Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2018

Ποια εκκλησία τελικά γκρέμισαν στο χώρο του Βοτανικού;Είναι αλήθεια πως γκρέμισαν τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιεράς Οδού για να γίνει το Τζαμί;

Έτσι μας είπαν..... και μάλιστα μας έδωσαν και αριθμό…114

Σε αυτή τη παγίδα, έαν είναι παγίδα, έπεσα για λίγο και εγώ.

Στο site http://ellinikahoaxes.gr ανέβηκε μια ανάρτηση η οποία είχε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα.

Έχω τις ενστάσεις μου για το συγκεκριμένο site αλλά το άρθρο αυτό παρουσιάζει κάπως αντικειμενικά την έρευνα για την κατεδάφιση της εκκλησίας του Βοτανικού και μας τα λέει λίγο διαφορετικά  δίχως να προσβάλει και να ειρωνεύεται.

Εδώ είναι το άρθρο

Είχαμε πει πολλές φορές από αυτή τη στήλη, ότι το Σκοπιανό δεν το φύτεψαν για να δώσουν λύση αλλά για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Με την υποτιθέμενη λύση της ονομασίας δημιουργείται το επιθυμητό πρόβλημα το οποίο είναι το τεράστιο βήμα στην αναστάτωση στο εσωτερικό των δύο χώρων αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.


Κάποιοι το κατάλαβαν αλλά όχι σε μεγάλο ποσοστό.

Σκοπός όμως είναι να μην φτάσουμε εκεί.

Δηλαδή εκεί που έφτασε η Συρία και τα τραγικά αποτελέσματα μιας διαλυμένης χώρας τα βλέπουμε στους δέκτες μας.

Πως έφτασε εκεί;

Από τον διχασμό….

Έτσι εισήλθε στον εμφύλιο η χώρα αυτή, δια μέσου του διχασμού….και έφτασε αυτή την στιγμή να μάχονται σε ξένο αχυρώνα οι μεγάλες δυνάμεις δια των αντιπροσώπων τους.

Αυτό πάει να γίνει και στην Ελλάδα.

Αυτό φύτεψαν με τη λύση του σκοπιανού…αλλά και με κάποια άλλα στοιχεία που εντοπίστηκαν τον Αύγουστο.

Αυτό το γκρέμισμα αυτό εξυπηρετεί, ίσως και το χτίσιμο.

Ξέρουν οι σκιές πολύ καλά πως θα φέρουν μια κοινωνία απέναντι από την θρησκεία, χρησιμοποιώντας "μέλη" της εκκλησίας αλλά και αξιοποιώντας όσους έχουν εισέλθει νόμιμα ή παράνομα για αυτόν τον λόγο στην Ελλάδα.

Να πω εδώ ότι αυτό που γίνετε τώρα στο Βοτανικό, δηλαδή η ανέγερση ισλαμικού τεμένους είναι έγκλημα κατά της Ελλάδος, κατά της ιστορίας της και κατά της πίστης της! Είτε πιστεύει κανείς είτε όχι, θα έπρεπε να συμφωνούμε ότι η ανέγερση τεμένους είναι ο σοδομισμός της ελληνικής ιστορίας,  που τόσα έχει υποφέρει από την ισλαμική κατοχή. 

Αλλά εφόσον δεν ακούς την ιστορία........ είσαι καταδικασμένος να την ξαναζήσεις.

Ποιος επιθυμεί διακαώς την ανέγερση τεμένους, περισσότερο και από τους πιο πιστούς μουσουλμάνους;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση...

Ναι, η  ΕΕ, στον όνομα της ανεξιθρησκίας, πιέζει αφόρητα την Ελλάδα για την κατασκευή του τεμένους...καίγεται βλέπεις για το που θα προσεύχονται οι μουσουλμάνοι της Ελλάδος.

Αυτοί λοιπόν που μας δανείζουν μέσα από τα  μνημόνια, πέρασαν με ψιλά γράμματα μεσαιωνικά ήθη και αιτίες διχασμού.

Η ευρωπαϊκή αγκαλιά δεν είναι αγκαλιά ..δυστυχώς…..είναι μία θηλιά στις αξίες και τα ιδανικά γενικά του ανθρώπου, όχι μόνο της Ελλάδος…και τυχερός αυτός που το έχει καταλάβει.

Όπως και να έχει, αν μου έλεγες σε ποια πλευρά είμαι από τις δυο, αυτών που θέλουν να χτίσουν τζαμί ή αυτών που έχτισαν πριν δύο χρόνια εκκλησία στο χώρο που θα χτιζόταν το τζαμί, θα σού πω με τους δεύτερους.

Αλλά…

Μήπως χτίζω κάτι για να πέσει την ώρα που πρέπει, συμμετέχοντας, ίσως άθελα μου, σε όλα αυτά που θα φέρει μια πτώση;

….να παίξω δηλαδή την κατάλληλη στιγμή με το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα το οποίο όμως είναι σε πτωτική τάση....να πατήσω την εσωτερική χορδή της χλιαρής μας πίστης γνωρίζοντας τι γίνετε σε παρόμοιες πνευματικές συνθήκες;

Είναι αυτό που είπαμε και σε προηγούμενα άρθρα και το λέω συχνά για να το ακούω και εγώ…....πρέπει να αλλάξουμε μέσα μας και μετά να διεκδικήσουμε , κάτω από κοινές αξίες και ήθη, την ελευθερία μας.

Αυτή τη στιγμή ποια είναι τα κοινά και οι αξίες που έχουμε;

Ποιες είναι οι προτεραιότητες του μέσου Έλληνα, το χρήμα ή η Ελλάδα και όσα μας κληρονόμησαν οι προκάτοχοί μας;

Την είδαμε τελευταία πολλές φορές την απάντηση και αυτή η απάντηση, είναι παράλληλα και η απάντηση στα αίτια της κρίσης.

Αν μπούμε όπως είμαστε, σε πεδίο όπου οι συνθήκες θα διαμορφωθούν κατά τέτοιον τρόπο ώστε να είναι εύκρατες για μίσος, διχόνοια, κακία, επιβίωση, ανταγωνισμό, αντιπαλότητα κλπ. τότε οι σπόροι που έχουμε μέσα μας θα γίνουν δέντρα και οι καρποί τους θα είναι αρκετά «ξινοί» για την ασφάλεια και την λειτουργία μιας κοινωνίας.

Οπότε και με βάση τα παραπάνω, με βάση τις προθέσεις το προηγούμενο διάστημα και με  τα στοιχεία από συλλέχθηκαν πρόσφατα, είμαστε προ μεγάλου διχασμού και μάλιστα θα έχει και θρησκευτικά χαρακτηριστικά.

Το να γκρεμίζεις έναν ναό και μετά από μέρες να μαθαίνεις ότι δεν είναι επίσημος ναός και ότι έχει χτιστεί πριν από δύο χρόνια από κάποιους, αυτό σημαίνει πολλά.

Σημαίνει πολλά και για τον τρόπο που διαδόθηκε.

Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις όσων αντιδρούν στο τέμενος, αλίμονο……όλοι θα έπρεπε να αντιδράσουμε.... αλλά με προβληματίζει η ανάμειξη κάποιων προσώπων στην συγκεκριμένη υπόθεση όπου έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα κατά το παρελθόν αρνητικά.

Εύχομαι και ελπίζω να είναι υπέρ της χώρας και κατά των σκιών και όχι το αντίστροφο.

Όπως και πρέπει ο κόσμος να μάθει τι ακριβώς συνέβη, γιατί αν τώρα είπαν για ναό, αύριο θα πουν για κάτι άλλο και θα το καταπιούμε όλοι μαζί αμάσητο από τα μέσα προγραμματισμού.

Και όταν θα γίνει αυτό, θα είναι σκόπιμο και θα είναι σε συγκεκριμένο χρόνο, ώστε η αντίδραση μας να είναι χρονικά περιορισμένη και να μην έχουμε το περιθώριο να φιλτράρουμε το γεγονός αλλά να δράσουμε ενστικτωδώς.

Και με τα ένστικτα της εποχής μας κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο.

Γιατί υπάρχει η σκανδάλη  των κοινωνικών δικτύων, όπου όταν πατηθεί, μετά θα είναι αργά.

Έτσι ξεκίνησε η Αραβική Άνοιξη και για όσους δεν κατάλαβαν, είχαμε μέσα σε μια ψηφιακή εποχή μια ψηφιακή άνοιξη.... που δεν ήταν τίποτα άλλο από μια ψηφιακή επανάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία από τη μία και από την άλλη την άγνοια και τον φανατισμό για να δημιουργήσουν αστάθεια στη χώρα. Το μοντέλο το είδαμε στις πρόβες της βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής..... όταν πατήθηκε η σκανδάλη μετά όλα πήραν τον δρόμο τους....τρομοκρατία,πόλεμος, θάνατος, πείνα, φτώχεια, μετανάστευση, αστάθεια κλπ.

Με λίγα λόγια αυτό ετοιμάζουν στην Ελλάδα, οι συνθήκες θρησκευτικής πόλωσης είναι μια χορηγία της ΕΕ και των σκιών που υπηρετεί.

Τα σημάδια εμφανίστηκαν στο πεδίο μας και το κλίμα διαμορφώνεται να φιλοξενήσει στο σαλόνι των εξελίξεων και αυτό.

Και επειδή μαζεύονται πολλοί επισκέπτες…. μνηστήρες, θα πρέπει να έχουμε και εγώ και εσύ και όλοι μας, τα μάτια μας δεκατέσσερα και τα πνευματικά μας μάτια ξεσκονισμένα ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και την πλάνη.

Τέλος, μέσα στη χώρα μας έχουν εισέλθει μουσουλμάνοι...όχι τυχαία όπως είπαμε αλλά συντεταγμένα  και με σχέδιο. Αυτό είναι το πρόβλημα. Οι ηθικοί αυτουργοί της εισβολής είναι οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι μας και δανειστές.

Γιατί όμως έφεραν μουσουλμάνους;

Κοίτα... και αυτοί άνθρωποι είναι, κάποιοι από αυτούς ήθελαν απλά να φύγουν από τον πόλεμο, την φτώχεια και την πείνα, αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στις χώρες...που τους διέλυσαν.

Οξύμωρο δεν είναι; είναι ναι..αλλά είναι η πραγματικότητα.

'Όμως, όπως είδαμε στην Αραβική Άνοιξη, είναι ένας λαός που προγραμματίζεται εύκολα.
Οι περισσότεροι από όσους εισήλθαν στην χώρα μας, έμειναν ή πέρασαν σε άλλες χώρες, προγραμματίζονται πολύ εύκολα στη βία, οι παραστάσεις που έχουν είναι από σκηνές βίας και ωμοτήτων.....η φιλοσοφία τους, η κουλτούρα τους, η πίστη τους... όλα αυτά αν κάποιος ξέρει να τα διαχειριστεί, μπορεί να δημιουργήσει εύκολα μια Αραβική Άνοιξη, μια ψηφιακή επανάσταση οπουδήποτε.

Αυτοί που ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις, σε συγκεκριμένο χρόνο  μας φυτεύουν μια σφηκοφωλιά στο κέντρο της πρωτεύουσας και πιστεύω προσωπικά πως στόχος δεν είναι η δημιουργία του τζαμιού  αλλά τα όσα θα συμβούν μέχρι αυτό να δημιουργηθεί, αυτά δηλαδή που περιγράψαμε πιο πάνω, ο  διχασμός μιας κοινωνίας.

Και μην ξεχνάμε ότι οι θρησκείες θα πρέπει να καταργηθούν ...αλλά πως θα καταργηθούν αν δεν τις μισήσει ο κόσμος, βλέπεις δεν μπορούν να κάνουν τίποτα δίχως την δική μας συγκατάθεση.

Και επίσης, αυτοί που υπηρετούν την υποβάθμιση και εν τέλει την εξάλειψη των θρησκειών, πως τάχα μου ενδιαφέρονται για την προσευχή των μεταναστών στην Ελλάδα;

Και άλλη μία ερώτηση στο ίδιο ύφος με τις προηγούμενες...

Αν καταστρεφόταν ένα από τα εκατοντάδες πρόχειρα τζαμιά της Αθήνας..... τι θα γινόταν;

Καταλήγουμε στο εξής...όλα αυτά που συμβαίνουν, την χρονική στιγμή που συμβαίνουν,σε συντονισμό με άλλα αρχέια που φορτώνουν στο πρόγραμμα, είναι εξαιρετικά ανησυχητικά.

Rick
Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου