Εξετάζοντας  το άρθρο της 16ης 11ου 
Βαρόντας Σκοπιά Στο Πεδίο να πούμε τι είδαμε τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. 

Κατά αρχάς να πούμε ότι διαφαίνεται η προστασία που έχει η χώρα μας.. ακόμη και μέχρι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ένας φτιάχνει… ο άλλος χαλάει και αυτός που χαλάει σε αντιδιαστολή με την επικρατούσα άποψη της κοινωνίας, είναι ο καλός, είναι Αυτός που ματαιώνει κάθε τόσο τα αποτελέσματα των ανθρώπινων επιλογών. 


Σε χρόνους που είπαμε,  το ξυπνητήρι βάρεσε για τα καλά….. και μέχρι αυτή την στιγμή από την πλευρά του Ιονίου....και με μια ισχυρή σεισμική πινελιά στα Νησιά Φίτζι.(παραδόξως αυτά ακόμα υπάρχουν μετά από τόσους σεισμούς..)

Το τόξο όμως στην χώρα μας δεν έχει μια πλευρά.

Είπαμε ότι το σεισμικό φαινόμενο στη χώρα μας επιβιβάστηκε στο τρένο του χρόνου και για να το πούμε καλύτερα, θα πούμε…… τα φαινόμενα.... γιατί δεν μοιάζει να είναι ένα.

Αυτό που λέμε τώρα μας το έδειξαν για άλλη μια φορά, πολύ πρόσφατα, με παραπάνω από έναν τρόπους, όποτε δεν μιλάμε για ένα κατά τύχη γλίστρημα πλακών σε ένα διάστημα χ από τώρα άλλα για κάτι προγραμματισμένο.

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε γιατί φτάσαμε να μετράμε ανάποδα και σε αυτό το ζήτημα, αφού ως γνωστόν δεν είναι το μόνο.

Είναι σημαντικό να μπορούμε να ερμηνεύουμε αυτά που βλέπουμε γύρω μας, όχι να τα υπεραναλύσουμε αλλά να μην μας εξαπατούν τα ΜΜΕ και η διεθνή κοινή γνώμη, η οποία όπως βλέπουμε εκφράζεται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. 


Ήδη τα γεγονότα μας μεταδίδονται με την μορφή γρίφων από τα πρακτορεία ειδήσεων και δυσκολεύουν αφάνταστα στην ερμηνεία τους. 
Κάποιος που δεν έχει χρόνο, είναι πολύ δύσκολο να λύσει τους γρίφους αυτούς, απλά θα ερμηνεύσει με βάση τη λογική ή το συναίσθημα και θα καταλήξει σε ένα αμφιλεγόμενο, για την εγκυρότητα του, συμπέρασμα.

Οπότε ο χρόνος, πέρα από συντονιστής λειτουργεί και σαν όπλο, ο χρόνος είναι το οξυγόνο της σκέψης, όταν τον ελαττώσεις η σκέψη λειτουργεί ελαττωματικά και εις βάρος τρίτων αλλά και της ίδιας σου της χώρας.

Άρα είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να βλέπουμε πίσω από τους τίτλους των ειδήσεων!

Στο χρονικό διάστημα που είπαμε στο παραπάνω άρθρο, είχαμε και αυτό: 
Μπορούμε να αντιληφθούμε με περίσσια ευκολία τον συντονισμό που πάει να πραγματοποιηθεί και που συμβαδίζει απόλυτα και με μια προφητεία για όσους την έχουν ακούσει...η οποία περιγράφει μία τάξη μέσα στο χάος, δηλαδή την χρονική σειρά που θα μας επισκεφτούν όλα αυτά που τώρα γίνεται τώρα προσπάθεια να συντονιστούν.


Υπολείπονται 11 ημέρες…σε έναν μήνα ναρκοπέδιο!Rick
Share To:

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. η εικονα του βιντεο λεει fatih---faith (πιστη) στα τουρκικα σημαινει φαναρι ..
    φαναρι-πιστη.
    \Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως-συνοικια κων/πολεως

    καλημερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή