Σήμeρα και μερικές ώρες πριν την ομιλία της Μέι και την επίσημη απόφαση για αναβολή της διαδικασίας της κρίσιμης ψηφοφορίας.

Το Γράμμα Από Τον... Δράκο

To γράμμα από την χώρα του Δράκου αντανακλούσε στο….....παλάτι! 

Η ευρωπαϊκή ισχυρή χώρα ήταν η Αγγλία.

Αναβάλλεται τελικά η ψηφοφορία για την μεγάλη έξοδο σήμερα 10.12 ,την ίδια στιγμή που τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πολιτικό χάος στο Μεγάλο Βασίλειο....αναρωτιέμαι αν είναι κουφή η Ευρώπη… πήρα το 112 να τους μιλήσω αλλά δεν ήθελαν να ακούσουν.

Κάποια μέσα ενημέρωσης και εδώ στην Ελλάδα,  ακόμη και τώρα, δεν χωράνε στο νου τους ότι η Αγγλία δύναται να εγκαταλείψει το πλοίο της Ε.Ε!!

Ψάχνουν μέσα από άρθρα και ρεπορτάζ να πείσουν τον κόσμο ότι.... ίσως υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία να αποφθεχθεί το Brexit,  ένα παραθυράκι που θα παγιώσει την κατάσταση ως έχει.

Όμως οι μεγάλες αλλαγές πραγματοποιούνται  σε δύσκολους καιρούς...και είμαστε μέσα σε αυτούς.

Το ζήτημα δεν είναι αν θα γίνει ή όχι το Brexit... αλλά με ποιο τρόπο θα γίνει, ώστε αυτό να είναι όσο γίνεται περισσότερο καταστροφικό για την συνέχεια.

Αν οι εικόνες θα είναι δύσκολες σε μια αποχώρηση δια μέσου συμφωνίας, φαντάσου το Brexit δίχως συμφωνία….

Κάτι κινείται και διαμορφώνει τέτοιες συνθήκες  προς αυτή την κατεύθυνση, αυτό μας ψιθύρισαν σήμερα, για αυτό είχαμε πει ότι είναι κρίσιμα τα 24ώρα 10 με 12 Δεκέμβρη.

Και τι σημαίνει Brexit δίχως συμφωνία;

Ένας παλιός μας γνώριμος μας το λέει με μία πρόταση. Η βασίλισσα ή τα πιόνια έχουν μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων;

Η βασίλισσα

Μεγαλύτερη ισχύ;

Πάλι η βασίλισσα….

Και τι είχε πει η βασίλισσα τότε στο δημοψήφισμα;Και το ΝΑΙ αυτό δεν ανατρέπεται όσες προσπάθειες κι αν γίνουν, η κλωστή της αποχώρησης περνάει μέσα από την βελόνα του μέλλοντος χρόνου, είναι η απαραίτητη βελονιά προς το…chaos που λέγαμε πριν μερικές και που βλέπουμε να εξαπλώνεται.

Απλά σημείωσε το μοτίβο,  θυσία στη χώρα του Δράκου.... πολίτικο χάος στο Βασίλειο. 


Αναμένω και άλλα γράμματα από την Ανατολή!

Και σημείωσε και κάτι άλλο...υπάρχει ιεραρχία στην πυραμίδα της εξουσίας, άλλη δύναμη έχει το πιόνι, άλλη η βασίλισσα και άλλη τα μαγικά χεράκια που κουνάνε και τα δύο.


Rick

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours