Κάτι ετοιμάζουν και αυτό που ετοιμάζουν περνάει μέσα (και) απ' το ποδόσφαιρο 


Και το 
οπαδιλίκη.

Μέσα από το γήπεδο και το φανατισμό.

Μια λάθος λέξη.....

 ....στον κατάλληλο χρόνο......κάνει την δουλειά μιας σφαίρας που εξοστρακίζεται και βρίσκει τον αρχικό της στόχο.....

Και κάτι που γίνεται σε… κατάλληλο χρόνο αλλά και χώρο, έναν χώρο που βρίσκει καταφύγιο ο φανατισμός, η βία και το μίσος, ακολουθεί, όπως έχουμε ξαναπεί ένα πρόγραμμα, υπάρχει από πίσω ένας πολύ προσεκτικός σχεδιασμός από φαινομενικά τυχαία περαστικά και αναμενόμενες αντιδράσεις.

Όταν στοχοποιείται ένας αθλητικός σύλλογος, από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα,  με τα καλά και τα άσχημα του, τότε κάτι ζητάνε από αυτόν και συνολικά μέσα από το ...Άθλημα. 


Δηλαδή, κάτι μαγειρεύουν και στρώνουν από τώρα το...εορταστικό τραπέζι!

Δεν κοιτάω τα μικροπολιτικά συμφέροντα, τους ποδοσφαιρικούς μεγάλόπαράγοντες και την εμπλοκή τους στην πολιτική σκηνή και τα κομματικά παιχνίδια, αλλά μένω στην στοχοποίηση ενός προσώπου δια μέσου ενός εισαγόμενου νόμου.

Οι δημοσιογράφοι, ο Τσίπρας, ακόμη και η παγκόσμια κοινότητα που κινητοποιήθηκε με τον τρόπο που είδαμε,  έδρασαν λες και περιμένανε στη γωνία... ποιος θα είναι ήταν αυτός που θα τους έκανε την καλύτερη πάσα.

Και βρέθηκε κάποιος που έβγαλε την μπαλιά ακριβείας, σε συγκεκριμένη στιγμή.... την κατάλληλη στιγμή τους βγάζει φάτσα με το τέρμα….

Πιάστηκαν από μια λέξη, όλες οι «υγιείς» δυνάμεις αυτής της χώρας, περίμεναν πως και πως την στιγμή να ασκήσουν την κριτική τους και να διαφημίσουν στον κόσμο όλο πως οι Έλληνες είναι… ρατσιστές.

Η παρακάτω εκπομπή αυτή τη φορά δεν έχει χρώμα και δεν είναι αθλητική, σήμερα είναι ο Τάκης αύριο θα είναι ο πράσινος Γιώργος, μεθαύριο ο κίτρινος Μάριος…αργότερα εγώ ή εσύ.

Μία λάθος λέξη…σε μια οπαδική εκπομπή, η οποία παίζει χρόνια,...μαι λέξη ευγενική  χορηγία των σκιών, που είναι εκεί για να δημιουργήσουν και να εκμεταλλευτούν τέτοια λάθη, είπαμε και άλλες φορές…. όσα λέμε ή όσα κάνουμε δεν όλα δικής μας παραγωγής, δεν έχουμε την αποκλειστική πρόσβαση μόνος εμείς στο νου μας, υπάρχουν και παρεμβολές.

Τέτοια λάθη ,σε αυτό το χρόνο είναι δώρα στα σχέδια τους.

Τέτοια λάθη είναι σε επίπεδο σκιών, σχέδια έτοιμα από πριν και απλά τρέχουν την κατάλληλη στιγμή.

Το πλήθος, η μάζα, το ψηφιακό δικαστικό σώμα των social media, θα μείνει στην λέξη πίθηκος, στη λέξη ρατσιστής...…δεν εξετάζει τις συνθήκες που ειπώθηκε κάτι λάθος, δεν κάθεται να σκεφτεί τι εννοεί ο άλλος όταν χρησιμοποιεί μια λέξη, δεν αναρωτιέται γιατί πήρε τόση διάσταση στα μέσα μαζικού προγραμματισμού....δεν θα αναρωτηθεί ποτέ για την υποκρισία του αντιρατσιστικού κινήματος, του κυβερνητικού σχήματος και των Ευρωπαίων δολοφόνων της σκέψης που επέβαλαν τι είναι ρατσιστικό και τι όχι.

Γιατί καταδικάζουν μια λέξη την ώρα που τα παιδάκια που πάνε με τους γονείς τους στο γήπεδο ακούνε χιλιάδες λέξεις και βλέπουν συμπεριφορές που διαμορφώνουν αρνητικά .....έως καταστροφικά την σκέψη και την εξέλιξη τους στη συνέχεια;

Δεν τους ενοχλεί που τα γήπεδα και ο αθλητισμός έχουν καταντήσει βιομηχανία παραγωγής χούλιγκαν;Όχι, εκεί δεν βλέπουν... ούτε ακούν... οι αρμόδιοι της τάξης!

Είτε άσπρος είμαι, είτε μαύρος είμαι, είτε κίτρινος είμαι, είτε έρχομαι από ανατολή είτε κατευθύνομαι στη δύση, όλοι μας είμαστε άνθρωποι και κατασκευασμένοι ακριβώς από τα ίδια.... φθαρτά υλικά! 

Μίσο λεπτό όμως....

Είμαστε όντως κατασκευασμένοι...;

....ή μήπως, όπως μας αναφέρει η επιστημονική κοινότητα και τα σχολικά βιβλία , προερχόμαστε από τον... πίθηκο;;;

Δηλαδή οι μακρινοί μας συγγενείς είναι οι ... Αυστραλοπίθηκοι;;;;

Κάτσε γιατί εδώ μπερδεύει το πράγμα, διότι όπως πολύ σοφά είπε ένας δικός μου άνθρωπος, αν προερχόμαστε από τον πίθηκο.......έ τότε καταρρέουν οι κατηγορίες για άνανδρη ρατσιστική επίθεση...απλώς έγινε αναφορά στους........μακρινούς μας προγόνους!

Ή μήπως όχι;;

Εσείς όλοι που παρεξηγηθήκατε,  δεν υιοθετείτε την άποψη του Δαρβινου για την ανθρώπινη εξέλιξη;

Αν ναι...τοτε ποιο είναι το πρόβλημα σας τώρα;

Ή μήπως η συνείδηση σας, σας ελέγχει και αντιλαμβάνεστε ότι δεν προερχόμαστε από κανέναν πίθηκο ..........και γενικά απο κανένα ζώο!!

Βρώμισε η υποκρισία σας...

Άκου τώρα εσύ που έχεις καταλάβει με τι έχουμε να κάνουμε,ανεξαρτήτου χρώματος και ομάδος!

Κάνεις διεθνής οργανισμός, καμία διεστραμμένη Ευρώπη, καμία δωσίλογη κυβέρνηση και κανένας πολιτισμός του κώλου δεν θα προστατέψει την ιδιότητα μας αυτή, να είμαστε άνθρωποι και να έχουμε τα ίδια δικαιώματα.

Όμως αυτοί που λένε πως τα προστατεύουν.... είναι λύκοι, είναι υποκριτές.

Δεν προστατεύουν αγαπητέ μου το χρώμα οι αυτόκλητοι προστάτες, αντιθέτως θέλουν να σβήσουν το χρώμα...θέλουν να δημιουργήσουν μια μονόχρωμη κοινωνία ανακατεύοντας τα χρώματα στον καμβά του πλανήτη μας, σβήνοντας τις αντιθέσεις που μας κάνουν ξεχωριστούς και μοναδικούς, και το αποτέλεσμα αυτό της μονόχρωμης γκρι κοινωνίας που επιθυμούν, αργότερα θα το σφραγίσουν.... κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Είμαστε όλοι ίσοι μεταξύ μας και δεν χρειαζόμαστε νόμους να επιβεβαιώσουν το δεδομένο…είμαστε ίσοι μεταξύ μας…αλλά και με διαφορές που ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου χρώματος και εθνικότητας θα πρέπει να νιώθει υπερήφανος για αυτό που είναι. 

Αυτές τις διαφορές θέλουν να τις γκρεμίσουν και τους βολεύει απίστευτα η φαγωμάρα μεταξύ μας για το χρώμα και όχι μόνο του δέρματος.... αλλά και του κόμματος και της ομάδας.

Όλοι εσείς που προδώσατε τη χώρα, που  γκρεμίσατε ιδανικά και αξίες  αλλά καταπιάνεστε από μια λέξη .........ακούστε κάτι!

Τα δεδομένα που έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί επιβεβαιώνουν το πολιτικό σας τέλος….όχι μόνο το δικό σας τέλος, άλλα το τέλος συνολικά του συστήματος.

Το πολιτικό σύστημα και ορισμένοι θεσμοί που το υπηρετούν πιστά, θα βγάλουν error...τα λαμπάκια στο ταμπλό ήδη τρεμοπαίζουν και δεν σας μιλάω για την εκλογική διαδικασία.

Αυτό που προκαλείτε στην κοινωνία και γενικότερα στη χώρα, αυτό και θα περάσετε. 

Και το τέλος σας πλησιάζει.... αλλά έχετε θολώσει τόσο πολύ που δεν έχετε την δυνατότητα να το καταλάβετε...δεν μπορείτε να διακρίνετε ότι φτάνουμε κοντά στην ημερομηνία λήξης σας!


Και ότι λήγει το…. πετάνε  από το ράφι, το δίνουν στα σκυλιά και αυτά έπειτα το ξεσκίζουν….

Είναι βέβαιο, από πολλά στοιχεία που αγνοείτε, ότι η αυλαία της θεατρικής παράστασης σας, ο τρόπος που θα γίνει θα μείνει στην ιστορία. 

Σαν τον είπαν.......μια μέρα φθινοπωρινή!

Και το πιο όμορφο, αν υπάρχει κάτι όμορφο με εσάς, ποιο είναι γνωρίζετε;

Ότι αυτό δεν πάει κόντρα στην επιθυμία αυτών που τώρα σας σφίγγουν το χέρι και σας καθοδηγούν να ψηφίσετε το ένα ή το άλλο!

Είτε είσαι Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός, είτε ΑΕΚ, είτε Τσέλσι…δεν είναι καιρός για φανατισμούς, για βία, για ξύλο ούτε μέσα ούτε έξω από τα γήπεδα.

Γενικά δεν είναι καιρός για γεμάτα γήπεδα..

Αν και μέσα από αυτά θα μπορούσαν να περάσουν από κοινού πολλά μηνύματα και εκφοβισμοί για το σύστημα...αλλά δυστυχώς οι εξέδρες απανταχού των ομάδων, τις κρίσιμες αυτές ώρες, κοιμούνται με τις μαμάδες των αντιπάλων και των διαιτητών. 

Μια δράση από κοινού την φοβούνται, για αυτό έσπειραν πριν μερικές ημέρες σε κάποιο γήπεδο της χώρας την πληροφορία της επερχόμενης σύγκρουσης.

Μας ετοιμάζουν λοιπόν για μεγαλύτερο «πλάκωμα».... προσπαθούν με κάθε τρόπο να πολώσουν το κλίμα, έχοντας εισχωρήσει σε ευαίσθητα τμήματα των ενδιαφερόντων μας, διεισδύοντας και αποδομώντας αυτά που κάποτε αγαπήσαμε.

Και σε αυτό φυσικά έχουμε όλοι μας ευθύνη....... δεν προστατέψαμε αυτά που αγαπάμε και δεν μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο.

Ένας από τους λόγους που επιθυμούν τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, είναι μέσα από την κατασκευή ενός άθεου κράτους (και επίσημα), οι κάτοικοι του προηγουμένως να έχουν εξοντωθεί μεταξύ τους.

Το ίδιο θα επιχειρήσουν και με το ποδόσφαιρο.

Και το ίδιο θα κάνουν με ότι μας χωρίζει..

Και δεν θα είχε επιπτώσεις εάν οι περισσότεροι είχαν τη δυνατότητα να το αναγνωρίσουν.

Αν ο μέσος ορός δεν τσίμπαγε στο τυράκι τους.

Όμως η ελληνική κοινωνία μας, αυτή τη στιγμή (μετράει πολύ ο χρόνος που συμβαίνει αυτό) είναι μια ζούγκλα και στη ζούγκλα τα άγρια θηρία έχουν την τιμητική τους.

Αυτή την κοινωνία πάνε να διχάσουν… μια κοινωνία πλημμυρισμένη από άγρια ένστικτα.

Δημιουργούν με κάθε τρόπο τις συνθήκες για να πάψουμε να είμαστε άνθρωποι και τις δημιουργούν όλοι αυτοί που υποτίθεται υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε Θανάση και του κάθε Γιάννη.

Σπέρνουν την διχόνοια μεταξύ μας, την ίδια ώρα που βάζουν ποδοσφαιριστές μαριονέτες να κρατάνε πανό με τη λέξη… Respect... say no to racism.

Επιθυμούν να έρθουν έτσι τα πράγματα, ούτως ώστε το χάος που έχω μέσα μου να συντονιστεί με το χάος που θα μου φτιάξουν έξω στον κόσμο που βλέπω. 

Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ναι τώρα που διαβάζεις, ρίχνουν τα θεμέλια του χάους, αλλά τα ρίχνουν βράδυ και μόνο οι ξενύχτηδες τους παίρνουν χαμπάρι.

 699
 33
ΥΓ. Χρονικά ειμαστε σε συναγερμό χρώματος ερυθρού... για σήμερα Rick


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours