Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2019

151 και κάτι, Ρωμαίοι, σήμερα καρφώνουν τη χώραΣήμερον η χώρα κρεμάται επί ξύλου….

Όπως ο Χρίστος κρεμάστηκε επί ξύλου.

Σήμερα μπαίνει το τρίτο καρφί στην Ελλάδα και είναι αυτό που θα πονέσει πιο πολύ.

Κάποιοι από κάτω κοιτάνε, άλλοι κλαίνε και φωνάζουν, άλλοι διαμαρτύρονται άλλοι βγάζουν μαχαίρια από τις θήκες, και άλλοι παραδίπλα παίζουν ζάρια, γελάνε, χλευάζουν, αδιάφοροι….δεν τους αγγίζουν αυτά που γίνονται εκεί ψηλά στο σταυρό, την δουλεία τους την κάνανε… τα καρφιά τους τα έβαλαν.

151 και κάτι Ρωμαίοι σήμερα καρφώνουν τη χώρα.

Και μαζί με αυτούς παρακολουθούν οι... φρουροί της Δημοκρατίας, οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι στα διπλανά έδρανα αλλά και εκτός χώρας,  παρακολουθούν με επιμέλεια και κρυφό πόθο την διαδικασία της Σταύρωσης.

Ούτε οι 151 και κάτι Ρωμαίοι… ούτε οι Φαρισαίοι γνωρίζουν τι κάνουν…

Αν γνώριζαν δεν θα το έκαναν!

Δεν γνωρίζουν ότι αυτά τα τρία καρφιά στο σώμα της Ελλάδος που την ματώνουν εδώ και καιρό, είναι η αιτία της Ανάστασης.

Δεν γνωρίζουν ότι μέσα από αυτά τα ματωμένα καρφιά θα έρθει η ανάσταση της χώρας…ότι μέσα από το ματωμένο ακάνθινο στεφάνι που της φόρεσαν θα έρθει και η δική μας προσωπική ανάσταση… αλλά και ή ένωση μας.

Δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να το καταλάβουν οι σταυρωτές της χώρας γιατί έχουν…….. θολώσει, όπως ακριβώς θόλωσε και ο Ιούδας το βράδυ εκείνο στο Μυστικό δείπνο με τον Χριστό, μερικά νομίσματα και ένα κομμάτι ψωμί ήταν αρκετά για να θολώσουν την κρίση του και εν τέλει τις αποφάσεις του, με αποτέλεσμα να Τον παραδώσει στους Ιουδαίους εκεί στον κήπο της Γεσθημανής.

Όμως, ούτε ο Ιούδας, ούτε οι Φαρισαίοι, ούτε οι Ρωμαίοι, ούτε όσοι αναπαυθήκαν και πανηγύρισαν με την σταύρωση ευημέρησαν μετα από αυτή.

Τον βασανισμό και την σταύρωση της χώρας, εμείς την επιτρέψαμε, όμως πάει αυτό πέρασε, κάναμε την αυτοκριτική μας και προχωράμε.

Και αυτό γιατί θα τρέξει άλλο σχέδιο και όχι το σχέδιο που θέλουν οι πειρατές αυτού του κόσμου.

Όπως τότε δεν έτρεξε το σχέδιο που ήθελαν οι σκιές έτσι και τώρα.

Όταν θα ακουστεί το ....."Τελέσται" από την Ελλάδα μας, εκεί είναι η ημέρα μηδέν που λέμε από αυτή τη στήλη, εκεί θα νομίζουν ότι νίκησαν αλλά..... 


Άλλος θα έχει τον τελευταίο λόγο..!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι ψύχραιμος… δεν μπορώ να πω ότι τα καρφιά δεν πονάνε και δεν θα πονέσουν ακόμη περισσότερο στην πορεία.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι αρκετά στεναχωρημένος σήμερα.

Είμαι περισσότερο από ποτέ, όχι για την προδοσία ή για μια άκυρη συμφωνία αλλά γιατί βλέπω το αίμα που θα κυλήσει από το τρίτο καρφί. 

Είμαι απογοητευμένος γιατί επιτρέψαμε η Ελλάδα να φτάσει στον...... κήπο της Γεσθημανής.

Και ο καιρός σήμερα είναι στεναχωρημένος.

Είναι ημέρα πένθους η σημερινή.

Πενθούμε σήμερα ναι...

Όσοι δεν ανήκουμε στο χάος…στο σκοτάδι.

Όσοι δεν ανήκουμε στην νέα εποχή τους και στα ήθη της.

Εσύ πάλι που χθες πήρες όπλο στο Σύνταγμα και ήθελες να πυροβολήσεις τα τζάμια της βουλής και αναρωτιόσουν αν θα ήσουν Έλληνας πατριώτης ή προβοκάτορας νομίζω υπάρχει η απάντηση στο πνεύμα του σημερινού κειμένου και δεν είναι δικά μου λόγια αλλά νομίζω πως αγγίζουν το τώρα.

Το βράδυ εκείνο που συνέλαβαν τον Χριστό στον κήπο με τους Κέδρους, ο Πέτρος είχε ένα μαχαίρι στη θήκη του, το έβγαλε και έκοψε το αυτί του δούλου του αρχιερέα, του Μάλχου.

Τότε ο Χρίστος γύρισε και του είπε: "βάλε το μαχαίρι στη θήκη, θες να μην πιω το ποτήρι που όρισε ο Θεός για μένα;"

Δηλαδή του είπε... πρόσεχε τι πας να κάνεις, θες να μην προχωρήσει το σχέδιο…… όσο δύσκολο και αν είναι;

Και μετά ο Πέτρος έγινε η πέτρα που στηρίχτηκαν τα λόγια και οι συμβουλές του Χριστού και διαδόθηκαν σε όλο τον κόσμο.

Έτσι και εδώ, το σχέδιο της προδοσίας θα έχει αντίστροφα αποτελέσματα από αυτά που θέλουν οι διοργανωτές της Συμφωνίας και της προδοσίας, οι συνθήκες που φέρνει το τρίτο νομοσχέδιο δολοφόνος θα έχουν ως αποτέλεσμα να φέρουν την ανάσταση μέσα μας και θα γίνει ο μεγάλος διαχωρισμός και τα συστατικά της νέας εποχής θα..... μείνουν στην ιστορία.

Όσοι μετά και από τα δεινά που θα έρθουν στη χώρα, θα επιμένουν και θα υπερασπίζονται τα θέλω της νέας εποχής......... δεν θα έχουν πλέον θέση στην Ελλάδα.

Αλλά πρώτα και εφόσον φτάσαμε ως εδώ, θα πρέπει να περάσουμε όλοι μαζί από τον κλίβανο των εξελίξεων...εκεί θα φανούν οι προθέσεις και το που θέλει να ανήκει ο κάθε ένας.

Και θα δούμε μέσα από τις δυσκολίες αυτές, πόσοι θα αναστηθούν μέσα τους, πόσοι θα αλλάξουν προτεραιότητες, πόσοι θα αλλάξουν σκέψη....πόσοι θα έρθουν μαζί μας ή πόσοι ξεροκέφαλοι θα παραμείνουν Ρωμαίοι και Φαρισαίοι πολεμώντας την πατρίδα και την ορθοδοξία. 
Σήμερα πενθούμε..


Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου