Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2018

Και αν το όχημα δεν σταματήσει;Αν το όχημα δεν σταματήσει...τις επόμενες ώρες, τις επόμενες ακριβώς ημέρες, θα γίνει ζημιά.

Οι φωτεινές ενδείξεις του ταμπλό τρεμοπαίζουν και αν δεν σβήσει ο κινητήρας, δεν σταματήσει η καύση και η ροή του «καυσίμου»....θα υπερθέρμανθεί το σύστημα, για άλλη μια φορά. 


Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, έχει γίνει στον όμορφο κόσμο μας πολλές φορές.

Αν και περιορίζεται σε αυστηρά χρονικά πλαίσια, που υπάρχουν σε προηγούμενο άρθρο, δεν περιορίζεται σε μέρος...ίσως δεν είναι ένα.

Επάνω σε αυτά τα στενά χρονικά πλαίσια συνεχίζει να κινείται το όχημα ακόμη και σήμερα.

Οπότε ας το αφήσουμε, αν δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, να σβήσουμε τη μηχανή.

Ας βάλουμε τη ζώνη μας και ο κάθε ένας τις άμυνες που έχει.

Απλά... εκεί στο σχολείο, αυτά ποτέ δεν μας τα είπαν...για το πόσο άσχημη μπορεί να γίνει η Ζώη.

Αυτό που δεν μας είπαν τότε στο σχολείο και τα βιβλία δεν το έγραφαν πουθενά,  μας το ψιθύρισε αργότερα η ίδια ζωή και το είπε ψιθυριστά σε κάποιους..... σε κάποιους άλλους πιο δυνατά, για να καταλάβουμε ότι σε μια ζώη οπού υπάρχει θάνατος, δεν υπάρχει παρατεταμένη ευτυχία...

Η ζωή των τριών+ διαστάσεων είναι σαν μια γυναίκα, σε ένα πολύ σκοτεινό μπαρ που λέγεται world bar, που απλά μας κερνά σφηνάκια ευτυχίας και μεθώντας μας, μας κάνει να την βλέπουμε ωραία...όταν όμως περάσει η ζαλάδα της μέθης, εκεί βλέπουμε το αληθινό πρόσωπο της..και μερικοί το σκοτάδι του μπαρ.

Άτυχοι των ημερών μας όσοι ακόμη και τώρα δεν το βλέπουν αυτό... και τυχεροί όσοι συμβιβάστηκαν με την ασχήμια της...ίσως εκεί να βρίσκεται λίγη ευτυχία!

RickShare:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου