, 2019

Αν για μερικούς τα Σκόπια είναι βόρεια Μακεδονία τότε για κάποιους άλλους το Αιγαίο είναι......Δυτική ΤουρκίαΑυτό θα μας πουν σε λίγο…

Αφού μοιραστήκατε το όνομα …ώρα να μοιραστείτε και το καύσιμο του Αιγαίου.

Πως θα γίνει αυτό…;

Κατά αρχάς, θέλουν να τσακωθούμε για τα σύνορα για να καταργηθούν τα σύνορα, να τσακωθούμε για την θρησκεία να καταργηθούν οι θρησκείες, να τσακωθούμε για τα κόμματα για να καταργηθούν τα κόμματα και πάει λέγοντας, σε βάθος χρόνου φυσικά αυτά.

Όμως, υποψιάζομαι ότι…

Δεν θέλουν μια ολοκληρωτική καταστροφή ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, κανονικά και με τις αφορμές που υπάρχουν, ο πόλεμος μοιάζει να είναι μονόδρομος με αποτελέσματα ολέθρια και για τις δύο χώρες.


Αλλά μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο....δηλαδή να θέλουν μια στρατιωτική εμπλοκή Ελλάδος-Τουρκίας για αυτά που θα φέρει η εμπλοκή αυτή λίγο πριν……… και λίγο μετά.

Δεν θέλουν ολοκληρωτική καταστροφή των δυο χωρών, επιθυμούν εμπόλεμη κατάσταση όπου η ανασφάλεια, ο φόβος και ο τρόμος θα κυριαρχήσουν ώστε η νέα διακυβέρνηση να είναι η μόνη επιλογή των Ελλήνων.

Επίτρεψε μου να σου πω ότι θα ήταν χαζοί αν επιθυμούσαν να μπούμε σε έναν πόλεμο στον οποίο θα κινδύνευε να καταστραφεί το ψηφιακό κελί που μας προετοιμάζουν με μεγάλη προσοχή και υπομονή τόσο διάστημα.

Κοίτα τα POS…είναι παντού…..και επίσης διαθέτουμε υπουργείο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, γιατί να χαλάσουν όλα αυτά την ώρα που με τα τσοπανόσκυλα από βόρεια και ανατολικά της χώρας μπορούν εύκολα και δίχως αντιστάσεις να μας κατευθύνουν στο ψηφιακό μαντρί;

Θέλουν θερμότατο επεισόδιο…;

Ναι….. κάτι που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Υπάρχει σε μέτρηση μπροστά μου;

Και πάλι ναι…

Μερικά νησιά του Αιγαίου τα μαυρίζουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο και αν δεν κάνει ο Ερντογάν την κίνηση, θα πρέπει να την κάνει άλλος, ο χρόνος κυλάει!!

Ήδη ο τούρκος πρόεδρος καταγράφει ήττες στο συριακό μέτωπο και δεν παίρνει τίποτα για την χώρα του, αντιθέτως χάνει τα πάντα…και κινδυνεύει και να χάσει επίσης τα πάντα σε Αιγαίο και Κύπρο…

Έχουμε πει για τον Ερντογάν……ναι έχουμε πει….και μπορεί και να μετράει μέρες...μπορεί!

Οπότε, όπως πάνε δήθεν να "λύσουν" το Μακεδονικό, θα προσπαθήσουν να "λύσουν" και το ελληνοτουρκικό...μέσα από πολεμική κρίση, και μου μοιάζει για αρχή στημένο, όσο και αν ακούγεται περίεργο, με κάποιο τρόπο προσυμφωνημένο και κάποιοι εδώ μέσα το ξέρουν, όπως ήξεραν και για τις Πρέσπες και την πραγματική αιτία που το «έλυσαν» τώρα!

Όπως πάνε να επωφεληθούν των καταστάσεων μιας άκυρης συμφωνίας με ένα ανύπαρκτο κράτος που δεν θα εφαρμοστεί στην ουσία της ποτέ, έτσι θα κοιτάξουν να επωφεληθούν και ενός ελληνοτουρκικού επεισοδίου.

Ποιοι είναι όμως πίσω από αυτό; Δηλαδή οι ηθικοί αυτουργοί;

Κάποιος γέροντας, νομίζω ο Παίσιος, είπε κάποτε ότι ο Ισραήλ θα ερεθίσει την Τουρκία να εισβάλει στην Ελλάδα και αδυνατούσα τότε να το καταλάβω και αναρωτιόμουν....αφού τα δυο αυτά κράτη έχουν εχθρικές σχέσεις πως θα γίνει κάτι τέτοιο;

Τώρα όμως μπορώ.

Έχω μπροστά το ταλαιπωρημένο μου τετράδιο και αναρωτιέμαι πόσο δίκιο είχε! 


Αυτή τη στιγμή αυτό έχω μπροστά μου, όμως δεν μπορώ ούτε να το δείξω ούτε να το εξηγήσω.

Αυτοί που εργάζονται για την Νέα πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι πίσω από το επερχόμενο επεισόδιο στο Αιγαίο, για αυτό και άνοιξαν τώρα την δήθεν συνεκμετάλλευση των υδρογανθράκων στην Αν. Μεσόγειο. Δεν τους νοιάζει να υλοποιηθούν τα συμφέροντα των κρατών, τους απασχολεί η διαμάχη και οι έριδες που φέρνουν τα… συμφέροντα των κρατών.

Από εκεί λοιπόν περνάει το πρωινό που θα μας ξυπνήσουν οι πολεμικές σειρήνες του Αιγαίου και θα εκπέμψουν SOS….και θα μας πουν...... κύριοι, ξυπνήσετε απότομα, τώρα πάμε σε πόλεμο.

Ποιες συνθήκες επικρατούν σε περίπτωση επιβολής στρατιωτικού νόμου σε ένα κράτος με μια οικονομία διαλυμένη και χιλιάδες ετοιμοπόλεμους αλλοδαπούς «τουρίστες";

Αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να τις έχουμε κατά νου, γιατί δεν υπάρχει κυβέρνηση και η προστασία μας, αν το εξετάσεις σε βάθος, εναπόκειται αποκλειστικά στην δική μας προετοιμασία αλλά και βασικότερα στον Ουρανό.

Ας ελπίσουμε να γλιστρήσει στο χρόνο, να συμβεί στον γείτονα κάτι..γιατί έχουμε πλησιάσει πολύ....πολύ.

Και παράλληλα κάτι με προβληματίζει και στο βόρειο μέτωπο, εκεί στην Αλβανία.

Το αφήνουμε ανοιχτό και περιμένουμε, γιατί ο μήνας που μπήκε σήμερα μυρίζει μπαρούτι και μπαρούτι γενικά μυρίζει ο πόλεμος, όπου κι αν ανοιχτεί, γιατί έχουμε και άλλα μέτωπα, σε άλλα μέρη που τρέχουν παράλληλα!

Τι σχέση λοιπόν έχει το Σκοπιανό με το ελληνοτουρκικό επεισόδιο;

Απόλυτη…και φυσικά το ένα θα μας κάνει να ξεχάσουμε για τα καλά το άλλο.

Επιφυλακή λοιπόν.......  τις επόμενες  ημέρες


ΣΤΟΠ.


Rick

Υ.Γ
Ασχέτο ίσως μετο θέμα ίσως και όχι, η Σαουδική Αραβία έχω την εντυπωση ότι... θα ακουστεί το όνομα της συντομα εκει κάτω!
Share:  

1 σχόλιο:

  1. Kαλά κάνεις και τα λες, μήπως λιγοστέψουν οι μπελάδες... τα περί τετραδίου πάλι... Όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή