The 11th Hour of the 11th Day of the 11th Month—100 Years Ago 
11.11.2018(11.11.11.)
Οι παλιοί δαίμονες αναβιώνουν, έτοιμοι να ολοκληρώσουν το έργο τους το χάος και τον θάνατο, οι νέες ιδεολογίες χειραγωγούν τις θρησκείες και προωθούν έναν μεταδοτικό σκοταδισμό. Η ιστορία μερικές φορές απειλεί να ξαναρχίσει την τραγική πορεία της και να υπονομεύσει την κληρονομιά της ειρήνης, που νομίζουμε ότι έχουμε σφραγίσει οριστικά με το αίμα των προγόνων μας. Ζήτω η ειρήνη ανάμεσα στους λαούς και μεταξύ των κρατών, ζήτω τα ελεύθερα έθνη του κόσμου, ζήτω η φιλία μεταξύ των λαών, ζητω η Γαλλία»]
Εμανουέλ Μακρόν 11.11.2018


Μέσα από τις εικόνες των ηγετών… τις φορτισμένες τους ομιλίες, τους ήχους που βγάζουν τα πολεμικά εμβατήρια που παίζουν κάτω από την αψίδα του Θριάμβου, αντιλαμβανόμαστε το επίπεδο του παγκόσμιου συντονισμού που έπαιξε σήμερα….. εικόνες που φτάνουν μέσα σε μερικά λεπτά σε εκατομμύρια «ραδιοφωνάκια» σε ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία δια μέσου της τελετής αυτής συντονίζονται στα συναισθήματα και τις δονήσεις που εκπέμπει η τελετή, συναισθηματικά αρχεία που έχουν αποθηκευτεί στον σκληρό δίσκο της Γης και παραμένουν εκεί μέχρι να τα επαναφέρουν.

Ο φόβος, ο τρόμος και η αγριότητα ενός πολέμου, ο απέραντος και πρωτόγνωρος ανθρώπινος πόνος και η αγωνία των ημερών αυτών, με κάποιο τρόπο έχουν καταγράφει στο ψυχικό κομμάτι του πλανήτη, υπάρχουν εκεί αποθηκευμένα και αυτή τη στιγμή, τα ....δαιμονικά συναισθήματα των ημερών αυτών πάνε να τα κάνουν επαναφορά στην πραγματικότητα μας....και  όπως είπε ο Εμάνουελ...  Οι παλιοί δαίμονες αναβιώνουν...!!

Οι μνήμες, οι ενέργειες της εποχής εκείνης επαναφέρονται μέσα από τους κώδικες του χρόνου.

Συμμετέχουμε ενεργά σε όλο αυτό και ας μην το κατανοούμε πλήρως και ας γίνετε η διαδικασία αθόρυβα όπως συνέβη σήμερα.

Μια τελετή μοιάζει αθόρυβη όχι όμως και η θυσία.

Αυτό που είδαμε σήμερα είναι η συνάντηση πριν τον τσακωμό, πριν τον επόμενο και τρίτο αλληλοσκοτωμό της ανθρωπότητας.

Συντονίζεται στη Γαλλία, στην πόλη του φωτός, στο 11.11.11!

Πότε μας μίλησαν για πρώτη φορά κατα της ειρήνης και του τι ετοιμάζεται;

Τον περασμένο Μάιο!!!Αυτό που βλέπουμε σήμερα, έχει σχέση με αυτό που έγινε τον Μάιο στην Ιερουσαλήμ

Έχει άμεση σχέση με την μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ και όσο περνάει ο χρόνος, κάθε μέρα, κάθε μήνας, μας δείχνει όλο και περισσότερο ότι η ημέρα εκείνη του Μαΐου είναι μια πολύ πολύ μεγάλη αντίστροφή μέτρηση.

Όπως είπε ο κ. Μακρόν σήμερα, εορτάζουμε την ανακωχή του Α΄ΠΠ…. όχι την λήξη του!

Αυτή είναι η πραγματικότητα.... είπε πολλές αλήθειες σήμερα  και πέρασε το μήνυμα στους παγκόσμιους υποψήφιους πολίτες της νέας εποχής, ότι ποτέ πραγματικά δεν τέλειωσε ο πρώτος Μεγάλος πόλεμος και ούτε εξαφανίστηκαν τα συναισθήματα που προκάλεσε, οπότε να μην επαναπάυονται!

Υπάρχουν και ετοιμάζονται να αναβιώσουν.

Σήμερα γιορτάζουμε μια εύθραυστη ανακωχή σε έναν πόλεμο που κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να πάρει τέτοιες διαστάσεις, ακόμη και όταν τα τύμπανα του πολέμου το καλοκαίρι του 1914 χτύπαγαν δυνατά σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Όπως και σήμερα, κάνεις δεν πιστεύει ότι μπορεί να ξεσπάσει ένας γενικευμένος πόλεμος στα μέρη μας,στην από εδώ πλευρά του χάρτη,  όλοι έχουν την εντύπωση ότι θα υποφέρουν μόνο η Μέση ανατολή και ανίσχυρα κράτη και ότι τα δυτικά κράτη θα ζουν στην ειρήνη και την ευημερία. 

Αν αυτή τη στιγμή αποδεχόταν ο κόσμος ότι βαδίζει η ανθρωπότητα σε υπερσύγχρονο σφαγείο, δεν θα το επέτρεπε, πιστεύω θα έκανε τα πάντα να τον αποφύγει. 
Δεν το πιστεύει, το αγνοεί, ορίστε που η άγνοια είναι δύναμη, δύναμη που σκοτώνει.

Τότε, τον Ιούλιο του 1914, ξέσπασε ένα ευρωπαϊκός πόλεμος, που επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο, την ώρα που οι Μεγάλες δυνάμεις φρόντιζαν να τα βάζουν με αδύναμα κράτη….στρατιωτικές επιχειρήσεις στις μακρινές αποικίες τους.

Όπως αυτό που συμβαίνει και τώρα, η ιστορία επαναλαμβάνεται σε Συρία, Ιράκ, Υεμένη, Λιβύη κλπ. 

Για αυτό και στέλνουν εκπρόσωπους των αποικιών στα εδάφη των Μεγάλων δυνάμεων, για να τους πουν "ευχαριστώ" για την μακροχρόνια λεηλασία και καταστροφή των εδαφών τους.

Η ανακωχή του πρώτου και μεγάλου πολέμου, δημιούργησε το τέρας της κοινωνίας των εθνών, τον σημερινό ΟΗΕ…ένας διεθνής τρομοκρατικός οργανισμός που δεν θα είχε δημιουργηθεί εν μέσω ειρήνης. Ένας τόσο μεγάλος μηχανισμός ελέγχου του πλανήτη και των κρατών ήθελε καλή δικαιολογία για να δημιουργηθεί και να αναπτυχθεί.

Αν κάποιος βλέπει μακριά, αν έχει πρόγραμμα και στόχο, ένας πόλεμος γενικευμένος είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη μακροχρόνια επένδυση του.

Και αυτή τη στιγμή, με βάση τα στοιχεία που καταθέτουμε κάθε τόσο, ζητάνε να ανοίξουν οι πολεμικές εστίες.
Και θα ανοίξουν.
Ελεγχόμενες στην αρχή πολεμικές εστίες που όμως δεν θα αργήσουν να εμπλέξουν τις χώρες όλων αυτών που σήμερα υποτίθεται τιμούσαν την…. ανακωχή του Μεγάλου πολέμου “Great War”.

Όλων αυτών που σήμερα μίλησαν για παράφρονα καθεστώτα που θα πρέπει να απομονωθούν , αγνοώντας ότι σε λίγο διάστημα από τη σημερινή τελετή μνήμης, θα τους διαμορφώσουν έτσι τις καταστάσεις, που δεν θα ξεπλέκονται με την λογική και τη διπλωματία αλλά με την παράνοια των όπλων και θα αποδείξουν αυτό που τώρα υποτίθεται ξορκίζουν, ότι δηλαδή είναι και αυτοί παρανοϊκοί, περισσότερο παρανοϊκοί από τους προκατόχους τους και δεν το έχουν καταλάβει ακόμη.

Σήμερα έκαναν επαναφορά στην επιφάνεια εργασίας του πλανήτη όλα τα συναισθήματα του πρώτου Μεγάλου πολέμου της ανθρωπότητας και την συντόνισαν με αυτά. Ο συντονισμός όμως θα πρέπει να συνεχιστεί.

Τι σημαίνει αυτό;;;; πιστεύω θα το δούμε τις επόμενες ημέρες, θα περιμένω data, 13 μέχρι και ειδικά στις 18 του μήνα.


Μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλες τελετές απαιτούν και μεγάλες θυσίες


RickShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours