Για σεισμικό γεγονός. Μέσα και πάντα στο σεισμικό γεγονός είναι και το ηφαιστειακό.

Είναι οι δύο εκδηλώσεις της Γης όπου από ένα σημείο και μετά πάνε χέρι χέρι ή την μια εμφανίζεται το ένα και την άλλη το άλλο.

Και μάλιστα το ένα, η σεισμική δραστηριότητα, οδηγεί- επιταχύνει την ηφαιστειακή δραστηριότητα.

Εχουμε πει ότι η γενιά μας, όλα αυτά που φύτεψαν τα τελευταία χρόνια σε πολλά κράτη του πλανήτη και οι κάτοικοι τους τα αποδέχτηκαν, όσα ετοιμάζονται να φυτέψουν, θα ζήσει πρωτόγνωρες συνθήκες…τις λες και πρωτόγονες.

Αυτό σφραγίστηκε φέτος…. και τα παραπάνω φαινόμενα θα συντονιστούν με άλλα φαινόμενα, άλλες πληγές που είναι έτοιμες να μας ανοίξουν.

Είναι πολύ σημαντικό όμως να γίνεται ότι γίνεται στους κατάλληλους χρόνους.

Για παράδειγμα, αν θες να καλλιεργήσεις καρπούζι δεν μπορείς να πας να φυτέψεις σπόρους τον Δεκέμβριο, πας αρχές καλοκαιριού που οι συνθήκες θα δώσουν αυτό που θες, και μέσα από την κατανάλωση του θα λάβεις τα θρεπτικά συστατικά του, την ενέργεια που ζητάς.

Από την άλλη βέβαια αν φυτέψεις, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα φας καρπούζι, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες η εξέλιξη της καλλιέργειας μου και πολλές φορές αχρηστεύεται και μετά πάμε πάλι από την αρχή σε μια κυκλική και επαναλαμβανόμενη διαδικασία που τους…κακούς σπορείς δεν τους κουράζει καθόλου.

Μέσα από τον νόμο του χρόνου μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα που η αλαζονική επιστημονική κοινότητα αρνείται να δει και για αυτο θα ξεγυμνώθει μπροστά στην φόρα των φαινομένων.

Πάμε λοιπόν από σήμερα έξι του μήνα , μέχρι και 120 ώρες μετά, κλείνουν χρόνοι.


Αλλα και ο ηλιακός άνεμος χθές πάτησε..... γκάζια!!Είναι ένα διάστημα μεγαλύτερο από το συνηθισμένο των εβδομήντα δύο ωρών, αλλά προσωπικά θα εκτιμούσα ότι είναι πιο κόκκινο από τα υπόλοιπα.ΥΓ.
Παρέλειψα να σημειώσω τις προηγούμενες ημέρες ότι σήμερα έξι, κλείνει χρόνος για ΗΠΑ και σήμερα ακριβώς επάνω στο χρόνο έχουμε τις ενδιάμεσες εκλογές. Αναμονή και εδώ.


Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours