Όχι απλά δεν έκλεισε το θέμα της ονομασίας!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά τώρα ξεκινάνε τα.."ωραία".

Και ναι είναι ωραία... αν την ώρα της καταιγίδας,εσύ μπεις μέσα στο καταφύγιο του ........χρόνου.

Εκεί δεν βρέχεσαι και έτσι μπορείς να δεις πιο ψύχραιμα την μπόρα.

Ίσως και να την απολαύσεις.

Αυτοί μας θέλουν βρεγμένους..ναι

Απογοητευμένους, οργισμένους και διχασμένους.

Καλλιεργούν το κλίμα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, καιρό τώρα, λάθος ή και ψεύτικες ειδήσεις σε ανέτοιμες συνειδήσεις και με αυτό τον τρόπο διοχετεύουν μίσος στην ψυχή των ψηφιακών πολιτών της χώρας, οι οποίοι, μια μερίδα, αρκετά μεγάλη, θα χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τις συνθήκες που έχουν ετοιμαστεί από καιρό για τα μέρη μας.

Για αυτό έφεραν Τώρα την Συμφωνία στις δύο χώρες και πίεζαν για λύση και δεν την έφεραν μετά από δύο χρόνια, πέντε χρόνια ή και πιο πριν.

Για αυτό έπρεπε να είχε το όνομα Μακεδονία μέσα η ….λύση, ώστε να ερεθίσει την εθνική συνείδηση εδώ μέσα, την κατάλληλη όμως στιγμή, γιατί ήξεραν ότι όποια κυβέρνηση περάσει κάτι τέτοιο από..... πίσω ακολουθεί το χάος.

Και δυστυχώς βλέπουμε να τσιμπάνε πολλοί στο τυράκι…και με καμία δύναμη να μην μπορούν να δουν την παγίδα του εμφυλίου και της πολιτικής εκτροπής… που βολεύει τις σκιές….ουσιαστικά ποντάρουν τα ρέστα τους σε αυτό.

Άλλο να οργανωθούμε από μονοί μας και να προκαλέσουμε ένα  shutdown πατριωτικό και άλλο να μας βάλουν αυτοί να κάνουμε την βρώμικη δουλειά……………….. για τα σχέδια τους. 

Τουλάχιστον ας τα διαχωρίσουμε αυτά τα δύο.

Υπάρχουν άρθρα, πριν το περασμένο καλοκαίρι, που φώναζαν.... μετά και τον εντοπισμό των στοιχείων, ότι έρχεται η συμφωνία για να μας διχάσει και μάλιστα αυτοί που την έφεραν δεν θέλουν λύση, θέλουν όσα θα φέρει η λύση.

Πριν το καλοκαίρι τα είπαμε και θα τα καταθέσω σε άλλο άρθρο.

Ελα όμως όπου σιγά σιγά αρχίζουν και φαίνονται οι προθέσεις...….και το μίσος έχει ποτίσει τις ψυχές των Ελλήνων, πολλών Ελλήνων....

Απλά έπρεπε να βγει στην επιφάνεια με μια καλή και δυνατή δικαιολογία.

Και αυτή ή δικαιολογία ήταν διαχρονική …με παραπλανητικό περιτύλιγμα, τα συμφέροντα του Βερολίνου και την είσοδο του ψευδοκράτους στην Ατλαντική Συμμαχία, η Θεσσαλονίκη λιμάνι των Σκοπίων κλπ κλπ.

Ωραίο περιτύλιγμα…όμως.......

Αν ο γαμπρός ξυρίζεται στο τέλος... τότε ετοιμάσου για το ....μπαρμπερικο

Και πάμε στα δικά μας τώρα

Κατά αρχάς,.... αν θυμάσαι είχαμε πει κάτι για Βουλγαρία…με μορφή ερώτησης 

«Η Βουλγαρία ετοιμάζεται για την..... δική της παράσταση;» 

Αυτά τα είπαμε στο άρθρο στις 17.1

Μερικά μέτρα διανύσαμε τον Ιανουάριο και στις 25.1 ανήμερα της ψήφισης από την εδώ βουλή της συμφωνίας έχουμε
Αναγκαστική προσγείωση στη Σόφια της Βουλγαρίας

Λοιπόν η... Βουλγαρία  ετοιμάζεται για την δική της παράσταση….ναι!!!!

Και έχει σχέση με το όνομα, με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν κρύβει τις προθέσεις της…..με δηλώσεις επίσημες δεν αναγνωρίζει την Συμφωνία εξυπηρετώντας τα δικά μας εθνικά συμφέροντα αλλά δεν σου μιλάω για αυτά….!

Τα δεδομένα που συνέλεξα δεν έχουν σχέση με τις επίσημες θέσεις της Βουλγαρίας. 

Είναι κάτι άλλο που τρέχει... και αυτή η χώρα θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα και σε ένα από αυτά που θα μας απασχολήσει είναι και η…..... Συμφωνία των Πρεσπών.!!!

Και πάμε τώρα στα 153 ΝΑΙ ή 145 +8 [=18 ή 81(αν σας θυμίζει κάτι από κοινοβούλιο των Σκοπίων)] της "Ελληνικής" Βουλής.

Τα ναι... σε συμφωνίες δολοφόνους, ισχύει για όλα τα κράτη, οι αριθμοί που τα αντιπροσωπεύουν δεν είναι ασήμαντοι, ούτε στην τύχη, μεταφέρουν πληροφορία!!!

Ειδικά τα 153 μαύρα ΝΑΙ της Παρασκευής είναι πληροφορία...

Ή πληροφορίες.

Και δεν είναι καλές για την εδώ Βουλή. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πούμε, αλλά όπως και να το πούμε….. η βόμβα θα σκάσει στα χέρια αυτής της βουλής.

Δώρο από αυτούς που έφεραν την συμφωνία…τους κατέβασαν με διπλωματικό τρόπο τις μάσκες… τους έβαλαν σε χρόνους παγίδες να ψηφίσουν…και τώρα θα τους ξεμπροστιάσουν στο κοινό.

Λίγο υπομονή λοιπόν….το κεφάλι ψηλά όσο και αν μας στεναχωρεί αυτή η συμφωνία, δεν θα εφαρμοστεί, ίσως η μη εφαρμογή της να μας δυσκολέψει όπως είπαμε πιο πάνω αλλά η Ελλάδα πρέπει να καθαρίσει… να ξεπλυθεί και να φορέσει τα καλά της διότι έχει ραντεβού με την παγκόσμια ιστορία!

Εμείς...όσοι ασπάζονται τα παραπάνω, να κοιτάξουμε να δουλέψουμε το μέσα μας.

Ώστε τις δύσκολες ώρες να μην λυγίσουμε, ούτε να φοβηθούμε και το βασικότερο,  να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας.

Γιατί θα τεθεί και αυτό….

Και κρίνοντας από το πώς πέφτει ο κόσμος στις παγίδες, σε αυτή την παγίδα της ανθρωπιάς, θα πέσουν και θα πιαστούν πολλοί.

Η λύση είναι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε εμείς, αυτό λέω στον εαυτό μου συνέχειά, γιατί αν κατανοήσουμε το μέγεθος της ευθύνης που επιτρέψαμε να ανθίσει αυτή η κατάσταση στη χώρα μας, αυτή η διαπίστωση θα μας…διέλυε.

Αυτό ήταν και το μήνυμα του πεδίου στις 25.1.

Έφεραν προς ψήφιση την Συμφωνία στη Βουλή ακριβώς την ίδια ημέρα που 4 χρόνια πριν  ο λαός έδινε την ψήφο του σε........... αυτόν που έμελλε να παραχωρήσει το όνομα.

Οπότε... ποιος παραχώρησε το όνομα ή δημιούργησε τις συνθήκες για κάτι τέτοιο;

Μας είπαν ότι υπάρχουν και συνένοχοι και δεν είναι μόνο όσοι ψήφισαν τον Αλέξη.

Εκεί… 4 χρόνια πριν φύτεψαν… με τα δικά μας χέρια έσπειραν…μας έβαλαν να το κάνουμε για να μας δεσμεύσουν. 

Όπως και να έχει, για να κλείσω, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν, αυτή η Συμφωνία θα φροντίσουν οι σκιές, ναι… αυτοί που την έφεραν στα δύο κράτη, να την ρίξουν στα βράχια....και ακόμη χειρότερα να δημιουργήσουν συνθήκες εμφυλίου εδώ στην Ελλάδα. 

Το είχαμε πει ξαναλέω λίγο πριν το καλοκαίρι αλλά δυστυχώς κάνεις τότε δεν πίστεψε.

Είμαστε μπροστά σε συνθήκες αστάθειας και πολίτικης εκτροπής.

Και εδώ και στη…βόρεια Μαϊμούδονία.


Οπότε με βάση αυτό το γεγονός, εφόσον βλέπουμε ότι ισχύουν τα παραπάνω και ότι εκεί το πάνε, να κάνουμε όποιες κινήσεις χρειάζεται ώστε να είμαστε ασφαλισμένοι και προετοιμασμένοι για τη συνέχεια.

Το καταφύγιο του χρόνου, είναι η γνώση αυτών που ετοιμάζουν για την χώρα και η όσο γίνεται πιο σωστή ερμηνεία αυτών που βλέπουμε γύρω μας.

Είναι το πλεονέκτημα γνώσης των κινήσεων του αντιπάλου και των αντιπάλων συνειδήσεων που συμμαχεί μαζί τους.

Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours