Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2018

Το «σύστημα» που μάχεσαι γνωρίζει την βίαιη αντίδρασή σου διότι πολύ απλά την έχει σχεδιάσει από πριν!!!

Μιλάς αγαπητέ μου για εξέγερση…και ότι το παράδειγμα των Γάλλων διαδηλωτών πρέπει να το ακολουθήσουμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα..αλλά είσαι σίγουρος για το τι ζητάς;

Είδα προχθές μια φωτογραφία χωρισμένη στα δύο, από πάνω δείχνουν τους Γάλλους να καίνε και να καταστρέφουν και από κάτω τους Έλληνες να πίνουν καφέ!

Γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε και εμείς εδώ στην Ελλάδα, τι φταίει άραγε;

Πάμε να δούμε την παγίδα του συστήματος. μια παγίδα που ετοιμάζουν και στην χώρα μας.

Ας δούμε πρώτα γιατί ξεσηκώθηκαν οι Γάλλοι.

Για τις τιμές των καυσίμων… γιατί αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα….γιατί είναι η μεσαία τάξη που υποφέρει στην…….δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης!

Πώς ξεκίνησε το κίνημα που εδώ κάποιοι ζηλεύουν;

Από το πουθενά, από μία κυρία..... και μάντεψε με ποιο τρόπο πήρε διαστάσεις!

Από τα κοινωνικά δίκτυα! Ω ναι!

Όπως και η Αραβική άνοιξη κάποτε στην Τυνησία, που το πλάσαραν σαν το κίνημα για την πτώση των απολυταρχικών καθεστώτων, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των επαναφορά της Δημοκρατίας και το όνειρο για μια καλύτερη ζώη.

Αποτέλεσμα ονείρου αυτού; 

Να αποκεφαλίζονται άνθρωποι στην οθόνη μπροστά, την δημιουργία του μεταναστευτικού ζητήματος και τη διάλυση κρατών. 

Αυτό έφερε η επανάσταση των καταπιεσμένων λαών, που όπως αποδείχτηκε οι επαναστάτες δεν είχαν κοινό όραμα και ιδέες για το μέλλον που ήθελαν.

Η επανάσταση των κίτρινων γιλέκων είναι ο συντονισμός μετά τον συντονισμό…… 

Στις 11.11 όπως θυμόμαστε, μαζεύονται οι ηγέτες του κόσμου κάτω από την αψίδα του Θριάμβου, για τα 100 χρόνια από το πέρας του ΑΠΠ και 6 ημέρες μετά, στις 17.11 ξεκινά και επίσημα η επανάσταση των κίτρινων γιλέκων.

Έτσι, κάτω από την ίδια αψίδα, στον ίδιο χώρο ακριβώς, μερικές ημέρες μετά  η γιορτή γίνεται στάχτες, μίσος, κακία και βία και σε έναν κόσμο απόλυτων συμβολισμών που ζούμε, οι ηγέτες των χωρών που βρέθηκαν στο Παρίσι, και γενικά το πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να.................... γίνει στάχτη.

Και δεν θα γίνει από μόνο του στάχτη….θα γίνει μέσα από εμάς, μέσα από το ταξικό και κοινωνικό μίσος που καλλιεργείται εντατικά εδώ και καιρό και αυτό γιατί η αντίδραση μας στο matrix είναι..... μέσα το σχέδιο τους! 


Μια δημοσίευση σε ένα μέσο κοινωνικού δικτύου είναι αρκετή για να δημιουργήσει μια «αυθόρμητη» επανάσταση και αν ακόμη και τα δικαιώματα των μικρομεσαίων Γάλλων επαρχιωτών ικανοποιηθούν, ο συντονισμός πέτυχε, αυτό ήταν το ζητούμενο και αυτά που βλέπουμε τώρα στο Παρίσι, ο συντονισμός αυτός είναι παγκοσμιος και πολύ σύντομα θα αντανακλά και σε άλλα κράτη…τα μέτρα λιτότητας, η οικονομική κρίση και η άνοδος της λαϊκής δεξιάς είναι το προσάναμμα για να ρίξουν το σπίρτο…..

Αυτό ετοιμάζουν και εδώ στην Ελλάδα... εντατικά.

Τον διαχωρισμό μας και την αλληλοεξόντωση μας.

Και αυτό επιχειρείται μέσα από τα κόμματα, το οπαδιλίκι, τις ιδεολογικες ταμπελες και τα προσωπικα μας συμφεροντα. Ο πόλεμος διεξάγεται παντού, σε όλα τα επίπεδα συνείδησης, σκέψης και αντίληψης.

Και τα έχουν καταφέρει πολύ καλά, γιατί κάποτε δεν επαναστατήσαμε από μόνοι μας, αλλά θα το κάνουμε όταν το θέλουν αυτοί.

Και εφόσον το θέλουν αυτοί..... δεν είναι υπέρ μας.!!

Και όταν θα μας βάλουν να το κάνουμε, θα νομίζουμε ότι διεκδικούμε τα δικαιώματα μας καίγοντας και καταστρέφοντας ξένες περιουσίες και «αυτοί» θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Η ιστορία δεν λέει ψέματα, ούτε τα μοτίβα γεγονότων που είναι στα εγχειρίδια ελέγχου μιας κοινωνίας.

Δεν κράτησαν πολύ τα πανηγύρια για την απελευθέρωση της χώρας από τους Γερμανούς το 1944 και μερικές ημέρες μετά την αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων στις 12.10.1944, η Αθήνα γίνεται και πάλι πεδίο μάχης....ξεσπά εμφύλιος πόλεμος για το ποιος θα έχει την εξουσία, για το ποια ταμπέλα θα επικρατήσει έναντι της άλλης…δεν ήμασταν βλέπεις έτοιμοι για να διαχειριστούμε την ελευθερία μας, δεν είχαμε κοινό όραμα, στόχους και τρόπους που θα πετυχαίναμε κάτι τέτοιο.

Αυτό που υπήρχε μέσα μας ήταν το ένστικτό της εξουσίας έναντι του άλλου, αυτό βασίλευε και βασιλεύει ακόμη και τώρα, μια εξουσία που δίνει δύναμη και ισχύ έναντι του αντιπάλου που υπηρετεί τη δική του ιδεολογία, δούλοι ουσιαστικά σε κατασκευασμένες ιδεολογίες διαφορετικά κατανεμημένες σε μια κοινωνία.

Αν δεν αλλάξουμε μέσα μας, αν δεν σταματήσουμε να υπηρετούμε όσα μας χωρίζουν και αν δεν ενωθούμε κάτω από τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες, θα κάνουμε αυτό που επιθυμούν. 

Δεν είναι αρκετή η αφύπνιση , χρειάζεται υγιής αφύπνιση για να δουλέψει, διότι και η τεχνητή αφύπνιση είναι συστατικό της νέας εποχής.

Αν δεν το κάνουμε, που μέχρι ώρας δεν το κάνουμε, η ελευθερία που θα μας τάξουν δια μέσου της επανάστασης και της ανατροπής του συστήματος θα οδηγήσει στο χάος και αργότερα στην αγκαλιά ενός άλλου, πολύ χειρότερου συστήματος εξουσιας, του ψηφιακού.

Τέλος, υπάρχει και άλλο ένα μήνυμα από την Πόλη του φωτός και μέσα στο μήνυμα υπάρχει η λέξη πετρέλαιο....η λέξη κρίση....υπάρχει και η λέξη Σαουδική Αραβία, ο μεγάλος ρυθμιστής του.

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου