Βρε Σουλτάνε δεν βάζεις μυαλό....

Όχι μόνον εσύ, οι περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες κάνετε τα πάντα για να φανούν τα σχοινάκια που σας κουνάνε....


Όμως σήμερα απευθύνομαι σε εσένα.

Απευθύνομαι στη χώρα σου.

Στον στρατό της, μιας και όπως λένε θα εισβάλει στην κουρδοκρατούμενη Μανμπίζ, πρώην Αμερικανική βάση δολοφονίας αμάχων(επίσημα καταπολέμησης του Ισις).

Όπως λένε, οι ΗΠΑ αποχωρούν από την σκακιέρα της Συρίας, φυσικά από όταν το είπαν, o ταύρος της wall street άρχισε να σκάβει το έδαφος με το μπροστινό δεξί του πόδι και να ξεφυσά, και αυτό συνέβη ακόμη και την ιδιά ημέρα της ανακοίνωσης. 

Και όπως είπαμε, και άλλοι ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν αλλά δεν αποχώρησαν..η ατμόσφαιρα και οι συνθήκες δεν τους άφησαν....είναι ας πούμε σαν τα πρώτα ραντεβού που λέει ό ένας στον άλλον καληνύχτα και δώστου καληνύχτα άλλα κανείς δεν θέλει να φύγει..., μια δικαιολογία όπως μια τελευταία αγκαλιά, ένα φιλί, μερικά λογία, και η καληνύχτα πέφτει στο κενό. 


Και όχι μόνο λοιπόν λένε ότι αποχωρούν, αλλά Πρόεδρε σε τοποθετούν στο πόδι τους, θεματοφύλακα της ασφαλείας και της σταθερότητας στην περιοχή, λέγοντας σου πέρνα και σκότωσε τον λαό που τόσο καιρό ήταν υπό την προστασία της Ουάσιγκτον, του Κούρδους και που για εσένα και την χώρα σου είναι τρομοκράτες. 
Σε αυτούς τους τρομοκράτες κάποιοι από πολύ παλιά έταξαν όμως κράτος και θα προχωρήσουν σε μεταμόσχευση εδαφών από τα δικά σου εδάφη αλλά και του Ιράν.

Αυτό το ξέρεις και μπαίνεις για τρίτη φορά σε συριακό έδαφος, ώστε να εμποδίσεις να δημιουργηθεί η ένωση των τριών καντονίων, δηλαδή οι περιοχές της β. Συρίας που έχουν ανακηρύξει την αυτονομία τους και αποτελούν τμήμα του ενιαίου και ανεξάρτητου μελλοντικά κράτους του Κουρδιστάν. 
«Οι Συνθήκες είναι ένας τρόπος εξακολούθησης του πολέμου»..!!! Ζωρζ Μπενζαμάν Κλεμανσώ 
(Γάλλος πρωθυπουργός-δημοσιογράφος 1841-1929).

Συνθήκη Σεβρών 1920


Είναι η τρίτη σου απόπειρα εισβολής στη Συρία, η πρώτη ήταν το 2016 με την Ασπίδα του Ευφράτη, η άλλη τον περασμένο Ιανουάριο με την επιχείρηση Κλάδος Ελαίας, και τώρα, λίγο πριν φύγει το έτος, με την επιχείρηση …γης Μαδιάμ;

Δεν ξέρω… δεν έχει όνομα η επιχείρηση; Πως θα μείνει στην…. ιστορία;

Όνομα δεν έχει, αλλά κρατάει ρολόι………..και δίχως να το γνωρίζεις σου κλείνουν ραντεβού με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις...σου στήνουν παγίδες και εκεί και στο Αιγαίο!

Πέρα από τα υπόλοιπα που έχουν τέτοια ραντεβού, σου φτιάχνουν παράλληλα και ποινικό μητρώο, όπως κάνουν και με το Ισραήλ, τα κακά κράτη που καταπιέζουν οι μεν τους Κούρδους οι δε τους Παλαιστινίους.. αφορμές copy paste που θα επηρεάσουν αργότερα την ευμετάβλητη κοινή γνώμη…..όταν το πράγμα ξεφύγει.

Πρόεδρε πρόσεχε την τρίτη σου φορά...στην τρίτη παγίδα που σου στήνουν.

Σου γράφω σήμερα γιατί θέλω να σου πω να προσέχεις την χώρα σου, εκεί στην αρχή αρχή του νέου έτους, το λες κα κοντά στο πέντε, γιατί ο χρόνος την δείχνει με το δάχτυλο του και επάνω σε αυτόν πάνε να κουμπώσουν εξελίξεις…. δυσάρεστες για τους κατοίκους της χώρας σου.

Θα περιμένω το όνομα της επιχείρησης και την ημερομηνία έναρξης.

Θα περιμένω και κάτι άλλο.

Την θέση της Σαουδικής Αραβίας σε όλο αυτό…δηλαδή στην αποχώρηση των ΗΠΑ από το θυσιαστήριο της Συρίας, στην παραμονή του Άσαντ, στην επέμβαση σου στη βόρεια Συρία, …περιμένω νέα από τον όχι και τόσο φίλο σου, τον ....Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ , τον διάδοχο, και τον ρόλο που θα......αναλάβει στη Συρία.Υ.Γ

«Οι Συνθήκες είναι ένας τρόπος εξακολούθησης του πολέμου»..!!! Ζωρζ Μπενζαμάν Κλεμανσώ 
(Γάλλος πρωθυπουργός-δημοσιογράφος 1841-1929).


Συνθήκη Μοντρέ 1936
Rick
Share To:

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Ολοι παρακολουθουμε με κομμενη την ανασα τις εξελιξεις,και προσμενουμε λευτερια για την χωρα μας,και ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή