Τα σημάδια είναι πλέον ορατά

Και δεν γίνεται να τα αγνοήσεις


Τα σημάδια κρατάνε ρολόι, γιατί μπορεί να μην είναι σημάδια αλλά απαραίτητες διαδικασίες του προορισμού…. 

Τα γεγονότα που βλέπουμε κρατάνε ρολόι, από το πιο απλό και φαινομενικά αθώο συμβάν που θα περάσει στα ψιλά, μέχρι την εκκωφαντική είδηση που θα παίξει στο πλήθος.

Στην Αυστραλία πριν μερικές ημέρες είχαμε ένα παράξενο συμβάν με μια λάμψη στον ουρανό κατά την διάρκεια μια καταιγίδας, μια πράσινη λάμψη που μοιάζει να δημιουργείται από το πουθενά και να μένει για αρκετή ώρα εκεί στο βάθος του ορίζοντα και  στην κάμερα που την καταγράφει.

Μερικές ημέρες μετά την παράξενη πράσινη λάμψη,  η Αυστραλία αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ!Υπάρχουν πολλά που βλέπουμε στην οθόνη μας και δεν μπορεί η επιστήμη να δώσει απαντήσεις, ωστόσο μέσα από τον χρόνο πολλές φορές μας δίνονται απαντήσεις που δεν καλύπτουν εξ ολοκλήρου ένα γεγονός αλλά μας κατατοπίζουν ως προς τις προθέσεις και την ουσία του.

Και η λάμψη στο βίντεο στην Δυτική Αυστραλία καταγράφεται στις 7.12.2018

Στις….7

Και 7 ημέρες μετά, στις 14.12 αναγνωρίζεται η Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Το 7 είναι συμβολισμός, ισχυρός, είναι η 7ετία του Ανεπιθύμητου αλλά είναι ταυτόχρονα και κάτι άλλο!!! 

Είναι και χρόνος!

Αφού ο χρόνος καθορίζει και ρυθμίζει τα πάντα…

Η εποχή του Ανεπιθύμητου ή νέα εποχή ή νέα τάξη, όπως και να την πεις,  έχει μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο που μέσα σε αυτή θα πρέπει να ωριμάσει.

Η 7ετία είναι χρόνος, και δεν είναι τόσο ριψοκίνδυνο να πούμε ότι έχει ξεκινήσει να μετράει ...αντίστροφα!

Ίσα ίσα το αντίθετο, το επικίνδυνο είναι που υπάρχουν ελάχιστες φωνές που το λένε, και ακόμη πιο λίγα αυτιά που το ακούνε.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, πάμε ανάποδα..πίσω και όχι μπροστά και δεν το έχουμε καταλάβει και μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να στριμωχτούν καταστάσεις πολύ πολύ δυσάρεστες.

Έχουν αγκιστρωθεί πολλά στην πετονιά του χρόνου, έχω εντοπίσει και ακολουθώ πολλά και σε πολλές χώρες, δεν μιλάω αόριστα αλλά ότι λέω  είναι μέσα από τη χρήση συγκεκριμένης μεθόδου που δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις ότι γίνεται από ψηλά.......να έχεις μια πανοραμική εικόνα του παρόντος και όσα γίνονται μέσα σε αυτό , κάτι που δεν έχει τη δυνατότητα λόγο έλλειψη χρόνου να κάνει η πλειοψηφία.

Κανονικά, στις μέρες που είμαστε, στα γεγονότα που βλέπουμε και τον ρυθμό που έχουν πάρει,  αρκεί απλά η χρήση λογικής για να έχεις έστω ένα πανοραμικό πλάνο των εξελίξεων  αλλά δυστυχώς έχουν φροντίσει το πλήθος να μην έχει λογική ή να διαθέτει αλλά με γωνίες, δυσκίνητη για να ελιχθεί στον βομβαρδισμό της πληροφορίας.

Στις 14 λοιπόν αναγνωρίζει η Αυστραλία την πρωτεύουσα του Ισραήλ, αλλά και στις 14 μετέφεραν οι ΗΠΑ την πρεσβεία τα στην ιερή πόλη...στις 14.5

Στα δυο επτάρια λοιπόν…...7+7=14

Αλλά υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια….

Μικρούτσικη για εμάς…. για τους πειρατές αυτού του κόσμου όμως είναι γιγάντια.

Μαζί με την Ιερουσαλήμ, η Αυστραλία αναγνωρίζει και την πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, η οποία είναι η Ανατολική Ιερουσαλήμ……!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι..... η Παλαιστίνη είναι κράτος, και έχει πρωτεύουσα και είναι η Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Κάτσε, κουμάντο δεν κάνουν οι Εβραίοι στον κόσμο... στα κράτη.... στις κυβερνήσεις;

Ή μήπως επιθυμούν τη σύσταση κράτους της Παλαιστίνης στα σύνορα τους;

Μάλλον για αυτό εισβάλλουν και καταστρέφουν τους οικισμούς των Παλαιστινιών, για να τους φτιάξουν νέους και μετά να τους επιστρέψουν  πίσω ανακαινισμένους, για το καλό των Παλαιστίνιων το κάνουν αλλά......που μυαλό οι τελευταίοι να καταλάβουν το καλό τους!!

Αν μερικοί έχετε την εικόνα ότι πίσω από όλα είναι Εβραίοι, δεν έχετε παρά να πάρετε ποπ κορν , προτείνονται αυτά με καραμέλα ή σοκολάτα και καθίστε και δείτε τα επόμενα επεισόδια του πρώτου κύκλου από τους….... επτά που θα παίξουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Δεν προτείνεται η κατανάλωση μελομακαρονων για την παρακολούθηση των επόμενων επεισοδίων.

Και αυτό γιατί μετά από παρέμβαση φεμινιστικών κινημάτων, ακόμη και του γνωστού παγκοσμίου κινήματος #Μetoo, το οποίο δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης , καταγγέλλεται και καταδικάζεται και η παρενόχληση του μελομακάρονου.

Ακριβώς....

Όσοι μπούμε σε φούρνο τις γιορτές αυτές, ανεξαρτήτως φύλου, κρατάμε απόσταση μερικών μέτρων και μιλάμε στο μελομακάρονο πάντα στο πληθυντικό, δηλαδή όπως ακριβώς μας έμαθε η πασίγνωστη καλλιτέχνης και αριστούχος του τσιφτετέλιου πανεπιστημίου,  Τραίανα.

Όλα αυτά έγιναν μετα από τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκαν τα μελομακάρονα προχθές σε φούρνο της γειτονιάς.

Κομμένο λοιπόν το φλερτ…. όχι μόνο στις γυναίκες αλλά και στα γλυκά, αφού χθες κάποιος με ψυχικά προβλήματα πήγε να αφήσει έγκυο ένα μελομακάρονο, οπότε σύμφωνα  με την φιλοσοφία των παραπάνω κινημάτων, μπορούμε να το κάνουμε όλοι, είμαστε όλοι επικίνδυνοι….αρα θα πρέπει να μην αγγίζουμε και να μην ακουμπάμε.

Ποπ κόρν λοιπόν και θα πρέπει να βρούμε λίγο χρόνο για να πούμε για τον βρώμικο και υποκριτικό ρόλο των κινημάτων αυτών, άλλη μια μεγάλη μάστιγα στο δρόμο προς τη Νέα Ιερουσαλήμ.

Θα βρω χρόνο να μιλήσουμε για το μωβ χρώμα σας, για αυτό που είναι πίσω από εσάς και σας έχει προγραμματίσει, για το …………………..Πορφυρό Τριαντάφυλλο!!!!!…..και άλλα σημαντικά στοιχεία που μαρτυρούν το ρόλο των κινημάτων αυτών, γιατί στήθηκαν και γιατί από την σεξουαλική διαστροφή και την υπερβολή, πάμε στο άλλο άκρο, πάμε στην σεξουαλική αποχή και την ερωτική στείρωση μιας κοινωνίας.Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours