Κυριακή, Δεκεμβρίου 09, 2018

Βλέπεις τα γρανάζια που γυρίζουν...;…με τάξη;

Όσοι παρατηρούν κατανοούν και το που πάμε και ότι είμαστε κοντά στον προορισμό που μας θέλουν να πάμε.

Πλέον μας δείχνουν ξεκάθαρα και το μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι δυτικές κοινωνίες για να φτάσουν στον προορισμό αυτόν.

Θυμόμαστε νομίζω τον ενεργό ρόλο του Δυτικού πολιτισμού στην Αραβική άνοιξη, το πως υποστήριξαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες τους εξεγερμένους αθώους πολίτες έναντι των.... καταπιεστικών καθεστώτων που ήταν στην εξουσία τα προηγούμενα χρόνια.

Θυμάσαι τι έλεγαν για τον Καντάφι;;;;……για τον Άσαντ;;;;;;

Ότι καταπιέζουν τους λαούς τους...ότι στην προσπάθειά τους να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις ασκούσαν υπέρμετρη βια, ότι θα πρέπει να ανατραπούν από την εξουσία με οποιονδήποτε τρόπο και να οδηγηθούν στα διεθνή δικαστήρια και να επανέλθει η Δημοκρατία και η τάξη στις χώρες αυτές...όπως και έγινε, όντως επικράτησε η Δημοκρατία, η δική τους δημοκρατία, δηλαδή το χάος, αυτή είναι η δική τους Δημοκρατία.

Η Δύση και οι Μεγάλες δυνάμεις ήταν οι μπροστινοί που δημιούργησαν την Αραβική Άνοιξη.

Τώρα η ΕΕ, που έχει ματωμένα αστέρια, θα θερίσει αυτό που έσπειρε το προηγούμενο διάστημα.

Πίσω από την Δύση όμως, όπως έχουμε πει, υπάρχει η σκιώδεις δράση κάποιων που διαμορφώνουν τις συνθήκες και προχωράνε το πλάνο της… Νέας Ιερουσαλήμ.

Σε αυτό το πλάνο κανένα κράτος δεν είναι μάγκας,…μήπως το βλέπουμε σιγά σιγά;

Ούτε καν το Ισραήλ που πολλοί έχουν την εντύπωση! 

Υπομονή και εκεί…λίγο υπομονή.

Πως να πεις τώρα ότι μια ημέρα πριν από έναν ισχυρό συντονισμό, αυτόν στις 12.12, τοποθετούν το θέμα του Brexit με ψήφισμα στο βρετανικό κοινοβούλιο;

Πώς επίσης επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χρόνος(11.12) που τρέχει σε απόλυτη αρμονία από ένα πολύ μεγάλο γεγονός του παρελθόντος;

Πόσο ωραία τα μοντάρουν στη γραμμή του χρόνου ε;

Αν δεν υπάρχει η συνεργασία του χρόνου δεν δουλεύει τίποτα!

Οπότε μέσα από αυτόν αντλείς όσα στοιχεία θες, για όπου θες!

Από την μια λοιπόν έχεις την Βρετανία που αποχωρεί από την καταρρέουσα ΕΕ και από την άλλη την Γαλλία που κάποιοι αποφάσισαν ξαφνικά να επαναστατήσουν.

Κάνουν μάλιστα λόγο για τον Μάιο του '68, θυμήσου όμως ότι η επανάσταση τότε στην χώρα πομπό, εξέπεμψε στα κράτη δέκτες, τρία βασικά "σήματα": ισότητα, ανθρώπινα δικαιώματα, σεξουαλική απελευθέρωση!!!!

Επάνω σε αυτά τα τρία θεμέλια στηρίζεται η σαπίλα του Δυτικού πολιτισμού αυτή τη στιγμή!

ή μήπως όχι....;

Άρα μια επανάσταση αν το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο για τις προθέσεις της, κρίνεται από το τι θα φέρει στο μέλλον!

Γιατί μέχρι την έως τώρα ιστορία του πλανήτη, κανένα κράτος ή κοινωνική ομάδα που επαναστάτησε δεν έμεινε πραγματικά ελεύθερο-η, γιατί το πεδίο, όσα χρόνια και αν περάσουν είναι εχθρικό, άλλοι κάνουν κουμάντο μέσα σε αυτό, σε κάθε εποχή, από τότε που υποτίθεται ξεκινάει η ανθρώπινη ιστορία μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε.


Ο Μακρόν και ο κάθε ανόητος Ευρωπαίος ηγέτης, δεν ξέρουν ότι η παγκοσμιοποίηση που υπηρετούν, για να εφαρμοστεί θα πρέπει πρώτα να τους ξεράσει.

Άσχημο είναι όταν αυτό που υπηρετείς και εμπιστεύεσαι, σε ρίχνει, και μάλιστα σε οργισμένο πλήθος.

Εδώ δίπλα μου, στο προσωπικό μου μπλοκάκι έχω κάτι χρόνους.

Το διάστημα από 10 έως 12 παίζονται πολλά…αλλά φίλε μου μεταξύ μας υπάρχει μια ημέρα….αχ μα μία ημέρα!!!

Έχει μέσα της τρία εξάρια, είναι η 16η, αλλά τα εξάρια που έχει είναι χρόνος, δεν μιλάω για τον αριθμό του θηρίου, αλλά για χρόνο!!!!

Αυτό σημαίνει ότι, αν φυσικά δεν γλιστρήσουν τα γρανάζια των εξελίξεων, ότι αυτή η μέρα θα παίξει κάτι πολύ πολύ σημαντικό.

Την έχω σημειωμένη με κόκκινο, και αποτελεί έκπληξη ο χρόνος που τα κίτρινα γιλέκα επιλέγουν να δώσουν την τελική μάχη να είναι …μια μέρα πριν την κόκκινη ημέρα, στις 15.12…!!

Οι "σκηνοθέτες" θέλουν εκεί στη Γαλλία, τα γεγονότα που θα γίνουν να παίξουν δια μέσου των πολλών οθονών σε πολλές συνειδήσεις αγανακτισμένων πολιτών διαφόρων κρατών. 

Ήδη το προηγούμενο διάστημα έχουν φροντίσει σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη να έχουν σπείρει σε κάθε ένα από αυτά προβλήματα και προκλήσεις που ένα μαγικό χεράκι δεν επιτρέπει να λυθούν…(για αυτό πάνε να λύσουν όλα τα προβλήματα που φύτεψαν στο παρελθόν, γνωρίζοντας εκ του ασφαλούς ότι δεν λύνονται) οπότε καταλαβαίνουμε πόσο ισχυρός συμβολισμός είναι η κίτρινη επανάσταση…η επανάσταση που οι σκηνοθέτες έστησαν εις βάρος και κάτω από την άγνοια του πλήθους!

Και πάμε στην άποψη μου τώρα και με βάση αυτά που καταγράφω, πιστεύω ότι θέλουν νεκρούς οι..... σκηνοθέτες.

Θέλουν ένα Πολυτεχνείο, σαν το δικό μας τότε, για να έχουν άλλοθι να ξεσηκώσουν τον κόσμο και ο συντονισμός στα υπόλοιπα κράτη να απόλυτος και ισχυρός.

Ήδη ο κίτρινος ιός της επανάστασης μόλυνε Βρυξέλλες και Ολλανδία και θα έχει και συνέχεια γιατί είναι.... virus στο ανθρώπινο λογισμικό.

Θέλουν λοιπόν ένα Ευρωπαϊκό Πολυτεχνείο, με τον στρατό στους δρόμους και με τις σφαίρες να αφαιρούν ζωές. Γενικά θέλουν νεκρούς , θέλουν θυσία και τις εικόνες να τις παίξουν παντού.

Πρωτόγνωρα πράγματα θα μου πεις για την "Δημοκρατική" Ευρώπη και για την χώρα με την δεύτερη καλύτερη οικονομία της.
Ναι είναι σκηνές ασυνήθιστες...
Μην ξεχνάμε ότι και να δούμε ότι η υποκρισία της «Δημοκρατικής» Ευρώπης, το αίμα εκατομμυρίων αθώων πολιτών που χύθηκε στις αποικίες στους και κατά τριτοκοσμικών κρατών, δεν ξεπλένεται από τα χέρια των ηγετών της και η επιταγή έφτασε η ώρα να πληρωθεί…


Η Ευρωπαϊκή έκρηξη....είναι  μια πρόταση που μοιάζει κυριολεκτική και μεταφορική...

Ένα σημάδι είναι το.... πρωτόγνωρο μπαμ της γης στην ευρωπαϊκή Ήπειρο.Rick


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου