Κυριακή, Σεπτεμβρίου 02, 2018

Μερικές περιοχές της Ελλάδος "γεμίζουν"


Και δύο από αυτές που εντοπίστηκαν πρόσφατα, είναι η Ρόδος  και  η Κεφαλονιά.

Για την μεν Ρόδο, ενώ δεν έπαιζε κάτι το περίεργο,  σε αντίθεση π.χ. με Κρήτη και άλλα μέρη της χώρας που βλέπουμε τόσο καιρό, παρόλα αυτά, τελευταία παρατηρήθηκε μια περίεργη δραστηριότητα.

Και αυτή η δραστηριότητα έπεσε στην αντίληψη μου πριν περίπου ένα μήνα. Αλλά καταγραφόταν, δίχως να δώσω την πρέπουσα σημασία, από την αρχή του καλοκαιριού.

Τελευταία όμως αναρωτιόμουν,  τι στα κομμάτια γινόταν στην ατμόσφαιρα της Ρόδου!

Δεν έβλεπα κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία....μέχρι σήμερα όμως... που είδα το παρακάτω.

Ρόδος: Το ιστιοφόρο της ακολασίας – Οι ανταλλαγές συντρόφων και ο μοναδικός περιορισμός που προκαλεί συζητήσεις

Κοίτα τώρα τι γίνετε…

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία τρόπων να μαυρίσεις μέρη.

Είναι μια χορηγία των σκιών…με την δική μας όμως συμμετοχή σε πολλές περιπτώσεις να κρίνεται απαραίτητη!

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η σεξουαλική αταξία.

Το είχαμε πει και σε παλαιότερα άρθρα πιο αναλυτικά.

Δηλαδή, η σεξουαλική αταξία και διαστροφή,  σε συνεργασία με το χρόνο , δημιουργεί μια τραγωδία ή ένα άσχημο γεγονός στον χώρο…στην ευρύτερη περιοχή δηλαδή που εκδηλώνεται.

Το είχαμε δει ξεκάθαρα πέρυσι, πριν τους σεισμούς καθρέπτες σε Κω και Μυτιλήνη, μέσα από άρθρο που μιλάγαμε για την Κρουαζιέρα των οργίων, που διοργάνωσαν αρχές του περσινού καλοκαιριού στο Αιγαίο.

Είχαμε πει ότι άλλο ο έρωτας και η αγάπη και........ άλλο να ξεπερνάμε τα όρια και να φτάνουμε στα άκρα....δηλαδή  η ανταλλαγή συντρόφων, οι ομαδικές συνευρέσεις και άλλες τέτοιου τύπου εκδηλώσεις.

Όταν γίνεται ένα λάθος και γίνεται ομαδικά, σκουντά νόμους στο πεδίο… έχει ισχύ, δύναμη και τροφοδοτεί με μεγάλη ποσότητα ενέργειας τις σκιές.

Έπειτα αυτές, με την συνεργασία του χρόνου, μας μαγειρεύουν μια "ωραία" τραγωδία...όπου κατόπιν αυτής αναρωτιόμαστε τι έφτιαξε, τι πήγε στραβά και ρίπτουμε τις ευθύνες δεξιά αριστερά...ούτε λόγος όμως για τις πραγματικές αιτίες που διαμόρφωσαν το αναπόφευκτο γεγονός μιας τραγωδίας.


Αν αποδεχόμασταν κάτι τέτοιο συλλογικά σαν κοινωνία,  θα ήταν ένας αποτρεπτικός και προληπτικός παράγοντας μιας άσχημης στιγμής...θα ήταν θα λέγαμε....μια ασφαλής αντιπυρική ζώνη, όπου η φωτιά θα πλησίαζε αλλά δεν θα πέρναγε.. δεν θα έβρισκε κάτι για να κάψει και θα έσβηνε.

Εγώ και εσύ και μερικοί άλλοι μπορεί να το αποδεχόμαστε..η κοινωνία όχι...και έχει μεγάλη ευθύνη η ελληνική κοινωνία σε ότι συναντήσουμε στην συνέχεια.

Το παραπάνω, είναι ας πούμε μια ανακάλυψη που κάναμε μέσα από αυτήν εδώ την στήλη. Και δεν είναι ακριβώς ανακάλυψη άλλα επισφράγιση δια μέσου του χρόνου, των όσων η εκκλησία μας προτείνει να αποφύγουμε, που κανονικά θα έπρεπε να τα προτείνει και η κοινή λογική... αλλά η μέση λογική στη χώρας μας αναλώνεται σε άλλα πράγματα.

Ένα λοιπόν από τα εργαλεία που μαυρίζουν μέρη είναι και η σεξουαλική αταξία.

Δεν συμβαίνει μόνο στην Ρόδο ή στην Κεφαλονία.. υπάρχουν και άλλα μέρη του Αιγαίου που μοιάζουν αρχαίες Πομπηιες… και δυστυχώς τα παραπάνω δεν θα φτάσουν ποτέ στα αυτιά των υπευθύνων.

Αλλά και να φτάσουν αμφιβάλω αν τους επιτρέψει η λογική  και η γραμμική τους εκπαίδευση να τα κατανοήσουν και να πάρουν τα μέτρα τους.

Απλά, όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια μας, κατόπιν τραγωδίας,  θα αρκεστούν και πάλι στις φιλοσοφίες, στα γιατί και στα πως...όπως ακριβώς έγινε και με την φονική φωτιά στο Μάτι της Ραφήνας και όπως γίνεται σε κάθε μεγάλο γεγονός.

Με την ευκαιρία αυτή να πούμε κάτι δύσκολο αλλά νομίζω πρέπει να το πούμε.

Αυτό που έγινε στο Μάτι, με τους χρόνους, τα ακριβή αίτια και τις προειδοποιήσεις ακόμη και μια ημέρα πριν την τραγωδία, μας δίνετε η δυνατότητα να πούμε ότι, αυτά που έγιναν εκεί, την συγκεκριμένη ημέρα,  δεν είναι η πλήρης εκδήλωση όλων όσων φύτεψαν το προηγούμενο διάστημα.

Πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;

Έχω παρατηρήσει ότι όταν φυτεύεις τραγωδίες μέσα από νομοσχέδια η μαυρίζοντας μέρη με διάφορους τρόπους(ένας από αυτους είναι και ο παραπάνω), τότε υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος που θα εκδηλωθεί το κακό και μάλιστα σε συγκεκριμένο μέρος.

Δηλαδή είναι σαν φυτεύεις μαγνήτες σε μια πόλη οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρα να έλκουν ισχυρές σκοτεινές ενέργειες μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, σε συγκεκριμένο χρόνο, δημιουργώντας έτσι μια αφιλόξενη ημέρα… και τότε κάποιοι την πληρώνουν.

Αλλά για να φτάσουμε μέχρι εκεί και κάποιοι "να την πληρώσουν", όπως είπαμε πιο πάνω έχει προηγηθεί η κατάλληλη προεργασία στην περιοχή στόχο..στη χώρα στόχο.

Τι γίνεται όμως όταν καθυστερεί να εκδηλωθεί;

Όσο πιο πολύ καθυστερεί στο χρόνο η εκδήλωση ενός γεγονότος, τόσο μεγαλύτερη ισχύ θα έχει, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η θλίψη που θα προκαλέσει, τόσο μεγαλύτερο θόρυβο θα κάνει.

Η  χώρα μας αυτή τη στιγμή έχει περιοχές στο κόκκινο...σε έναν μήνα κόκκινο από κωδικούς και χρόνους που λήγουν.

Μια από αυτές είναι η θαλάσσια περιοχή του Ιονίου...εκεί που πριν μερικές ημέρες ο πρωθυπουργός μας, μας ανακοίνωσε με χιλιάδες συμβολισμουςς το τέλος των μνημονίων αλλά δεν μας είπε τίποτα για την Οδύσσεια που μας περιμένει..και τον περιμένει.

Εκεί δίπλα από την Ιθάκη, στην Κεφαλλονιά,  είχαμε σήμερα δύο διαφορετικές ειδήσεις.... στο ίδιο μέρος, που σφραγίζουν τα παραπάνω.

Επαναλαμβάνω...........ίδιο μέρος, σε μια ημέρα, δύο ειδήσεις.

[Η θαλαμηγός άνηκε σε Μεξικανό επιχειρηματία και λεγόταν  "Mega yacht Mayan Queen IV"]


Επειδή όπως είπαμε, δεν πρόκειται να φτάσουν τα παραπάνω στα αυτιά των υπευθύνων  αλλά και να έφταναν δεν πρόκειται να έδειχναν την δέουσα σημασία, ο κάθε ένας ας φροντίσει την δική του ασφάλεια και προσωπικά προτείνω την ενότητα ψυχαγωγία, η παραδοσιακή, για μένα μοναδική, ομπρέλα προστασίας.

Το αποτελεσματικότερο antivirus που μας θωρακίζει απέναντι στους εξελιγμένους ιούς της εποχής μας.

Όπως μερικοί βλέπουν, τα θαύματα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο, το βλέπουμε γενικότερα από την πτώση του ελικοπτέρου με την αξιωματικο που επέζησε και μετά. 

Είναι και αυτά στην υπηρεσία μας, να μας προετοιμάσουν για τα ραντεβού με τις δύσκολες εικόνες που μας έκλεισαν.

Και οσο δεν βλέπουμε να αποσύρονται τα νομοθετήματα κατά της ανθρώπινης φύσης, όσο δεν κάνουν πίσω στην ονομασία της Μακεδονίας ,παρα τις αντιδράσεις, όσο προχωράμε με γοργούς ρυθμούς στην ψηφιακή φυλακή, τόσο πλησιάζουμε στην εκδήλωση αναβαθμισμένων τραγωδιών.

Το είδαμε στις 28.8.18 , όταν 800 και κάτι άτομα κινδύνεψαν σε ένα πλοίο αλλά και στο σεισμό στην κεντρική Ελλάδα.

Ψάχνουν μεγάλη θυσία στην Ελλάδα, ασυνήθιστα μεγάλη, πιθανός και παραπάνω από μια αν εξετάσεις με ακρίβεια τα δεδομένα, σε συγκεκριμένο χρόνο, ο οποίος  θα τρέξει παράλληλα με άλλα γεγονότα και πραγματικά δεν γίνεται απολύτως τίποτα για να την αποφύγουμε….πέρα από την επέμβαση μερικών καλόγερων και των Αγίων μας.

Ως πότε όμως…

Στο μάτι σκοτώθηκαν 98 μέχρι στιγμής άνθρωποι…ελάχιστοι αντιλήφθηκαν τα πραγματικά  αίτια της τραγωδίας και αναρωτιέμαι στα πόσα θύματα θα συμφωνήσουμε στα βασικά.

Πιστεύεις αντέχει η ελληνική κοινωνία να ζήσει κάτι που θα ξεπερνάει την λογική της;

Όχι...αλλα και δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το αποφύγει, πέραν φυσικά μερικών μεμονωμένων εξαιρέσεων.

Χρωστάω ένα κείμενο…εκεί που θα παρουσιαστούν μερικά κρίσιμα στοιχεία του Αυγούστου και  σημεία της χώρας που είναι και αυτά στο κόκκινο.

Και αυτό θέλω να γίνει πριν την ΔΕΘ. 

Rick

Share:  

7 σχόλια:

 1. Κοίτα Ρικ, οι Σουηδοί οργανώνουν τα παρτουζοτάξιδα με ιστιοφόρα στη Ρόδο
  https://www.protothema.gr/life-style/article/817544/ta-istiofora-ton-orgion-souidoi-organonoun-krouazieres-gia-swingers-sti-rodo-kai-ta-guro-nisia/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναί Σοφία το είδα!!και δεν μπορώ να σου κρύψω ότι ο όρορς που χρησιμοποιήσες με έκανε να γέλασω.Ευχαρίστω και που έστειλες και που με έκανες λίγο να γελάσω

   Διαγραφή
 2. Ρε φίλε, τι πίνεις και δεν μας δίνεις; (ευτυχώς!). Ούτε να ζουσαμε στη βιβλική εποχή που ο μπαμπούλας θεός ισοπεδωσε τα Σόδομα και τα Γόμορα για τις αμαρτίες των κατοίκων τους!Ακόμα κι αν ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ υπήρχαν όντα, πνεύματα,σκιές και λοιπές μπαρουφομαλακίες, δεν θα έπρεπε να τιμωρήσουν αυτούς που διαπράτουν τα 'αίσχη' (λες και μιλάνε τίποτα μπαμπόγριες που θεωρούν βλασφημία τις εκφράσεις και την ποικιλία της ζωής )αντί να 'τιμωρούν' ολόκληρες περιοχές; Τι είδους νεόκοπη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι αυτή; Καλά που μας έχουν μπουχτίσει τα διάφορα 'κρυφοπαπαδίστικα' σάιτ με τους βαρεμένους εσχατόγερους που κάθε τρεις και λίγο φέρνουν τη συντέλεια του κόσμου! Αν δεν είσαστε εκεί πέρα τίποτα βαρεμένοι, τότε ρίχνετε νερό στο μύλο του συστήματος που θέλει πολίτες τρομαγμένους, να φοβούνται και τη σκιά τους και ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. Ολοι εσείς (γενικά στο διαδίκτυο και από τα υπόλοιπα 'ομοιδεατικά' σάιτ) φέρνετε τον ΜΕΣΑΙΩΝΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα σου πω τι πίνω, συνήθως φρέντο με λίγο όμως αφρόγαλα..δεν πίνω κάτι άλλο.Λές αν σου δώσω από τον καφέ μου να σε πείσω;
   Κοίτα, μπορέις να διαφωνήσεις, δεν έχω την απαίτηση να συμφωνήσεις αλλά πίστεψε με τα πράγματα είναι διαφορετικά.Ο Θεος δεν τιμώρει αν θες να έχεις άποψει θα πρέπει να έχεις διαβάσει τα προηγούμενα άρθρα..αλλα δεν τα εχεις διαβάσει. Όμως ούτε θα σου αποκαλύψω τι γίνεται για να σε πείσω.
   Μακάρι τα παραπάνω λοιπόν να είναι μπούρδες....άσε καλύτερα να μας δείξει ο χρόνος..μέσα στο μήνα...Και αν είναι, τοτε θα σου ζήτησω συγνώμη...αν όμως όχι, τουλάχιστον θα πρέπει να καλύψεις το χρονο που έχασες.Σύμφωνοι;;οκ....Χαίρομαι που συμφώνεις!

   Διαγραφή
  2. περπαταμε ακομη σε ανηφορα ...αλλα θα αρχισει η κατηφορα πιστευω μετα τισ 11 -9 και σιγουρα ενα φραπεδακι το χρειαζομαστε

   αναμενουμε ..δεν μπορουμε να αποτρεψουμε (και στην ουσια δεν θελουμε )
   αλλιως συνειδησιακα μπορουμε να αντισταθουμε με την καταλληλη επιγνωση και συγκεντρωση ενος συνδιασμου συν αισθηματος και επιθυμιας (γνωμη μου )

   /ειναισχεδον ολα καθαρα ..για οουσ απο εσας μπορουν και βλεπουν γιατι οι υπολοιποι ειμαστε λιγο χαιβανια ..

   η δυνατοτητα και η θεληση ειναι αλλο κεφαλιαο ..

   αλλαξατε διευθυνση ?παλιοτερα ειχατε μινιστρυοφ τρυτη .γρ τωρα μινιτρυε(μικρη αληθεια ?

   καλημερες

   Διαγραφή
  3. Ναι αγαπήτε Pan, άλλαξε η διευθυνση σε minitrue.gr είναι η συντομογραφία του ministryoftruth, είναι πιο εύκολο στο να το προφέρει κάποιος.Όπως ειπες έχουμε ανηφόρα...αλλά κοιτάω και πριν τις 11 γιατι κάτι χρόνοι κλέινουν πολύ κοντά στο σήμερα... ξέρεις..

   Διαγραφή
  4. πρεπει να μεινουμε ζωντανοι και αξιομαχα λογικοι //για να μπορεσουμε να κατανοησουμε και να προσπαθησουμε να δωσουμε και σε αλλουσ να κατανοησουν το παρασκηνιο ...

   ευτυχως λεω που θα ειμαστε εν ζωη με ολα να παιζουν και προετοιμασμενοι με την βοηθεια του θεου ..να προστατεψουμε και να παλεψουμε για ολα οσα αξιζουν ..

   δυστυχως βιωνουμε μια καθολικη αποδομηση αξιων και αυτο ειναι λυπηρο για τα παιδια μας ..
   με την δυναμη που δοθηκε και διδεται ειναι χρεος ολων να αναλυουμε και να προετοιμαζομαστε καταλληλως για τα γενομενα ..

   γεμισαμε ταμπελες και στο τελος χασαμε εμας τους ιδιους ..

   συγχαρητηρια και σε εσας και στα κατοχικα που βοηθατε στην κατανοηση του πεδιου και ως αποτελεσμα στην καλυτερη προετοιμασια - προστασια των οικογενειων και των συνανθρωπων μας..
   καλημερες

   Διαγραφή