Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2018

Κάντο όπως στη Γαλλία......αυτό δεν σου λενε;
Αυτό δεν προσπαθούν να σε πείσουν;

Να σου θυμίσω τι είπαμε πριν το σαββατοκύριακο κόλαση στη Γαλλία σε.. κάποιο κείμενο;

28/11
"Εκτός και αν θεωρείς ότι νιώθεις.... ασφάλεια μέσα στην Ένωση...
Δεν ρωτάς του Γάλλους;
Και δεν κάνεις λίγο υπομονή στο ζήτημα της ασφάλειας και της τρομοκρατί
ας; "

Τι έγινε μερικές ημέρες μετά στο Παρίσι; 

Τι έγινε στις 1/12;;;;;
Το Παρίσι καιγόταν...
Τα κίτρινα γιλέκα νίκησαν λένε…το ότι συντόνισαν τον κόσμο με τη βία αυτό δεν θα στο πουν ποτέ.
Το ότι συντονίζουν και άλλα κράτη στο….. σπάσε, κάψε, κατέστρεψε και έπειτα διεκδίκησε, δεν το λένε…απλά σου λένε κάντο όπως στην Γαλλία, δηλαδή ξεκίνα και ας αυτό οδηγήσει σε χάος!

Στο χάος κρύβεται η... τάξη!

Η νέα τάξη περνάει μέσα από την βία, το χάος και την αναρχία. 

Αυτό που έχουμε πει πως ετοιμάζεται και στην Ελλάδα.

Αυτό θέλουν αυτοί που σου λένε… κάντο όπως οι Γάλλοι…επιθυμούν αυτό που θα δούμε σήμερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Επίσης, πολλά site, ενημερωτικά,  μετέδωσαν ένα κάλεσμα........... που αναφέρει πως πρέπει να γίνουμε Γαλλία, ένα κάλεσμα όμως που μας έρχεται στις 5.12, δηλαδή παραμονές της σημερινής "επετείου" 6.12! 
Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι είναι μια κακή σύμπτωση η ανάρτηση αυτή, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή και ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους πραγματικούς 
Anonymous που ξεκίνησαν την προηγούμενη δεκαετία την αποστολή τους.

To παγκόσμιο κίνημα των Anonymous, 
είναι άλλο ένα από τα πλοκάμια της νέας εποχής, είναι ένα δίκτυο ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από έναν υπολογιστή και ισιώνουν το έδαφος για αυτή την εποχή.

Παράδειγμα και μάλιστα πρόσφατο,  την ώρα που η Βρετανία ετοιμάζεται να πει αντίο στην ΕΕ, και σε μερικές ημέρες έχουμε την κρίσιμη ψηφοφορία στην Βουλή, έχουμε το εξήςΌτι ρίχνει βόμβες είναι όπλο, και το όπλο αυτό χρησιμοποιείται ανα περίσταση και ανάλογα τις συνθήκες και στρέφεται εναντιών όσων κρατών αναδιαμορφώνουν την ατζέντα τους.


Είναι λοιπόν ο Γκάι Φωκς....  [13 Απριλίου 1570 - 31 Ιανουαρίου 1606] ο Άγγλος στρατιώτης , από όπου προήλθε και η περιβόητη μάσκα, ο οποίος θέλει να..... τινάξει υπόγεια το πολιτικό σύστημα της εποχής του στον αέρα!

Αν και τελικά δεν τα κατάφερε,  η προσπάθεια του ακόμη "εμπνέει"..... η μάσκα του πουλάει, ελέγχει, επηρεάζει, μπορεί να δώσει τον παλμό την κατάλληλη ώρα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ή ταυτόχρονα σε πολλά μέρη του κόσμου.

Η τεχνολογία και όποιος την χειρίζεται παίζει καθοριστικό ρόλο στον έλεγχο του ανθρώπου ή μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας, την οποία κατευθύνει όπου θέλει ότι ώρα θέλει. 

Όσοι επιθυμούν την ανατίναξη του υπάρχων σάπιου συστήματος εξουσίας, έχουν έτοιμο το επόμενο!

Αυτό πέρασαν μέσα από το κίνημα των κίτρινων γιλεκών στη Γαλλία, και θα δεις ότι θα εναρμονιστούν- συντονιστούν και αλλά κράτη στον ρυθμό αυτό, γιατί ήταν συντονισμός, ήταν οργανωμένο από πριν και δεν ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση.

Το ίδιο ετοιμάζουν και στην Ελλάδα, το πολιτικό σύστημα θα βγάλει error και αυτό έχει καρφιτσωθεί στο χρόνο,  μας το είπαν και δεν το καταλάβαμε, θα μας βάλουν να το κάνουμε και πάλι δεν θα το καταλάβουμε ότι άλλοι μας έβαλαν να το κάνουμε και δεν ήταν μια........ αυθόρμητη αντίδραση δική μας.
Μας συμφέρει λοιπόν κάτι τέτοιο σαν Ελλάδα.............. την συγκεκριμένη χρονική στιγμή; 

Είμαστε ενωμένοι για κάτι τέτοιο; 

Βλέπεις γενικά σαν ελληνική κοινωνία να μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και να κάνουμε τα ίδια όνειρα;

Και αν δεν είμαστε ενωμένοι μαι τέτοια επαναστατική κίνηση τι μπορεί να προκαλέσει στη χώρα; Τι αποτελέσματα θα έχει αν μπούμε στη μάχη δίχως πρώτα να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να εντοπίσουμε και να συμφωνήσουμε στα λάθη που μας έφεραν ως εδώ;
Πως θα ενωθούμε αν πρώτα δεν αλλάξουμε μέσα μας, αν δεν διαμορφώσουμε ανάλογα την λίστα των προτεραιοτήτων μας στις απαιτήσεις της αντίδρασης.

Πως θα ενωθούμε αδερφέ μου όταν για παράδειγμα στο twitter παίζει μόνο το hastag #monooallosftaιei ;

Δεν αναρωτιέσαι μήπως κάποιους τους βολεύει η εσωτερική αναταραχή στη χώρα μας……την συγκεκριμένη χρονική στιγμή;;;;

Όσο οργή και να νιώθουμε για την κατάντια της χώρας, είναι υπέρ μας μια κατάσταση που είναι το επόμενο βήμα τους; 

Δεν ξέρω αλλά είχαμε τις ευκαιρίες μας  να ξεσηκωθούμε και δεν το κάναμε, τώρα που θα μας το πουν άλλοι με πλάγιο τρόπο, θα το κάνουμε;


Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου