Αλλά την ελληνική κοινή γνώμη δεν την προβληματίζει, γιατί είναι αποχαυνωμένη.

Πλήρως… και κάθε μέρα που περνάει, ολοένα και η κατάσταση χειροτερεύει.

Στα 10 σχόλια της είδησης του ξυλοδαρμού του Αλβανού κρατουμένου, μόνο το ένα είχε κριτική σκέψη και έβλεπε πιο πέρα.

Οι υπόλοιποι 9 πανηγύριζαν στο πλευρό των αυτόκλητων τιμωρών.

Και όπως λένε μένει και άλλος ένας…τα ίδια να πάθει και ο άλλος.

Αναλαμβάνουν να αποδώσουν δικαιοσύνη..... ποιοι όμως;;;

Όχι συγγενείς και φίλοι του θύματος, που τέλος πάντων υπάρχει το ελαφρυντικό του πόνου, αλλά οι συγκρατούμενοι του..Αλβανοί και γύφτοι που είναι ήδη μέσα στη φυλακή!!

Σωφρονίστηκαν λένε…μα ο σωφρονισμός σε κάνει άνθρωπο και όχι ζώο.

Σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι τα λάθη σου, τα εγκλήματα σου, τον πόνο που προκάλεσες στους γύρω σου (που ήταν και ο λόγος να βρίσκεσαι πίσω από τα κάγκελα)…..και όλο αυτό όταν το καταλάβεις, δεν ασχολείσαι με τις πράξεις του άλλου, δεν παίρνεις το νόμο στα χέρια σου, γιατί έχεις ήδη λερωμένα χέρια και η συνείδηση σου σε ελέγχει για τα δικά σου εγκλήματα προς τον συνάνθρωπό σου. 

Αν δεν σε ελέγχει, αν κοιτάς το έγκλημα του άλλου τότε δεν έχεις μετανοιώσει για τα δικά σου εγκλήματα, δεν έχει σωφρονιστεί, παραμένεις ίδιος και το ίδιο επικίνδυνος θα είσαι όταν βγεις έξω στην κοινωνία...

Και η κοινωνία που σε χειροκρατάει είναι το ίδιο επικίνδυνη, εξ αμελείας υπεύθυνη γιατί δεν μπορεί να διακρίνει το αληθινό από το ψεύτικο, το σωστό από το λάθος.

Γιατί η σημερινή επίθεση στο δολοφόνο και όσοι ταυτίστηκαν με αυτή, είναι το μίσος, η κακία και το ένστικτό της εκδίκησης που κατοικεί μέσα στις ψυχές μας,  η οποία με κάθε ευκαιρία διασπείρεται στα socila media.

Ψυχές που έχουν καταντήσει ζούγκλες και φιλοξενούν πάσης φύσεως άγρια είδη-ένστικτα.

Νομίζω ότι ούτε οι σκιές δε θα περίμεναν ότι θα σημιώναμε τέτοια πρόοδο.....

Οτι θα έχουμε σαν Έλληνες και σαν άνθρωποι αυτό το κατάντημα, ότι θα δολοφονούνται ελληνοπούλα για τα ιδανικά της νέας εποχής, δηλαδή  για το σεξ!

Ναι αυτό είναι το βασικό ιδανικό της εποχής μας, αυτό μας έμαθαν αυτό μας δείχνουν αππο μικροί, με αυτό μεγαλώνουμε, είναι πρώτο πρώτο στη λίστα των ιδανικών, που ττο σάπιο σύστημα το προβάλει σε όλους μας σαν προτεραιότητα, σαν απόλυτη απόλαυση που πρέπει να είμαστε όλοι στο κυνήγι της!!!!

Το ίδιο το σύστημα, την ιδία στιγμή, μέσα από την σεξουαλική απελευθέρωση και διαστροφή αναθρέφει δολοφόνους, δημιουργεί αυτούς, που νομίζουν ότι αξίζει να σκοτώσουν για το σύγχρονο ιδανικό της εποχής μας!

Εμείς όλοι βλέπουμε το δολοφόνο, πόσοι από εμάς όμως βλέπουν τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας αναμέσα στα μέλη της ελληνικής κοινωνίας;

Κάποτε είχα γράψει για μέρη που μαυρίζουν στην Ελλάδα
 Μερικές Περιοχές Της Ελλάδος "Γεμίζουν"

Είχαμε μιλήσει για δύο συγκριμένα μέρη, και τα δυο έπαιξαν στην επικαιρότητα και το ένα από τα δύο ήταν η Ρόδος. 

Και υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να μαυρίσεις συγκεκριμένες περιοχές. 

Και αν θες να μαυρίσεις μια περιοχή ή ένα κράτος, κάτι μεγαλύτερο θες να φέρεις στην περιοχή αυτή ή το κράτος ή και στα δύο.

Εσείς οι Ροδίτες, όσοι είναι από τη Ρόδο, κάντε κάτι και αλλάξτε τη συνταγή.

Υπάρχουν 2 γεγονότα που τα έχουν περάσει με τη μορφή εικόνας και ήχου!

Στην γλώσσα τους μας προειδοποίησαν, για αυτό το λέμε.

Η παραπάνω προειδοποίηση αφορά όλη την Ελλάδα, αλλά μιας και μιλάμε για αυτό το μέρος, απλά κάντε κάτι….βρείτε τι φταίει, σας δίνετε απλόχερα από αυτή την στήλη ένα δείγμα του τι φταίει και μαυρίζει ένας τόπος και καταγράφηκε πριν ουσιαστικά αυτός μαυρίσει.

Απομονώστε αυτούς που μαυρίζουν το νησί σας, τις αιτίες που φέρνουν τραγωδίες και γίνονται καύσιμο για μεγαλύτερες.

Έχετε εκκλησίες, έχετε αγίους και προστάτες, χρησιμοποιήστε τους ώστε να έχουν εξουσία να παρέμβουν.

Τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί στο Αιγαίο είναι τόσο πυκνά που δεν διαλύονται με χέρι ανθρώπινο!

Ο θάνατος της κοπέλας.... ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή δολοφονία!!!

Κλέινω με το εξής....  η αυτοδικία είναι η πιο πρωτόγονη μέθοδος απόδοσης δικαιοσύνης, που μάλλον μας έχει μείνει κατάλοιπο από τις πολύ παλιές εποχές και που έρχεται σαν συντονισμός σε μια δύσκολη στιγμή για την χώρα μας.

Η Ελλάδα δεν πάει μπροστά, πάει πίσω, στις εποχές που κουμάντο έκαναν τα άγρια ένστικτα, η βία και η σεξουαλική κακοποίηση, αταξία και υπερβολή.

RickShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours