Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2018

“Ordo Ab Chao”Δυο βίντεο..... δύο διαφορετικές χώρες, δυο διαφορετικές πόλεις, δύο διαφορετικές εικόνες, που όμως έχουν κάτι κοινό.

Το chaos!

Και το 
chaos θα το κάνουν να μας φαίνεται οπτασία μπροστά στον εφιάλτη της εξουσίας και το κεφαλαίου που καταδυνάστευε τόσα χρόνια τους λαούς.

Ο κόσμος ξυπνάει, θα πουν..

Ο κόσμος επαναστατεί, θα πουν…

Οι κάτοικοι του πλανήτη αφυπνίστηκαν θα πουν…

Κατάλαβε ο κόσμος......... θα μας πουν, τον κρυφό ρόλο των κυβερνήσεων, των μυστικών υπηρεσιών,των μυστικών οργανώσεων, τη δράση του Σόρος, του Κίσιννκγερ, των Ρόθτσλιντ, των τραπεζών, των ΜΜΕ, κλπ.

Όμως, δυστυχώς αυτή είναι η μία πλευρά της αφύπνισης, η κακή, η μονομερής, η τεχνητή που προέρχεται από το ίδιο το σύστημα και την περιμένει πως και πως!Γιατί στο σύστημα δεν κάνουν κουμάντο αυτοί που υποτίθεται ανακαλύψαμε ότι έκαναν τόσα χρόνια! 
Άφησαν τα πειστήρια εκεί στο τραπέζι σε εμφανή θέση,  επίτηδες, για να τα ανακαλύψουμε! 

Όσο και αν ακούγεται σε κάποιουςπαράξενο,  δεν κάνουν και δεν έκαναν κουμάντο οι παραπάνω και όσοι κατά καιρούς φαίνεται να έχουν την εξουσία, είναι απλές μαριονέτες που  υπηρετούν πολύ αρχαία εγχειρίδια και ατζέντες.

Όχι, δεν κάνουν κουμάντο, και αυτοί που κάνουν κουμάντο, κάνουν χρήση ενός αόρατου μηχανισμού που διέπει τον πλανήτη, ο οποίος βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τον χρόνο αλλά και τις καθημερινές επιλογές μας.

Δεν φτάνει ο χρόνος και ο μηχανισμός για να διαμορφωθεί το μέλλον που μας σχεδιάζουν,αυτό είναι πολύ σημαντικό,  χρειάζονται και οι επιλογές μας, δεν υπάρχει μέλλον(το δικό τους μέλλον και συνθήκες) δίχως τις δικές μας επιλογές!

Πρόσφατα διάβαζα ένα βιβλίο, το λες και "Καινή διαθήκη" της νέας εποχής, όπου μέσα εκεί η αφύπνιση βάραγε κόκκινο!

Να δεις ωραία που τα έλεγε…αλλά στη μέση και μετά εκεί κρυβόταν ο διάβολος που λέμε… στο κύριο μέρος και προς το τέλος του βιβλίου εκεί αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του συγγραφέα.

Και αν δεν γνώριζα μερικές λέξεις παγίδες, τότε θα με πήγαινε στην περιέργεια, στην επεξεργασία και σταδιακά θα υιοθετούσα τις απόψεις….όχι του βιβλίου….ούτε του συγγραφέα, αλλά τις απόψεις ,σημείωσε το αυτό, όσων κινούνται στη σφαίρα της ανθρώπινης φαντασίας και έχουν την δύναμη να την επηρεάζουν.

Η νέα εποχή, η γνωστή σε όλους μας Νέα ταξη περνάει μέσα από το χάος( 
Ordo Ab Chao) αλλά και από την τεχνητή και ελεγχόμενη  αφύπνιση του πλήθουςΕίναι μεγάλη πρόκληση να μπορούμε να ερμηνεύουμε σωστά αυτά που βλέπουμε γύρω μας. 
Να τα αναλύουμε από μόνοι μας και να μπορούμε να διαβάσουμε μια είδηση και να δούμε περίπου τι κρύβεται πίσω από αυτή και για ποιον λόγο μας την παρουσιάζουν.

Αν το κάναμε, αν είχαμε αυτή τη δυνατότητα, όσο μπορεί ο κάθε ένας, σκέψου πόσο διαφορετική θα ήταν η Ελλάδα!!

Όμως, ο πολύς κόσμος δυστυχώς ακούει τις ειδήσεις και έπειτα εμπιστεύεται την κρίση του, βγάζει τα δικά του συμπεράσματα με αποτέλεσμα να  δημιουργούνται εκατομμύρια διαφορετικές απόψεις...ναι απόψεις ,οι οποίες ταξινομούνται στα ιδεολογικά ράφια του πολιτισμού μας.

Αυτή η προσπάθεια γίνεται από αυτή τη στήλη, μέσα από πολλά εργαλεία επεξεργασίας των δεδομένων και ειδήσεις περασμένες από φίλτρα που ανεβαίνουν στο site, όχι για να διαβαστούν από την καλή, αλλά για να τις διαβάσει κανείς  από την ανάποδη, να δει πίσω από την είδηση, όλα όσα μπορεί να κρύβονται.

Διότι τις δύσκολες στιγμές, εκεί που θα μας ζητηθεί να κάνουμε το τελευταίο βήμα μπροστά, θα πρέπει να έχουμε την ικανότητα να διακρίνουμε και το τυρί και την φάκα, διότι αυτό το τελευταίο βήμα θα κρίνει αν θα μας παγιδέψουν χέρια πόδια ή όχι.

Και δεν μιλάμε μόνο για την ψηφιακή παγίδα, μιλάμε γενικά για την σκέψη, αν μας παγιδέψουν την σκέψη, έπειτα θα πρέπει να γίνουν τρομακτικά πράγματα στη χώρα μας για να γκρεμιστεί αυτή η φυλακή. 

Αν κάποιοι δεχτούμε ότι κάτι τέτοιο ήδη συμβαίνει, τότε καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε.

Τέλος, μπήκαμε σε τροχιά Χριστουγέννων, όσο εορταστικό και αν μοιάζει το κλίμα, είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχουμε παραπάνω…..γενικά τις συμπεριφορές, προσωπική και 
οδηγική συμπεριφορά, σχέσεις γενικά κλπ. 

Το λέω να το ακούω και εγώ!

Το ένα από τα τρία εξάρια μέχρι τα Χριστούγεννα πέρασε χθες.

Έχουμε άλλα δύο.

Το διάστημα αυτό οι σειρήνες των ασθενοφόρων έχουν τον πρώτο λόγο στους δρόμους της πρωτεύουσας... για όσους το έχουν παρατηρήσει, όσοι δεν το έχουν παρατηρήσει ας το κάνουν.

Αυτό το διάστημα η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται, και επειδή πολλά κρίνονται από τις αποφάσεις μας………. να προσέχουμε τις σκέψεις μας, από εκεί προέρχονται και οι πράξεις μας.

Το ξαναλέω για να το ξανακούσω.

Έχουμε όμως μπροστά μας και ένα καλό διάστημα προετοιμασίας.

Μέσα σε αυτό έχουμε και πολύ κρίσιμα χρονικά διαστήματα, άλλα τα δείξαμε διακριτικά, άλλα θα τα πούμε…….. γιατί μετά έχουμε το νέο έτος…

Και εκεί ήδη έχουν εντοπιστεί χρόνοι που μέσα σε αυτούς υπάρχουν εξελίξεις που κινούνται πολύ ύποπτα και αφορούν την Ελλάδα...εκεί στις αρχές αρχές του νέου!

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου