Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2018

Η ώρα που το σκοτάδι νικάει το φώς
Πριν μερικές ημέρες κλείσαμε 17 χρόνια από το αναπόφευκτο συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και την καταστροφή των δίδυμων Πύργων της Νέας Υόρκης.


Αυτήν τη στιγμή, ακόμη και τώρα, η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου αγνοεί και ίσως ποτέ δεν θα μάθει την αλήθεια πίσω από το γεγονός εκείνο που κήρυξε την έναρξη του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας".

Ήταν η στιγμή που τα αεροπλάνα έπεφταν επάνω στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, το οποίο αποτελούνταν από 7 κτίρια, τα πάντα από εκείνη τη στιγμή και έπειτα αλλάζουν και παίρνουν μια άλλη τροπή που τότε λίγοι αντιλήφθηκαν και που δ
υστυχώς ακόμη και τώρα λίγοι την αντιλαμβάνονται.

Η πτώση των δίδυμων πύργων στις 11.9.2001 ήταν συμβολικά η πτώση του βιβλικού πύργου της Βαβέλ.

Ο πύργος της Βαβέλ, σύμφωνα με τους 9 στίχους της Παλαιάς διαθήκης ,ήταν ο πύργος που έχτιζαν οι άνθρωποι της Μεσοποταμίας σαν δείγμα δύναμης και εξουσίας της εποχής εκείνης αλλά και για να δείξουν ότι μπορούν με τις δικές τους δυνάμεις να φτάσουν τον ουρανό και να είναι ισότιμοι με τον Θεό.

Κάτι που δεν άρεσε στο Θεό και τους μπέρδεψε τις γλώσσες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να σταματήσει το χτίσιμο του πύργου.

Μη έχοντας άλλη επιλογή,  αναγκάστηκαν σε ομάδες να εξαπλωθούν σε όλη την Γη δημιουργώντας κατά αυτό τον τρόπο τα.... έθνη που βλέπουμε ακόμη και σήμερα, με τις γλωσσικές, ιστορικές και θρησκευτικές τους διάφορες.

Η πτώση του πύργου της Βαβέλ λοιπόν ήταν η αφορμή να δημιουργηθούν τα έθνη…


Από την άλλη, η πτώση των δίδυμων πύργων το 2001 είναι η αφορμή να καταργηθούν τα έθνη.

Ο πύργος της Βαβέλ βρισκόταν στην Μεσοποταμία, μια χώρα που την διασχίζουν οι δύο μεγάλοι ποταμοί, Τίγρης και Ευφράτης…και το μεγαλύτερο έδαφος της ιστορικής αυτής περιοχής κάθεται στο σημερινό Ιράκ.

Η πτώση των δίδυμων πύργων ήταν η αφορμή των ΗΠΑ να εισβάλουν στις 20 Μαρτίου του 2003………..…στο Ιράκ.

Ποιοι κανονίζουν τελικά τους πολέμους και γιατί;

Είναι τα γεωπολιτικά συμφέροντα κάθε εποχής ή οι θυσίες κάθε εποχής που πρέπει να συμβούν;

Απλως... μήπως η βιτρίνα, που δεν παύει να έχει την αξία της και να παίζει τον ρόλο της, είναι οι γεωπολιτικές αψιμαχίες μεταξύ των κρατών που επαναλαμβάνονται σε μοτίβα γεγονότων ανάλογα με τις συνθήκες της κάθε εποχής;

Για παράδειγμα, στην αρχαιότητα δεν είχαν αγωγούς πετρελαίου για να παρουσιάσουν μια διαμάχη, ούτε αεροπλάνα για να ρίξουν στα.... κάστρα και να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ των ανθρώπων ώστε να πάνε να σφαχτούν μεταξύ τους.....φύτευαν άλλου είδους διαμάχες που είχαν σχέση με το εμπόριο, τις εδαφικές διεκδικήσεις κλπ.

Κάθε εποχή λοιπόν, κάποιοι προσαρμόζουν αφορμές για να προκαλέσουν έριδες,  συγκρούσεις και διαμάχες μεταξύ των κρατών, διαμάχες που έχουν όλες τους ένα κοινό και μοναδικό χαρακτηριστικό.


Τον Θάνατο!

Με άλλα λόγια, οι θεοί των πολύ αρχαίων εποχών λύνουν τις διαφορές τους βάζοντας μας να πολεμήσουμε μεταξύ μας, να σκοτωνόμαστε στο όνομα τους. Παράλληλα προχωράνε-με το σχέδιο τους με το ίδιο σκεπτικό, από πολύ παλιά, κάθε θυσία και ενέργεια…ένα βήμα πιο κοντά στο ή στους στόχους της κάθε εποχής….θυσίες είτε μέσα από τις πολεμικές διαμάχες, είτε από νυχτερινές τελετές των σκοτεινών αυτών πολιτισμών.

Τον Σεπτέμβριο του 2001, είδε όλος ο πλανήτης live, σε παγκόσμια μετάδοση, να γκρεμίζεται το παγκόσμιο κέντρο εμπορίου της Νέας Υόρκης. Η στιγμή εκείνη ήταν ο απόλυτος συντονισμός και συγχρονισμός του κόσμου με συναισθήματα όπως αυτά του τρόμου, του φόβου και της ανασφάλειας.


Μετά από αυτό το συμβάν, εισβάλουν οι ΗΠΑ στο Ιράκ και καλά για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους....αργότερα, τον Μάρτιο του 2011 σκοτώνουν τον νο1 τρομοκράτη το πλανήτη, τον Μπιν Λάντεν, την ώρα που ήδη έχουν έτοιμες προς χρήση τις τρομοκρατικές ομάδες που θα στελεχώσουν το μετέπειτα Ισλαμικό κράτος που στο κυνήγι του θα μαζευτούν στη Συρία όλες οι μεγάλες δυνάμεις.

Έτσι κλιμακώνεται η βία στην Μέση Ανατολή, επεκτείνεται στη Β. Αφρική και προκαλείται ένα γεωπολιτικό χάος στην ιστορική αυτή περιοχή, οι απελπισμένοι μαζί με τους τρομοκράτες περνάνε στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να γίνουν μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις και η Ευρώπη να ζει στη σκιά της τρομοκρατίας…..να δημιουργηθούν ομάδες που κρατάνε πλακάτ τύπου no borders, 
Refugees Welcome κλπ. και από την άλλη να στέκονται εθνικιστικές ομάδες, που λένε όχι στους ξένους και σε οποιαδήποτε μορφή λαθρομετανάστευσης....  και μερικά κράτη να κλείνουν τα σύνορα τους, ανεβάζοντας παράλληλα τα ποσοστά ακροδεξιών πολιτικών σχηματισμών.

Αν  όλο αυτό κάποιος το διαβάσει ανάποδα, ξεκινώντας από το τέλος , από το τώρα και τα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν, θα καταλάβει τι έπρεπε τότε να γίνει για να μπερδευτούν οι λαοί μεταξύ τους, τι έπρεπε να γίνει για να επέλθει σύγχυση στους λαούς και να καταργηθούν τα έθνη κράτη.

Μια στιγμή αρκούσε... ένα άσχημο ξημέρωμα, τότε το 2001, ήταν ικανό να φέρει αυτές τις αλλαγές στον παγκόσμιο γεωπολιτικό χάρτη, τις οποίες πλέον τις βλέπουμε, είναι αισθητές, ασχέτως αν κάποιοι, οι περισσότεροι ίσως και στα περισσότερα κράτη, επιλέγουν να μην τις δουν.

17 χρόνια μετά το γεγονός αυτό, και το στρώμα σκέψης του πλανήτη νοσεί, είναι μπερδεμένο και αυτό είναι άλλο ένα αποτέλεσμα της....πτώσης των δίδυμων πύργων της Βαβέλ, στις 11.9.2001.

Η σύγχυση που κάποτε υποτίθεται γέννησε τα έθνη, αυτή η σύγχυση, τώρα θα τα διαλύσει.

Αυτή η σύγχυση ξεπήδησε από τα ερείπια των δίδυμων πύργων, δημιούργησε άπειρες θεωρίες και ήταν η έναρξη του πολέμου της πληροφορίας, ένας πόλεμος που σε συνεργασία με την τεχνολογία μπερδεύει την αλήθεια με το ψέμα, καθιστώντας αδύνατο στο μέσο άνθρωπο- οικογενειάρχη που εργάζεται 10 ώρες την ημέρα για το σύστημα και την οικογένειά του, να ξεχωρίσει το σωστό από το λάθος, την πραγματική από την fake πληροφορία.

Αγνοώντας όμως την αλήθεια και την πραγματικότητα γύρω του, δεν αντιλαμβάνεται ο μέσος άνθρωπος τον πόλεμου του νου και της πληροφορίας.

Και όχι μόνο δεν το αντιλαμβάνεται αλλά στρέφεται και εναντίον αυτού που τον αντιλαμβάνεται.

Όλη λοιπόν αυτή σύγχυση, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγήσει στο διχασμό, διχασμό μεταξύ διάφορων κοινωνικών στρωμάτων, μεταξύ κρατών, μεταξύ διεθνών οργανισμών και πάει λέγοντας.

Αυτό που γίνεται στη Συρία για επτά ολόκληρα χρόνια, η αναμέτρηση των μεγάλων δυνάμεων 
δια των αντιπροσώπων τους ….πίσω από την αφορμή καταπολέμησης της τρομοκρατίας,  φυτεύτηκε τότε, τον Σεπτέμβριο του 2001, όπως και τα περισσότερα ζητ΄τημα που απασχολούν την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα.

Πριν μερικές ημέρες λοιπόν, στις 11.9.2018 είχαμε έναν πολύ σημαντικό συντονισμό!!! 

Μιας και αυτή η ημέρα είναι ένας δυνατός κώδικας χρόνου, δεν γίνεται να τον αγνοήσουμε.

Στις 11.9.2018, είχαμε την έναρξη του νέου Εβραϊκού έτους!

Την ίδια ημέρα είχαμε την έναρξη του νέου Αραβικού έτους!!

Δηλαδή τα δύο ημερολόγια -χρόνοι συντονίστηκαν στο 11.9

Τα αραβικά έθνη μαζί με το εβραϊκό έθνος συντονίζονται σε αυτό τον κωδικό και πάνε χέρι χέρι στις εξελίξεις.

Οι εξελίξεις που βλέπουμε στην επικαιρότητα συμπεριλαμβάνουν και αραβικά κράτη και το εβραϊκό κράτος και το θερμόμετρο ανεβαίνει σε ένα μέρος….στην Συρία και συγκεκριμένα στην περιοχή Idlib.


Εκεί στην συριακή αυτή επαρχία και τελευταία εστία των τρομοκρατών,  εντοπίζεται κάτι...παράξενο.


Με έναν κάπως όχι και τόσο αδέξιο αναγραμματισμό, αν τον κάνουμε, εξάγουμε την λέξη Iblīs.


Iblīs στο Ισλάμ είναι το όνομα του αντίστοιχου Σατανά της Παλαιάς διαθήκης, και το όνομα Iblīs στο κοράνι αναφέρεται 11 φορές….. στις 9 από αυτές σχετίζεται με την εξέγερση εναντίον του Θεού.

Και είναι ένα ζήτημα γιατί σε αυτή την περιοχή τόση θυσία ,7 χρόνια τώρα, με την "βαριά βιομηχανία" αρχαίων βωμών εκει δίπλα....... γιατί σε αυτή την περιοχή πάνε να λύσουν οι μεγάλοι τις διαφορές τους στα σύνορα με το Ισραήλ;


Ποιος στα αλήθεια απειλεί το Ισραήλ;

Ακριβώς την ίδια ημέρα, στις 11.9, συντονίζεται και κάτι άλλο................................. σε αέρα, θάλασσα και ξηρά:Στις 11.9 ξεκινούν οι μεγαλύτερες ρωσικές στρατιωτικές ασκήσεις από διάλυσης της Σοβιετικής ένωσης και μετά.

Αυτό το λες και πρόβα πολέμου…είναι πρόβα πολέμου σε ένα παγκόσμιο θέατρο όπου οι θεατές για ακόμη μια φορά θα κληθούν να συμμετάσχουν.


Πραγματοποιείς τέτοιες ασκήσεις σε συντονισμό με τον χρόνο γιατί κάτι περιμένεις, ξέρεις ότι θα προκληθείς, γνωρίζεις ότι είσαι στόχος... και αραβοϊσραηλινος στόχος.

Αυτός ο τριπλός συντονισμός λοιπόν μας δείχνει αρκετά και σίγουρα επιβεβαιώνει όσα μας ψιθύρισαν τον Αύγουστο για την Παγκόσμια ειρήνη.


Από το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου μέχρι και τώρα, η Παγκόσμια ειρήνη δεν απειλήθηκε.... ουσιαστικά, σε παγκόσμιο επίπεδο όχι.

Τώρα όμως απειλείται ....είναι ξεκάθαρο.... μας το λένε!!!!!

Εφόσον υπήρξε και αυτός ο συντονισμός, δυστυχώς δεν θα αποφύγουμε την ανάφλεξη.

Είναι απλά θέμα χρόνου. Όταν λέμε ανάφλεξη, εννοούμε αντιπαράθεση μεγάλων δυνάμεων.

Αυτό μας είπαν το προηγούμενο διάστημα, κάτι που ο κόσμος δεν μοιάζει να το πιστεύει γιατί αν το πίστευε και αντιλαμβανόταν τι διαστάσεις  μπορεί να πάρει μια τέτοια εξέλιξη και τι επιπτώσεις θα είχε στην καθημερινότητα του και στην ασφάλεια του ….θα έμενε άυπνος μέρες ολόκληρες στους δρόμους και στις πλατείες να παρακαλάει την εκάστοτε κυβέρνηση του να αποχωρήσει από την περιοχή.

Μέσα από τέτοιους συντονισμούς και άλλα στοιχεία που συλλέγονται κατά καιρούς, μας δείχνουν ...μας φωνάζουν θα έλεγα, ότι είμαστε πολύ κοντά σε πολεμικό γεγονός, που θα ανατρέψει όλα όσα βλέπουμε γύρω μας.


Διότι δεν μιλάμε για τσαμπουκά ενός ισχυρού κράτους σε ένα αδύναμο κράτος, όπως έχουμε συνηθίσει  αλλά για χοντρή παρεξήγηση μεταξύ κρατών που διαθέτουν πλούσιο πολεμικό οπλοστάσιο.

[Την ημέρα Παρασκευή θα την προσέχω πιο πολύ.]

Καταθέτουμε και το παρακάτω στοιχείο.

Σε μερικές ημέρες έχουμε άλλον έναν Παγκόσμιο διαλογισμό στο όνομα της Παγκόσμιας ειρήνης και αυτός, τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει η γιόγκα, ο διαλογισμός με το κίνημα της Νέας εποχής.

Πάνε χέρι χέρι…έχουν τις ίδιες τεχνικές, το ίδιο όραμα και μαζί τους πάει η εβραϊκή Καμπάλα και το «ιερό» ημερολόγιο των Μάγιας.

Η μαγεία της Ανατολής συναντάται με την μαγεία της Δύσης, και ο συντονισμός πολλών ατόμων κάτω από συγκεκριμένο χρόνο και συγκεκριμένες τεχνικές μαγείας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

Όπως δεν πέρασε και τον Αύγουστο…18.8

Κάποιος το οργανώνει και ξέρει πολύ καλά πότε να το κάνει αυτό…και κάποιοι χρειάζονται την ενέργεια αυτού του συντονισμού.

Το event θα είναι από 21-23.9

Όλα τα παραπάνω τρέχουν την ώρα που ο κόσμος μοιάζει υπνωτισμένος και δεν πρόκειται να ξυπνήσει από τη λήθη αυτή εάν δεν το ξυπνήσουν οι παγκόσμιοι διοργανωτές.

Μόνο που τότε θα πάψουν να ηχούν τα τύμπανα του πολέμου και θα αναλάβουν οι σειρήνες.

Τότε, τη στιγμή εκείνη που θα συντονιστεί  όλος ο κόσμος με την γενική ανάφλεξη, θα είναι πλέον αργά για να πατήσει backward. 


Όταν το βαρυ όχημα του πολιτισμού μας κατηφορίσει προς αυτή την κατεύθυνση με σπασμένα φρένα, ότι και αν κάνεις μετά δεν θα μπορείς να το σταματήσεις.

Για την ιστορία... τα φρένα στο όχημα έχουν ήδη σπάσει ....οπότε για ποια ακριβώς παγκόσμια γιορτή μιλάμε....
17 χρόνια μετά;

Πως θα γιορτάσουν την ειρήνη στα τρία 7άρια όταν εκεί επάνω κλείνουν χρόνοι;Rick

Share:  

1 σχόλιο:

  1. Εγώ στην 11/9 θα εβαζα τιτλο. ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή