Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2018

Τι συνέβη 28 ημέρες πριν την έκρηξη ηφαιστείου στη ΧαβάηΠόσοι θυμούνται την έκρηξη ηφαιστείου στην Χαβάη και τις…αποκαλυπτικές εικόνες που ακολούθησαν;

Ήταν 3 Μαΐου του 2018 όταν το ηφαίστειο εκρήγνυται μετά από έντονη σεισμική ακολουθία που προηγήθηκε.

Ένα μηνά πριν όμως, στις 5 Απριλίου είχε γίνει κάτι άλλο...


Στη φιλελεύθερη 50η πολιτεία των ΗΠΑ, στη Χαβάη, κάποιοι έβαζαν την υπογραφή τους στο δικαίωμα της αυτοκτονίας μεσώ της ιατρικής επιστήμης! 

https://www.apnews.com/91a066e44af64b538eaa7472bf6a9cb2Ασχέτως εάν οι προϋποθέσεις επιλογής της αυτοκτονίας ήταν αυστηρές, η επιστήμη σε συνεργασία με το κράτος αποφάσισαν, σε μια κρίση φιλελευθερισμού, να αποποινικοποιησούν στη συνείδηση του κόσμου την πράξη της αυτοκτονίας.

Αυτό μετράει αυτό καταγράφεται.

Οι εικόνες που ακολούθησαν των..... υπογραφών είναι αυτές:
Οπότε, όταν πέφτουν υπογραφές και εφαρμόζονται νόμοι που παραβιάζουν την φυσική διαδικασία της ζωής, η αυτοκτονία είναι η επέμβαση σε μια ανώτερη διαδικασία, αυτή της φθοράς, τότε ενεργοποιείται ο φυσικός μηχανισμός του πεδίου.

Είναι πολύ εύκολο να τα ρίξουμε στην αλλαγή του κλίματος ή αν θες γιατί επιτρέπεται να αλλάξει το κλίμα ή να αλλάξουν το κλίμα..δεν εξετάζουμε ποιος το κάνει αλλά γιατί συμβίανει και πότε συμβαίνει.

Το δύσκολο είναι να αποδεχτούμε αυτά που μαρτυράει χρόνος, να αποδεχτούμε ότι δεν είχαμε απλά μια τυχαία έκρηξη ηφαιστείου...και ότι ήταν κάτι παραπάνω..


Μια λάθος υπεγράφη είναι ένα όπλο.... και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις, ατομικό όπλο...με την διαφορά ότι δεν φαίνεται ούτε η σκανδάλη, ούτε το κουμπί, ούτε ο εκτοξευτήρας, είναι ένα αθόρυβο όπλο με μεγάλη όμως ισχύς.

Και αυτό το όπλο το χρησιμοποίησαν τελευταία και στην Ελλάδα.

Rick

Share:  

2 σχόλια: