Είπαμε χθες πως ο Τσίπρας μοιάζει πρωθυπουργός αλλά είναι κάτι πολύ χειρότερο και πολύ πιο σκοτεινό από όσο μπορούμε να φανταστούμε.

Όμως  δεν είναι μόνο αυτός, είναι και άλλες ομάδες που προετοιμάζουν το έδαφος της αλλαγής στο εσωτερικό της χώρας.

Και δυστυχώς δίνουν στον κόσμο να αναλωθεί με τύπους σαν τον Σόρος, με τις μασονικές στοές, τη δράση των μυστικών υπηρεσιών κλπ. αλλά πιστεύω υπάρχει μια άλλη ομάδα ατόμων, αρκετά πιο σκοτεινή, διαφανής, προσηλωμένη σε έναν μόνο στόχο, στο να δημιουργηθούν σε κάθε κράτος οι συνθήκες που θα οδηγήσουν στη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζουν.

Αυτή η σκιώδης ομάδα είναι οι διαφανείς πρόδρομοι-εργάτες της νέας εποχής, που φυσικά εξυπηρετούνται και από τους παραπάνω εμφανείς πολιτικούς, επιχειρηματίες, φιλάνθρωπους εκατομμυριούχους, από μυστικές υπηρεσίες και οργανώσεις κλπ.

Η δουλεία τους είναι να χαλάνε τη συνταγή εκεί που πρέπει και όταν πρέπει και μέσα από τη δράση τους αυτή κάποια στιγμή να εκπληρωθεί ο στόχος τους, δηλαδή να δούμε τον τρίτο ναό να υψώνεται.

Η ανύψωση του ναού την εποχή που θα γίνει, όταν γίνει,αν φτάσει γίνει,  δεν θα έχει ανάγκη από μυστικές υπηρεσίες, από μυστικές οργανώσεις, από κράτη, από σύνορα κλπ., αφού το σύστημα διακυβέρνησης δεν θα έχει καμία σχέση με το σημερινό…….όπως μας αποκαλύπτει ο Ιωάννης, πλούσιοι και φτωχοί θα λάβουν τον αριθμό της ύλης. Δηλαδή άπαντες!

Είτε έχουν υψηλή θέση στην πυραμίδα της εξουσίας, είτε εργάζονται στα πιο μυστικά project της Nasa,, είτε είναι ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων πολυεθνικών, τρισεκατομυριούχοι  επιχειρηματίες....... είτε είναι ρομά, είτε άστεγοι, όλοι θα είναι ίσοι απέναντι στο σύστημα διοίκησης της νέας εποχής. 

Για αυτό το σύστημα μας έχει πει μερικά λόγια η…. Sophia.

Οπότε, με βάση τα παραπάνω, υπάρχει ένα πολύ μακρύ χεράκι που ξεπερνάει την δράση ξένων πρεσβειών και επιθυμεί να συντονίσει τις συνθήκες στη χώρα μας στον ρυθμό που κινούνται και άλλα κράτη στόχοι.

Θέλω να δούμε τέσσερα πράγματα που ακολουθώ και που άνθρωποι σκιές έχουν βάλει σημάδι στην Ελλάδα.

Την ορθοδοξία

Τα σώματα ασφαλείας και ειδικά την αστυνομία

Το πολιτικό σύστημα

Την οικονομία

Το πως το ακολουθώ και τι καταγράφεται αυτό είναι δικό μου θέμα, η ουσία είναι ότι τα έχουν εγκλωβίσει στο στόχο.

Και θα τα χτυπήσουν, το μόνο που απομένει είναι ο χρόνος ο κατάλληλος, τα άτομα και οι τρόποι υπάρχουν.. δυστυχώς.

Όταν στοχεύεις την ασφάλεια ενός κράτους το κάνεις με το αντίστροφο της λέξης ασφάλεια…δηλαδή προκαλείς ανασφάλεια, με την χρήση τρομοκρατίας, μια τρομοκρατία που θα πρέπει, για να τους κάνει, να αλλάξει επίπεδο και να φτάσει τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

H ασφάλεια της χώρας περνάει μέσα από την αστυνομία. 

Έχεις παρατηρήσει τις επιθέσεις κατά αστυνομικών; 

Πεζών περιπολιών, περιπολικών…. στα Ματ.. 

Γίνονται συντονισμένα… όχι μόνο καλά οργανωμένα στην φύση της επιχείρησης, αλλά και σε σταθερά χρονικά μοτίβα. 

Και είναι κάτι που και οι ίδιοι που κάνουν τις επιθέσεις ίσως να μην το γνωρίζουν. 

Όμως ο χρόνος τους προδίδει...!!. 

Όταν στην παράξενη τους διάλεκτο δηλώσουν ότι πάνε να χτυπήσουν το πολιτικό σύστημα, το δήλωσαν και επίσημα μια μέρα του καλοκαιριού, ετοιμάζουν να τραβήξουν το χαλάκι κάτω από τα πόδια όλων όσων αυτή τη στιγμή κάθονται αναπαυτικά πίσω από τα έδρανα, νομίζοντας ότι έχουν ασυλία και είναι στο απυρόβλητο, ψηφίζοντας ότι ψηφίζεται και την ίδια στιγμή που πολύς κόσμος υποφέρει και οι οποίοι…θα καταλάβουν με τρόπο που θα μας εκπλήξει, ότι τους τράβηξαν το χαλάκι.

Όμως τότε δεν θα γυρίζει ο χρόνος πίσω, και δεν θα στηθούν κάλπες…όχι κάλπες δεν θα στηθούν δεν υπάρχει καν σαν επιλογή και ούτε προεκλογικές εξαγγελίες και υποσχέσεις θα πιάνουν τόπο. Δεν θα υπάρχουν λέξεις στο ελληνικό λεξιλόγιο που να κατευνάσουν τα ένστικτα.

Όταν πάλι μαρκάρεις την οικονομία της χώρας, σχεδιάζεις να φέρεις πείνα...το μάρκαραν και αυτό, μας το είπαν μετά τα μισά του έτους που αποχωρεί.

Και αυτό θα είναι εισαγόμενο, από έξω, θα μας το προκαλέσουν και υπάρχουν πολλοί τρόποι να συμβεί κάτι τέτοιο σε μια οικονομία ντόμινο.

Όταν πάλι μαρκάρεις την πίστη ενός λαού, ε… εδώ θες το χάος…το θρησκευτικό χάος, την μισαλλοδοξία και τον διχασμό.

Όσοι είμαστε χριστιανοί, όσο είναι ο καθένας, θα αντιμετωπίσουμε προκλήσεις…παγίδες, κυνηγητό.

Η βόμβα που μπήκε στον ιερό ναό και ζήταγε θυσία, ήταν ένα μήνυμα.

Η αφετηρία βέβαια εντοπίζεται  στο καλοκαίρι του 2018, και αυτή κοντά εκεί που σημαδεύτηκε το πολιτικό σύστημα. Δηλαδή διαφαίνεται μια προσπάθεια να συντονίσουν αυτές τις δύο καταστάσεις χρονικά και πιθανός και την τρίτη, την ασφάλεια της χώρας….και γιατί όχι και άλλες που δεν θα πούμε σήμερα αλλά πάνω κάτω τις έχουμε πει.

Δηλαδή είναι πιθανό να τα δούμε να εκδηλώνονται στο αποκορύφωμα τους όλα μαζί, διαδοχικά το ένα πίσω από τ’ άλλο και μικρές χρονικές αποστάσεις μεταξύ τους.

Στα σινιάλα τους τουλάχιστον αυτό εντοπίζεται... όπως και στο χρόνο που αυτά δόθηκαν και που ήδη τρέχει.

Θέλουν να ξηλώσουν, όχι μόνο από το Σύνταγμα και την Ελλάδα αλλά και από μέσα μας, την ορθοδοξία και ότι έχει να κάνει σχέση με αυτή.

Θρησκευτικός διχασμός….σύγκρουση, ανάμεσά μας αλλά και με άλλες θρησκείες που οι φορείς τους έχουν εισέλθει στη χώρα μας και που έχουν μέσα τους φανατισμό…και ο φανατισμός είναι το μουσικό όργανο που μπορεί κάποιος να παίξει τα πάντα.

Όλα αυτά πολλοί τα γνωρίζουν, όχι όσοι πρέπει για να αποτραπούν, μα αρκετοί τα βλέπουν, και σε συνδυασμό με άλλες καταστάσεις που τρέχουν, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.

Έχουν τοποθετήσει αθόρυβα βόμβες στα θεμέλια της χώρας, μερικές έχουν μεγαλύτερο φιτίλι άλλες κοντύτερο αλλά όχι πολύ μακρύ το ένα από το άλλο………. και τα άναψαν….ο καπνός φάνηκε όμως δεν τον κατάλαβαν πολλοί…. και αν όχι σήμερα....αν όχι αύριο, κάποια στιγμή, όχι πολύ μακριά από το σήμερα αυτές θα σκάσουν

…το φιτίλι του χρόνου σε κάθε μια από αυτές θα καεί.

Εκεί που τελειώνει το φιτίλι του χρόνου στις βόμβες που τοποθέτησαν, εκεί είναι η ημέρα 0.

Αυτά λοιπόν παραμονή πρωτοχρονιάς ήθελα να πω...…και αλλά ήθελα να πω.... αλλά αργότερα.

Τα παραπάνω μπορεί να έχουν σχεδιαστεί πολύ πριν, να έχουν ειπωθεί πολύ πριν, όμως το έτος που φεύγει μας μίλησαν πιο ανοιχτά για το έτος που μπαίνει.

Αύριο ή μάλλον σήμερα δεν αλλάζουμε χρόνο, πλευρό αλλάζουμε και απλά συνεχίζουμε να βλέπουμε τον ίδιο εφιάλτη!

Δεν μπορώ να πω τις τετριμμένες ευχές που λένε κάθε χρόνο, το μόνο ίσως αληθινό που βγαίνει από μέσα μου είναι ότι, το έτος που μπαίνει, εύχομαι να καταλάβουμε όσοι περισσότερο γίνεται ποια είναι η κατάσταση και προς τα που μας οδηγούν.

Το νέο έτος να μας βρει με παραπάνω πίστη, με παραπάνω προετοιμασία εσωτερική και υλική, δύναμη και ελπίδα……. ελπίδα ότι τι;

Ότι κάποια στιγμή ο εφιάλτης που ζούμε σαν χώρα και μεμονωμένα σε προσωπικό επίπεδο ο κάθε ένας θα τελειώσει, όπως και να τελειώσει, όσα και αν χρειαστεί να γίνουν ή να κάνουμε για να τελειώσει. 


Μας μίλησαν για αυτά φωτισμένοι άνθρωποι και δεν θα διαψευθούν, αν και δεν μας μίλησαν για να επιβεβαιωθούν αλλά για να αποτραπούν.

Εύχομαι και κάτι τελευταίο, να τα πούμε πάλι μια ημέρα μετά την αρχή του έτους και να μην χρειαστεί πιο πριν, έτσι για το γαμώτο.


Rick
Share To:

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

 1. Χρόνια Πολλά φίλε!
  Ελπίζω το χαστούκι που θα έρθει το 2019... εκεί που θα περιέχει και το 7...
  να το καταλάβουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, ώστε να ακόμα πιο πολλοί να
  είναι προετοιμασμένοι.

  Τίποτα δεν θα γίνει χωρίς μήνυμα
  Τίποτα δεν θα προχωρήσει χωρίς προειδοποίηση

  Το θέμα είναι να έχουμε καθαρό μυαλό για να την καταλάβουμε...

  Αν και "μαθαίνω" ότι το χαστούκι θα είναι... συγκλονιστικό...
  ελπίζω μόνον όταν θα έρθει (και αν έρθει μέσα στο 2019) να μην
  μας διαλύσει και ότι δεν θα είναι πολύ αργά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή