Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2018

Ποιος είναι πίσω από την επερχόμενη διαμάχη Ελλάδος-ΤουρκίαςΚέιμενο με ημερομηνία 18/10/2018   Εκεί Που Οι Χρόνοι Κάνουν.... Πάρτι

"Αν λοιπόν ο φανερός εχθρός είναι ο Τούρκος, ο κρυφός που τον σκαλίζει ποιος είναι; 
Εδώ νομίζω είναι ώρα να πω αυτό που εντόπισα.
Πίσω από τη διαμάχη Ελλάδος-Τουρκίας είναι το Ισραήλ.
Ούτε η Τουρκία, ούτε ο τρελός Ερντογάν.
Στο βάθος βάθος, κοιτώντας από την κλειδαρότρυπα του χρόνου είδα το Ισραήλ.
Όχι οι κάτοικοι του…αλλά αυτοί που είναι πίσω από την αναλώσιμη ισραηλινή κυβέρνηση.
Αυτοί που κουνάνε χέρια πόδια στις μαριονέτες του πολιτικού συστήματος.
Βλέπεις, ο μεγάλος ρυθμιστής τους προδίδει, όπως προδίδει και τόσα άλλα που κατά καιρούς βλέπουμε."


-Μετά από 8 ημέρες

Λόγω οικονομίας χρόνου, θα αφήσουμε να μιλήσει η εικόνα και μαζί με το κείμενο, που γράφτηκε πριν από την εικόνα, μπορούν να πουν πολλά.

Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση, άλλωστε δεν έχει σημασία από ποια χείλη βγαίνει, αν είναι τα δικά μας ή του γείτονα, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτά τα χειλη θα ακούγονται και μερικές αλήθειες.

Αυτοί που θέλουν πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ και κατ’ επέκταση πεδίο μάχης τα τείχη της, θέλουν την στρατιωτική εμπλοκή μας με την Τουρκία. Εντοπίστηκε μέσα από το πέρασμα του χρόνου, τους προδωσε ο μεγάλος ρυθμιστής, δεν το έβγαλα λοιπον από το κεφάλι μου αλλά και δεν θα προσπαθήσω να πείσω όσους δεν το δέχονται.

Θα το δεχτούν αργότερα.


Rick
Share:  

1 σχόλιο:

  1. Θυμάμαι μια είδηση της μέρας της φωτιάς στο Μάτι, που μερικές πέτρες έπεσαν από το τείχος των δακρύων στην Ιερουσαλήμ (δυστυχώς δεν μπορώ να τη βρω να βάλω σύνδεσμο).
    Αυτό το γεγονός μου φάνηκε σαν αντίδραση του πεδίου σ΄αυτό που συνέβαινε στην Ελλάδα ίσως και σαν προειδοποίηση... αν καταστραφεί το ένα, θα καταρρεύσει και το άλλο. Όμως δεν ξέρω πια είναι η σύνδεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή