Πολλή ησυχία έχει εκεί κάτω

Και όταν υπάρχει ησυχία σε ένα τέτοιο μέρος, ξέρεις, αυτό το μέρος που ακόμη δεν έχει δει ειρήνη….. τότε επικρατεί ανησυχία.

Υπάρχει μια ήμερα, συν πλην μερικές ώρες, εκεί είπαμε πριν μερικές ημέρες ότι υποδέχεται τα τρία εξάρια και τα οποία είναι χρόνος, καλά κρυμμένος χρόνος που έχει άμεση σχέση με το μέρος αυτό.

Οπότε θα το στριμώξω το μέρος αυτό και οτιδήποτε έχει να κάνει με το μέρος αυτό ακόμη και αν κάτι έρθει από άλλο μέρος, κοντά στην ημέρα....  αυτή!

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η ημέρα 16, με τα γνωστά περιθώρια χρόνου, πριν και μετά, αν δεν γλιστρήσει στο χρόνο, θα έχουμε πολύ σημαντικό γεγονός. 


Γεγονός-είδηση ακόμη μια μπετονιέρα με τσιμέντο που θα ριχτεί στα θεμέλια του επερχόμενου χάους.

Εμπρός λοιπόν Καπετάνιο...... βίρα τις άγκυρες και χάραξε πορεία για την νέα εποχή της Επαγγελίας, την εποχή που υποσχέθηκε το σκοτάδι στους εκλεκτούς του!


Y.Γ

Υπάρχει επίσης ένα μέρος, του οποίου η άσφαλτος υποβλήθηκε κάποια στιγμή σε σοκολατοθεραπεία,  εκεί αναβοσβήνουν τα λαμπάκια, όχι τα χριστουγεννιάτικα...και θα το πάμε χρονικά λίγο παραπάνω αλλά πριν την Γέννηση, κοντά στον χρονικό καθρέπτη της χθεσινής επίθεσης του μοναχικού

Rick


Share To:

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours