Πριν από λίγες μέρες η Kendall Jenner αποφάσισε να παρακολουθήσει έναν αγώνα των Philadelphia 76ers και να εμψυχώσει τον σύντροφο της Ben Simmons, γνωστό μπασκετμπολίστα και βασικό παίκτη της ομάδας. Η ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν με 10 νίκες και καμία ήττα στην έδρα της, μέχρι την εμφάνιση της Kendall στο γήπεδο που συνέπεσε με την πρώτη τους ήττα και μάλιστα από μία ομάδα που κανείς δε το περίμενε.

Αυτή η σύμπτωση ξύπνησε πάλι της φήμες για την γνωστή κατάρα των Kardashians που καταστρέφουν τις καριέρες κάθε αθλητή που εμπλέκεται μαζί τους. Όλα ξεκίνησαν όταν η Khloe Kardashian χώρισε με τον Lamar Odom, παίκτη των LA Lakers, το 2013. Ο Lamar τότε βρισκόταν σε άριστη φόρμα και ανοδική πορεία αλλά μετά την ταραχώδη σχέση με την Κhloe αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοοόλ και κόντεψε να χάσει τη ζωή του.

Μετά το χωρισμό, η Κhloe συνέχισε να προτιμά τους παίκτες του NBA καθώς η επόμενη της μεγάλη σχέση ήταν ο Tristan Thompson. Με τον Thompson απέκτησαν μάλιστα την True, την κόρη τους πριν από λίγους μήνες.

 Η σχέση τους ήταν και αυτή θυελλώδης καθώς ο Tristan διατηρούσε πιθανότατα σχέση και με άλλες γυναίκες, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν για κάποιο καιρό και τώρα να προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να ξαναφτιάξουν την οικογένεια τους. Παρόλα αυτά η κατάρα λειτούργησε και πάλι, καθώς ο Tristan Thompson βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στάσιμος στην εξέλιξη του, η απόδοση του έχει πέσει, η φήμη του έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα και η ομάδα του φέτος πάει από το κακό στο χειρότερο.

Πέρα από την Khloe όμως, αδυναμία στους μπασκετμπολίστες έχει εμφανώς και η Kendall. Πριν από τον Simmons, έβγαινε με τον Jordan Clarkson και τον superstar παίκτη Blake Griffin. Όσο ο Griffin ήταν μαζί της πέρασε μία δύσκολη χρονιά με την τότε ομάδα του, τους Clippers στο Los Angeles, οι οποίοι λίγο πριν τελειώσει η χρονιά τον έστειλαν στο Detroit στους Pistons. 

H Kendall δεν έμεινε ευχαριστημένη από την αλλαγή αυτή και απομακρύνθηκε από τον Griffin, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά στο Detroit, στο τέλος της σεζόν, να προσπαθεί να σώσει την ομάδα των Pistons.

Μετά από αυτά τα τρανταχτά παραδείγματα, οι fans των Philadelphia 76ers αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους. Ξεκίνησαν, λοιπόν, μία «συλλογή υπογραφών» στο Internet για να της απαγορεύσουν να έρθει ξανά στο γήπεδο και να εξασφαλίσουν την προστασία της ομάδας τους από την κατάρα. 

Αποκαλούν τις αδελφές Kardashian-Jenner διαβόητες δολοφόνους καριέρας και ζητούν από την Kendall να δείξει τον ελάχιστο σεβασμό και να μην εμφανιστεί. Η οικογένεια δεν έχει απαντήσει ακόμα στις κατηγορίες και η Kendall μάλλον θα συνεχίσει να στηρίζει το νέο της αγόρι, χωρίς να την απασχολούν αυτές οι............ συμπτώσεις!


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours