Καταθέτω το άρθρο από τις 2 Σεπτεμβρίου 2018

Μερικές Περιοχές Της Ελλάδος "Γεμίζουν"


"" [...]Και δύο από αυτές που εντοπίστηκαν πρόσφατα, είναι η Ρόδος και η Κεφαλονιά.

Για την μεν Ρόδο, ενώ δεν έπαιζε κάτι το περίεργο, σε αντίθεση π.χ. με Κρήτη και άλλα μέρη της χώρας που βλέπουμε τόσο καιρό, παρόλα αυτά, τελευταία παρατηρήθηκε μια περίεργη δραστηριότητα.

Και αυτή η δραστηριότητα έπεσε στην αντίληψη μου πριν περίπου ένα μήνα. Αλλά καταγραφόταν δίχως να δώσω την πρέπουσα σημασία, από την αρχή του καλοκαιριού.

Τελευταία όμως αναρωτιόμουν, τι στα κομμάτια γινόταν στην ατμόσφαιρα της Ρόδου;

Δεν έβλεπα κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία....μέχρι σήμερα όμως... που είδα το παρακάτω.

Ρόδος: Το ιστιοφόρο της ακολασίας – Οι ανταλλαγές συντρόφων και ο μοναδικός περιορισμός που προκαλεί συζητήσεις

Κοίτα τώρα τι γίνετε…

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία τρόπων να μαυρίσεις μέρη.

Είναι μια χορηγία των σκιών…με την δική μας όμως συμμετοχή σε πολλές περιπτώσεις να κρίνεται απαραίτητη!

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η σεξουαλική αταξία.

Το είχαμε πει και σε παλαιότερα άρθρα πιο αναλυτικά.

Δηλαδή, η σεξουαλική αταξία και διαστροφή, σε συνεργασία με το χρόνο , δημιουργεί μια τραγωδία ή ένα άσχημο γεγονός στον χώρο…στην ευρύτερη περιοχή δηλαδή που εκδηλώνεται.

Το είχαμε δει ξεκάθαρα πέρυσι, πριν τους σεισμούς καθρέπτες σε Κω και Μυτιλήνη, μέσα από άρθρο που μιλάγαμε για την Κρουαζιέρα των οργίων, που διοργάνωσαν αρχές του περσινού καλοκαιριού στο Αιγαίο.

Είχαμε πει ότι άλλο ο έρωτας και η αγάπη και........ άλλο να ξεπερνάμε τα όρια και να φτάνουμε στα άκρα....δηλαδή η ανταλλαγή συντρόφων, οι ομαδικές συνευρέσεις και άλλες τέτοιου τύπου εκδηλώσεις.

Όταν γίνεται ένα λάθος και γίνεται ομαδικά, σκουντά νόμους στο πεδίο… έχει ισχύ, δύναμη και τροφοδοτεί με μεγάλη ποσότητα ενέργειας τις σκιές.

Έπειτα αυτές, με την συνεργασία του χρόνου, μας μαγειρεύουν μια "ωραία" τραγωδία...όπου κατόπιν αυτής αναρωτιόμαστε τι έφτιαξε, τι πήγε στραβά και ρίπτουμε τις ευθύνες δεξιά αριστερά...ούτε λόγος όμως για τις πραγματικές αιτίες που διαμόρφωσαν το αναπόφευκτο γεγονός μιας τραγωδίας.

Αν αποδεχόμασταν κάτι τέτοιο συλλογικά σαν κοινωνία, θα ήταν ένας αποτρεπτικός και προληπτικός παράγοντας μιας άσχημης στιγμής...θα ήταν θα λέγαμε....μια ασφαλής αντιπυρική ζώνη, όπου η φωτιά θα πλησίαζε αλλά δεν θα πέρναγε.. δεν θα έβρισκε κάτι για να κάψει και θα έσβηνε.

Εγώ και εσύ και μερικοί άλλοι μπορεί να το αποδεχόμαστε..η κοινωνία όχι...και έχει μεγάλη ευθύνη η ελληνική κοινωνία σε ότι συναντήσουμε στην συνέχεια.

Ένα λοιπόν από τα εργαλεία που μαυρίζουν μέρη είναι και η σεξουαλική αταξία.

[...]Δεν συμβαίνει μόνο στην Ρόδο ή στην Κεφαλονία.. υπάρχουν και άλλα μέρη του Αιγαίου που μοιάζουν αρχαίες Πομπηιες… και δυστυχώς τα παραπάνω δεν θα φτάσουν ποτέ στα αυτιά των υπευθύνων.

[...]Η χώρα μας αυτή τη στιγμή έχει περιοχές στο κόκκινο...σε έναν μήνα κόκκινο από κωδικούς και χρόνους που λήγουν.


Μια από αυτές είναι η θαλάσσια περιοχή του Ιονίου...εκεί που πριν μερικές ημέρες ο πρωθυπουργός μας, μας ανακοίνωσε με χιλιάδες συμβολισμούς το τέλος των μνημονίων αλλά δεν μας είπε τίποτα για την Οδύσσεια που μας περιμένει..και τον περιμένει.""

..................................................................................................................................................Αυτά  γράφτηκαν τρεις περίπου μήνες πριν , προειδοποιήσεις που σε κάποιους έφεραν γέλια και σε άλλους ξινίλα, όμως έδειχναν και τι έρχεται και τι φταίει αλλά και το πόσο άρρωστη είναι η κοινωνία μας και επίσης ότι δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, δεν ήταν δημιουργήματα της φαντασίας μου, ούτε η άποψη μου,  αλλά προέρχονταν από μια πολύ κουραστική και επίπονη διαδικασία επεξεργασίας καθημερινών δεδομένων.

Τα θύματα είναι τρία αγαπητέ μου…και είμαστε όλοι(σχετικό το όλοι) υπεύθυνοι για την σεξουαλική διαστροφή της κοινωνίας που γεννάει αθόρυβα τη βία και σκορπάει τον θάνατο.

Μια διαστροφή που χρειάζεται κάποια στιγμή να τις κάνουμε ένα ειδικό αφιέρωμα για το πως περνάει στη συνείδηση του πλήθους.

Υπήρχαν όπως είπαμε τότε, περιοχές της Ελλάδος στο..... κόκκινο!

Το Ιόνιο για παράδειγμα που αναφέρουμε στο κείμενο πιο πάνω, πρόσφατα το χτύπησαν τα ρίχτερ, από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς εκεί στη Ζάκυνθο δίπλα στην Κεφαλονιά…και ο υποθαλάσσιος χώρος όπως βλέπουμε ακόμη τρέμει!

Αυτό που έγινε πάλι στη Ρόδο προχθές και συγκλόνισε το πανελλήνιο, δεν είναι απλά μια τραγωδία! 

Ούτε άλλη μια τραγωδία…

Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο…σε μια περιοχή ιδιαίτερη, σε μια περιοχή που θα μας απασχολήσει και πάλι στη γραμμή του χρόνου.

Θα πούμε κάποια πράγματα, όσα γίνετε να πεις ανοιχτά, για το μαύρισμα της χώρας..σύντομα.

Μια κοινωνία που άλλοι αποφασίζουν για την ζωή σου δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία αγέλη….είναι πολύ σάπια και η θεραπεία της δεν είναι στο χέρι μας πλέον.

Δεν είναι πολιτικό το ζήτημα, δεν φταίνε τα μνημόνια για το χάλι μας, ούτε η οικονομία, ούτε οι κακοί πολιτικοί, ούτε η ΕΕ, ούτε το ΔΝΤ, ούτε οι δανειστές!

Η εσωτερική μας κατάσταση συλλογικά στην πλειοψηφία της αντικατοπτρίζει την σκληρή πραγματικότητα, τα υπόλοιπα, απλά κάνουν αυτά για τα οποία κατασκευάστηκαν.

Όσο πιο πολύ σιχαθούμε αυτό το μόρφωμα του πολιτισμού που έχει επιβληθεί στη χώρα μας τόσο πιο εύκολα θα προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, αφού το περιτύλιγμα για όλους μας είναι ελκυστικό αλλά το περιεχόμενο του, η ουσία του είναι πλέον σάπια.

Είμαι σήμερα οργισμένος....  αναγκάζομαι να καταγράφω σχεδόν καθημερινά θανάτους νέων ανθρώπων και αυτό πλέον με αηδίασε με κούρασε και με άδειασε.

Και ξέρεις..... θα συνεχίσουμε να κινούμαστε μέσα στον χρόνο λες και δεν συνέβη τίποτα.... γιατί αύριο θα ξεχάσουμε, δίχως να υπολογίζουμε όμως ότι.... σε αυτό το αύριο μπορεί να είναι το δικό μας παιδί.

Δίχως να κατανοήσουμε τα γιατί.... δίχως οι πολλοί να καταλαβαίνουν ποιος οπλίζει συνειδήσεις, ποιος και πως ελέγχει τις σκέψεις μας ...και τις χρησιμοποιεί εναντίων της ανθρώπινης ζωής.


Βασικά...γαμώ το αύριο που φτιάχνουμε!Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours