Τριάντα οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι οκτώ σοβαρά, όταν ένα αεροσκάφος Antonov που μετέφερε άνδρες των ενόπλων δυνάμεων της Λ.Δ.Κονγκό έκανε ανώμαλη προσγείωση στο αεροδρόμιο της πόλης Μπένι, όπως έγινε γνωστό από στρατιωτικές πηγές.
Από τους τραυματίες, οι 26 είναι στρατιώτες και οι τέσσερις μέλη του πληρώματος, όπως διευκρίνισε ένας υπεύθυνος της ασφάλειας του αεροδρομείου.

Το μεταγωγικό αεροσκάφος Antonov χρησιμοποιείται για τη μεταφορά ανδρών των ενόπλων δυνάμεων της Λ.Δ. Κονγκό, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του στρατού στην περιοχή, λοχαγός Μάκε Χαζουκάι.
Το Μπένι είναι μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές της χώρας, όπου πρόσφατα εκδηλώθηκε επιδημία του ιού Έμπολα. Εκεί δρα επίσης η ένοπλη οργάνωση Συμμαχικές Δημοκρατικές Δυνάμεις (ADF).

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και τρεις Ρώσοι πιλότοι, σκοτώθηκαν την περασμένη Πέμπτη όταν ένα Antonov 26 συνετρίβη κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Ντζίλι της Κινσάσα. Το αεροσκάφος επέστρεφε από την Τσικάπα της επαρχίας Κασάι, αφού μετέφερε εκλογικό υλικό για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής (Ceni).
Οι εκλογές που ήταν προγραμματισμένες για τις 23 Δεκεμβρίου αναβλήθηκαν και θα διεξαχθούν στις 30 του μηνός. 
newsit.gr


21/12 Αν Κάποιο Αστέρι......." Πέσει"Υπάρχουν οι προθέσεις να πέσουν....... αστέρια και η βελόνα μπορεί να κολλήσει, παίζοντας στον ίδιο ενοχλητικό σκοπό.
Πόση "τύχη" χωράει μέσα σε μια ατυχή στιγμή;
Το ατύχημα να μην γίνει δυστύχημα....τραγωδία;
Αν είναι παραπάνω ο στιγμές θα τις προλάβει η "τύχη";

Απλά να σπάσει ο.... ιπτάμενος συντονισμός που ξεκίνησε λίγο πριν ξεψυχήσει το έτος.RickShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours