Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2019

Έλα Alexis... κάτσε λίγο να τα πούμε
....και να πιούμε....τώρα που είναι νωρίς, πριν μπούμε στη διαβολοβδομαδα.

Λοιπόν άκου......κατά αρχάς έμαθα ότι στήνεις πανηγύρι εκεί στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσεις όπως λες τη συμφωνία και τα οφέλη της.

Alex....πρώτη φορά βλέπω μια μελλοθάνατη συμφωνία να γιορτάζεται. 


Αλλά αυτό δεν το έχεις καταλάβει μάλλον... και όπως βλέπω ούτε πρόκειται.

Ξέρεις κάποιοι...πειρατές.... θέλουν να πάει στραβά η συμφωνία, σε έβαλαν να υπογράψεις διαφωνία και όχι συμφωνία, διαφωνία που θα σπείρει αναταραχή και διχόνοια στα εμπλεκόμενα κράτη και πέριξ αυτών.

Βλέποντας σε να χαμογελάς και να προχωράς δίχως ίχνος αντίληψης της κρισιμότητας των ωρών που μπαίνουμε, αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον έχεις…. προγραμματιστεί.

Ο σκληρός δίσκος του εγκεφάλου σου έχει μολυνθεί…. έχει χαθεί ο έλεγχος και πάνω όλα η κρίση σου, άλλος έχει τον έλεγχο στο δικό σου control room, πράγμα που σε οδηγεί ανεγκέφαλα να υπογράφεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα ότι χαρτί σου παρουσιάζεται μπροστά σου. 


Αλλά ο κόσμος δεν βλέπει τον ή τους άλλους που σε έχουν μολύνει.

Βλέπει εσένα.

Και όσους έχουν προγραμματιστεί σαν εσένα, όσους έχεις πάρει στο λαιμό σου και σκέφτονται σαν εσένα, βλέποντας τα οφέλη μιας μαύρης συμφωνίας.

Η ιστορία πάλι, δικαιώνει υπογραφές ή τις καταδικάζει και η υπογραφή είναι η συγκατάθεση του ατόμου που την βάζει στο περιεχόμενο του χαρτιού που μπαίνει.

Η ιστορία θα θυμάται εσένα, όχι αυτούς που σε έβαλαν να φέρεις κάτι που δεν υπάρχει προς συμφωνία και πόσο μάλλον θα θυμάται ότι προσπάθησες να παραδόσεις ένα κομμάτι της Ελλάδος τζάμπα, δηλαδή εν καιρό ειρήνης, δίχως να χαθεί κάποιος πόλεμος που οι ηττημένοι παραδίδουμε ένα κομμάτι της ιστορίας μας…στα μεγάλα συμφέροντα.

Καταλαβαίνεις ότι ούτε η ίδια η ιστορία δεν θα μπορεί να σηκώσει τέτοιο βάρος, πόσο μάλλον εσυ!

Μάλλον δεν το καταλαβαίνεις....

Ακου επίσης κάτι άλλο…

Μπαίνει το νερό στο αυλάκι, οι χρόνοι πιέζουν γιατί μετράμε ανάποδα στο χρόνο!!!

Αυτοί που έφτιαξαν το παραμύθι της ονομασίας και το μοίρασαν στα δυο κράτη, σας καθορίζουν το χρονοδιάγραμμα και τα επόμενα βήματα, δεν είναι έργο δικό σας αυτό!

Ειναι;;;;

Δεν είναι.... διότι τα αποτελέσματα της συμφωνίας θα πρέπει να συντονιστούν με άλλες εξελίξεις!!

Που ήδη τρέχουν!

Θέλουν όμως την έγκριση σας…θέλουν να έρθει στην Βουλή, και βιάζονται να σας καταδικάσουν.............ούτε αυτό το βλέπεις;

Τικ τακ, τικ τακ…. τρέχει ο χρόνος για αυτούς, όπως είπαμε είμαστε μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου και όχι τόσο όμορφου συντονισμού εξελίξεων.

Γιατί στα λέω όλα αυτά;

Είπες ψέματα σε μέρα που δεν έπρεπε…ναι ξέρω άλλοι σου έκλεισαν το ραντεβού μα ξέρουν πότε στο έκλεισαν, γιατί υπολογίζουν πολύ πιο πέρα από όσο μπορούμε να υπολογίσουμε.

Έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν, εσείς τους κάνετε τα χατίρια και γιατί εμείς μερικοί από εμάς, όχι όλοι, είμαστε απόντες σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, πνευματικά αλλά και ουσιαστικά!

Ειδικά πνευματικά…

και αυτό είναι πρόβλημα για εσένα. 

Ναι...

Αν η πνευματική μου κατάσταση δεν είναι καλή κυριαρχούν επάνω μου τα αγρία ένστικτα.

Οι εφευρέτες του ονόματος εκεί ποντάρουν!!!

.... αχ και να ξέρες πόσο ποντάρουν σε αυτό.... τα ρέστα τους και ότι φοράνε πάνω τους!!

Αλλά ξέρεις κάτι;

Τώρα που το ξανασκέφτομαι;

.....κάντο!

Προχώρα, εμπρός, γιατί έχω πεισθεί πλέον μέσα μου ότι....... η ελευθερία μας περνάει μέσα από την προδοσία σας, μέσα από τις συμφωνίες κατά της χώρας και κατά της ανθρώπινης φύσης και όσα δεινά αυτές θα μεταφέρουν μάζι τους. 

Όλα αυτά είναι τα ξυπνητήρια μας...

Άντε λοιπόν..... προχώρα!!

Απλά να σου πω κάτι τελευταίο.

Αυτοί που υπογράφουν με τον διάβολο, όσα οφέλη και προνόμια και αν έχουν, όσο καλή συνεργασία και να έχουν, είναι όλα πρόσκαιρα...


Την ημέρα που ορκίστηκες, όπου ορκίστηκες, εκείνη την ημέρα υπέγραψες με το σκοτάδι και σου ξαναλέω υπέγραψες σε μέρα που δεν έπρεπε… άλλα είπες εκείνη την ημέρα και άλλα έκανες αργότερα και τα είπες σε χρόνο που ζητάει.......... αντάλλαγμα!!!

Αυτά είχα να σου πω...μακάρι να καταλαβαίνες αυτα που είπα και όσα δεν είπα...μακάρι να καταλάβαιναν όσοι εμπλέκονται με το πολιτικό σύστημα τι τους περιμένει...

Αλλά μοιάζουν να έχουν θολώσει τόσο που δεν.....απλά δεν!!


Υ.Γ

πολύ  προβληματίζουν οι επόμενες ώρες αλλά και ότι αυτές θα φέρουν την εβδομάδα που έρχεται. 

από Δευτέρα

.... Σάββατο

....μοιάζει……… ετοιμόγεννο διάστημα.

Είχαμε πει για αρχή ένα διάστημα…..από ένα έως δέκα.

Και μέσα σε αυτό βλέπουμε ότι πάνε να…. σπάσουν τα νερά του πολιτικού συστήματος…ακούγονται τουλάχιστον οι πόνοι, οπότε δεν είναι μακριά και η γένναRick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου