Πολλά είναι τα ξενύχτια επάνω στον... ασύρματο και πολλές φορές τα μάτια να κλείνουν, μα τα δεδομένα έρχονται κρατώντας το δικό τους ρόλοι.

Και όσο έρχονται…όπως έρχονται, πρέπει να παραμείνεις ξάγρυπνος , σκοπιά στο πεδίο, είναι εντολή και πρέπει να την ακολουθήσεις.

Μια μάχη άνιση αλλά απαραίτητη... σε έναν πόλεμο που διεξάγεται σε πολλά επίπεδα.

Μια μάχη αόρατη όσο και ορατή.

Μια μάχη που γίνεται στα κρυφά και ταυτόχρονα στα φανερά μέσα και από… εικόνες.

Ναι μέσα από εικόνες που είναι στην σειρά η μία πίσω από την άλλη ή καλύτερα μέσα από ιδέες που έγιναν εικόνες και μπήκαν στην σειρά και οι οποίες ανήκαν στον κόσμο της φαντασίας κάποιων προσώπων που δεν τους πιάνει το μάτι σου. Αλλά δεν ήταν δικές τους, ο κόσμος της φαντασίας δεν έχει face control, μπαίνει εκεί μέσα όποιος θέλει και εκεί κάνουν πάρτι οι σκιές… εμφανίζουν ότι θέλουν και μοιάζει να μας αρέσει, μας ψυχαγωγούν την ίδια ώρα που μας χειραγωγούν.

Μέσα από αυτούς που υποτίθεται φτιάχνουν ήθος διοχετεύεται η πληροφορία, μια πληροφορία που γίνεται download σε συγκεκριμένο χρόνο για να είναι έτοιμη προς κατανάλωση πάλι σε συγκεκριμένο χρόνο.

Και λες, μα τόσο εγγλέζοι στο χρόνο οι σεναριογράφοι;

Τόσο ναι……………οι σεναριογράφοι!

Απορώ όμως με την αφέλεια ορισμένων ακόμη και αυτές τις στιγμές.

Στιγμές…μέσα στις ημέρες, ημέρες μέσα σε χρόνους……. που λήγουν.

Όλοι αυτοί που έχουν τις ιδέες και τις κάνουν εικόνες, δεν πιάνουν τον παλμό των εξελίξεων , η φαντασία τους φτερό και όπου την πάει ο άνεμος;

Τέλος πάντων, όπως όλα δείχνουν δεν τουμπάρει το πράγμα, το χάος μοιάζει να νίκησε, και το χάος είναι στο νου μας, πρώτα εκεί γεννιέται και έπειτα ωριμάζει στο περιβάλλον.

Όμως να θυμόμαστε κάτι, όλοι μαζί, δεν είμαστε πεταμένοι στο χάος…υπάρχει σχέδιο, εύκολο, δύσκολο, σκληρό αλλά υπάρχει.

Είναι τα κυκλάμινα που πλημμύρισαν μετά τις φωτιές το Μάτι και έδωσαν απρόσμενα χρώμα και ζωντάνια σε ένα τοπίο νεκρό και καμμένο και πίσω από αυτόν τον ισχυρό συμβολισμό και κάθε τέτοιο θετικό συμβολισμό υπάρχει η ελπίδα…η ελπίδα ότι όσο και αν καίγεται και γεμίζει ζιζάνια ο κήπος της ψυχής μας με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν κάθε μέρα στη χώρα μας κάποια στιγμή θα ανθίσει και πάλι.

Και αυτή τη φορά θα το κάνουμε ένα αξίζει….και μέχρι να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι να αξίζει θα πρέπει να καταγράψουμε βαθιά μέσα στη συνείδησή μας τι δεν αξίζει και τα άχρηστα και τα βαρίδια του σάπιου πολιτισμού μας να τα πετάξουμε από πάνω μας.

Αυτό δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο, αλλά έχει δρομολογηθεί και θα πρέπει να το καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης όχι μόνο αυτής της χώρας, όλοι οι κάτοικοι όλου του πλανήτη, και θα συμβούν τα πάντα για να το καταλάβει και ο τελευταίος!

Την ώρα που κρατάω σκοπιά, σήμερα τώρα,  θέλω να υπενθυμίσω ότι αυτό που τώρα έχουμε φτιάξει δεν τσουλάει άλλο….απλα δεν τραβάει. 

Δεν τραβάει...το βλέπουμε ότι δεν τραβάει και όσι δεν το βλέπουν θα αναγκαστούν να το δουν.

Γιατί στη μάχη δεν περισσεύει κανενας.

Από τη δική μου τη σκοπιά, αυτή τη στιγμή,  θέλω να πω ότι ο  χρόνος κυλάει… και μαζί του κυλούν όσα κουβαλάει στην πλάτη του.

Kαι στον ασύρματο πιάστηκαν εκπομπές σημάτων…. μορς……


ας πούμε από τώρα και για μερικές ημέρες, μέχρι τέσσερις.


Τα σήματα γενικά ειναι κάπως έτσι


.- . --. . .- -.         . .- .-. - .... --.- ..- .- -.- .
.-- .- .-.
Rick
Share To:

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

 1. AEGEANEARTHQUAKEWAR

  --. --- -.. .... .- ... -. --- - .... .. -. --. - --- -.. --- .-- .. - .... - .... .. ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. -.- . . .--. / ..- .--. / - .... . / --. --. --- -.. / .-- --- .-. -.- /

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δινετε κάτι σε κώδικα για να μην γραφτει όπως έχει, οπότε μηπως να το αφαιρέσουμε και όποιος θέλει ας ψάξει.τι λες? πολύ σωστά συμπλήρωσες από κατω ..μηπως να μιλμαε έτσι και να μεταφράζουμε σε μορς translate?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. εχεις δικιο..
  αλλα και ο μορσ ειναι γλωσσα πικοινωνιας

  κατααλαβαινω..


  καλημερες

  ΑπάντησηΔιαγραφή