Κυριακή, Δεκεμβρίου 30, 2018

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ


Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ…..

GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ

Βλασφημία δεν είναι μόνο να βρίζεις, αλλά επίσης και όταν ακόμα σκέπτεσαι και λες :

‘’ που είναι Ο Θεός ; ‘’

Αυτή είναι χειρότερη βλασφημία, όταν δεν βλέπεις που είναι Ο Θεός !

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΜΟΝΟ ΕΝ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ;

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ τον θεο ‘’ΧΡΗΜΑ ‘’ ;

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, αλλά εσύ είσαι τυφλός από τις αμαρτίες σου και δεν Τον βλέπεις, θυμηθείτε την παραβολή με την καμήλα και τον πλούσιο.

Ε ! αυτοί είναι εκείνοι που μιλανε σήμερα για το χρήμα και δεν σκέπτονται ότι Ο Θεός έσωσε τις ψυχές τους, και εννοώ μ’ αυτό τις ζωές τους.

Όμως παιδιά μου, είδαν αυτοί με τα μάτια τους και εσείς όλοι επίσης και όλοι παγκοσμίως, ότι Ο Θεός στον οποίον πιστεύουν, εννοώ δηλαδή το χρήμα τους εγκατέλειψε μόνον μέσα σε ένα λεπτό.

Εσείς παιδιά μου, που τα μάτια της ψυχής σας τα τυφλώνετε με την θελησιν σας, δεν βλέπετε ποιος είναι Ο Ουράνιος Πατέρας και ποιος είναι αυτός ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με τον Ουράνιο!

Να όμως που δεν πιστέψατε Τον Ουράνιο Πατέρα και πιστέψατε σ’ αυτόν που δεν υπάρχει.

Για δείτε στην πραξιν τι έγινε, εχαλασεν η υλη, αλλά δεν υπάρχει και αυτός ο οποίος δεν υπάρχει, διότι εκείνος ο ‘’θεος’’ μόνον για ολιγον χρονον είναι. Έταξε αλλά δεν έπραξε.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΟΣ, Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ.

Η πραγματοποίησης είναι η Ουράνια θελησις προς τον άνθρωπο, η Ουράνια Δικαιοσύνη προς τον άνθρωπο και εις οτιδήποτε ζων υπάρχει

Η Ουράνια αγάπη για το σύνολο ( της ζωής ) αλλά και το κουράγιο στις θλίψεις, όχι λεπίδες αλλά πραγματοποιήσεις.Σημείωση Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου