Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2018

Αποκλεισμένος για το κοινό ο Τύμβος Κάστα στην ΑμφίποληΟύτε μια πινακίδα δεν υπάρχει στον δρόμο προς την Αμφίπολη που να δείχνει την τοποθεσία τού Τύμβου Καστά, όπου αποδεδειγμένα δεν θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος πλέον την ύπαρξή του, φοβούμενοι να μη δει το φως της δημοσιότητας το περιεχόμενο τού τύμβου όπου πιθανολογείται πως πρέπει να είναι ο τάφος τού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ρωτώντας περαστικούς, μας έδειξαν από πού και πώς θα πάμε στο σημείο. Το μόνο που βλέπαμε στον δρόμο, που τον γυρίσαμε δύο-τρεις φορές, ήταν κάποιες απλές πινακίδες με τόξο που έδειχναν κάποια διαδρομή, όχι όμως καθαρή διαδρομή που έπρεπε να ήταν ο δρόμο προς τον τύμβο. Αυτό μας θύμισε τις Μασονικές Στοές και την μυστικότατά τους.

Ακολουθήσαμε τα τόξα μετά από υπόδειξη κατοίκων τού χωριού, μας είπαν όμως πως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε παραπάνω διότι φύλακες υπάρχουν εκεί που σταματούν τούς πάντες από το να προχωρήσουν. Έτσι και έγινε, φτάσαμε και τους είδαμε.

Κατεβήκαμε. Είτε όμως από το αυτοκίνητο είτε έξω από αυτό, ήταν το ίδιο, δεν μπορούσες να δεις κάτι παραπάνω, ούτε να περάσεις από το φυλάκιο δυο μέτρα πιο μέσα, διότι, όπως μας είπαν οι φύλακες, τότε θα αναλάβει η αστυνομία με ότι αυτό συνεπάγεται. Περιττό να πω πως απαγορευόταν ρητά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση.
Δηλαδή, αυτοί που δεν θέλουν το εύρημα να βγεί στην δημοσιότητα περισσότερο απ’ ότι βγήκε, και προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε, μάλλον σταδιακά το καταφέρνουν.Οι προδότες και ανθέλληνες πάντοτε προδότες και ανθέλληνες θα παραμείνουν… όσο εξαρτάται όμως από εμάς που τους το επιτρέπουμε!

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου