Είπαμε για τους κωδικούς του μήνα, ότι αν πατήσει κάποιο κράτος στη νάρκη του χρόνου, θα εκραγεί.Η πτώση των δεικτών έχουν τη φανερή σημασία τους έχουν και την κρυφή σημασία τους, την συμβολική.

Είμαστε μέσα στη ροή που προετοιμάζεται το έδαφος για μια οικονομική βουτιά, μια παγκόσμια βουτιά των αγορών και του πετρελαίου.

Είδαμε τη Σαουδική Αραβία να έρχεται στην επικαιρότητα , για όσους θυμούνται ακριβώς μια ημέρα μετά που κάναμε αναφορά σε αυτήν και τον ρυθμιστικό της ρόλο στην αγορά πετρελαίου. 

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι εκεί ίδρυσαν το παγκόσμιο κέντρο καταπολέμησης της τρομοκρατίας……..εδώ για πρώτη φορά γέλασε ο τσακ Νόρις.

Μην τρελαθούμε τώρα...

Τέλος πάντων….έχουν χτίσει τις αιτίες και δια μέσου των κρατών και με τις κατάλληλες αφορμές που θα έρχονται κάθε τόσο στο προσκήνιο, θα τραβήξουν το χαλάκι του σύγχρονου συστήματος που ειναι έτσι δομημένο έτσι ώστε να πέσει σαν ντόμινό.

Και θα το κάνουν ξαφνικά για να έχουν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και τα οφέλη του τρόμου, ώστε να εισέλθουμε αδιαμαρτύρητα στο επόμενο level.

Θυμήσου πως σε ένα σαββατοκύριακο, αλλάξαν οι οικονομικές συνθήκες στη χώρας μας και σε μια βδομάδα όλοι βρέθηκαν με κάρτες στα χέρια αλλακαι κλειστές τράπεζες.

Εδώ στην Ελλάδα, εχουμε πάρει μια γεύση για το πως θα κινηθούν ώστε να μας μετατρέψουν σε νούμερα...αν και ήδη το έχουν κάνει, όμως θέλουν την δική μας συγκατάθεση σε αυτή την οργουελική εποχή των ψηφίων, την επίσημη συναίνεσή μας, αφού ήδη λογιζόμαστε ως νούμερα, πέρα φυσικά από του ότι λογιζόμαστε ως ενέργεια.

Είμαστε καταλύτες για τα σχέδια τους, οι σκέψεις και οι πράξεις μας είναι ένα μέρος από την ενέργεια που χρειάζονται για να φτιάξουν το δυστοπικό 1984.

Τα πάνω κάτω των δεικτών είναι ας πούμε οι πρόβες πριν την μεγάλη πρεμιέρα.

Και εφόσον υπάρχουν πρόβες υπάρχει και η μεγάλη πρεμιέρα.

Όμως οι δείκτες, η πτώση τους, η έκρηξη τους προς τα κάτω, έχουν και την συμβολική τους σημασία…

Και είναι ισχυρός ο συμβολισμός.

Ας το αφήσουμε στο χρόνο… στο μήνα μέσα

Ο χρόνος που είμαστε έχει για χρώμα του το κόκκινο, για όσους διάβασαν το χθεσινό άρθρο.

Η αυριανή ημέρα όμως είναι λιγάκι πιο κόκκινη …. Απλά χθες έκανα λάθος, μεσάνυχτα ήταν δεν περίμενα και κάτι καλύτερο….

Λοιπόν…


συν...... πλην μερικές ώρες,  πιάνει και το υπόλοιπο σήμερα και το μεθαύριο.

Δεν το εγκλωβίζω αυτή τη φορά σε γεγονος ή σε κράτη, δηλαδή από ποια πλευρά του ατλαντικού θα είναι, απο εδώ ή απο εκεί...rick

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours