Νομίζω ότι τώρα πια όλοι μας έχουμε κατανοήσει ότι η συνειδησιακή μας κατάσταση έχει βρεθεί ανάμεσα σε δύο σημεία…

Έχω γράψει στο παρελθόν ότι όταν το ψέμα γίνει υπερβολικό η ψυχή που το αναγνωρίζει αναγκάζεται να οδηγηθεί μακριά του και έτσι σιγά-σιγά φτάνει Όσο πιο μακριά μπορεί…. φτάνει στα άκρα που μπορεί!

Σήμερα και νομίζω θα συμφωνήσετε όλοι βρισκόμαστε ανάμεσα σε Δύο άκρα, αυτοί που αποδέχονται τη νέα κατάσταση και αυτοί που ανατριχιάζουν με τη νέα κατάσταση..

Αυτοί που αποζητούν τη νέα παγκόσμια τάξη και τους νέους όρους νόμους κανόνες και αλλαγές και αυτοί οι οποίοι βλέπουν ότι όλο αυτό που συμβαίνει δεν συνάδει σε τίποτα από αυτά που μάθαμε να αγαπάμε να σεβόμαστε και να τα έχουμε σαν πρότυπα!

Αυτή η κίνηση που κάνει η συνείδησή μας μοιάζει με την κίνηση που κάνει μία έκρηξη αν την κινηματογράφησουμε καρέ-καρέ στην αρχή η ύλη εκτονώνεται μέχρι τα άκρα που μπορεί και μετά με τεράστια δύναμη εισχωρεί προς το κέντρο!

θα μπορούσε Λοιπόν κανείς να πει ότι όλο αυτό που συμβαίνει, όλα όσα μας έχουν κάνει να οδηγηθούμε στα άκρα της κοινωνίας και της σκέψης…. Μάλλον έχουν γίνει επί σκοπου…. Γιατί κάποιοι γνωρίζουν να δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις! Γνωρίζουν πώς αντιδρά η συνείδηση και η ψυχή του ανθρώπου!

Όταν έχεις ένα πρόβλημα μέσα σε ένα σύστημα, παραδείγματος χάρη όταν νοσεί το σώμα, ή όταν μία σχέση όπως ο γάμος βρίσκεται σε σύγκρουση…. Έρχεται μία στιγμή η οποία είναι μη αντιστρέψιμη….

Όταν αρρωστήσουμε και είμαστε κοντά στο θάνατο το σώμα θα πάρει την απόφαση να τα δώσει όλα για Να νικήσει τον ξενιστή… θα δώσει τη μεγάλη μάχη… η να ζήσει ή να πεθάνει… υπάρχει λοιπόν ένα όριο…. που αν το ζωγραφίζαμε Σε ένα χάρτη… θα βλέπαμε ότι υπάρχει ένα σημείο… Ένα σημείο αποστασης… το οποίο όταν το περάσεις Δεν υπάρχει πια γυρισμός για ισορροπία παρά μόνο οδός και ταχύτητα για σύγκρουση!

Αυτό το σημείο το έχω ονομάσει σε πολλά από τα γραπτά μου σαν το σημείο τι συμφιλιωτικής ενέργειας… Όπου είναι το σημείο που αλλάζει την οποία ισορροπία μπορεί να υπάρξει… αν θα μπορούσα να το εξηγήσω για να το φανταστείς.. Είναι η τελευταία κουβέντα Σε έναν καυγά… που μετατρέπεται από λογομαχία σε ξυλοδαρμό… η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι!

Για αυτήν την ενέργεια έχουν σπαταληθεί αιώνες από τους μύστες για να την κατακτήσουν Και να την χειραγωγήσουν…

Αν μπορούσαμε να φανταστούμε πώς κινείται η συνείδησή μας πάνω σε ένα χαρτί…. και θα έπρεπε να μπορούμε να το κάνουμε καθημερινά…. Μιας και το σύστημα ήδη έχει τοποθετήσει τις ιδεολογίες μας σε έναν ιδεολογικό χάρτη… αριστερός….. Δεξιός…. αν μπορούσαμε λοιπόν να το σχηματοποίησουμε… θα βλέπαμε μία γραμμή να φεύγει από το κέντρο δεξιά και μία γραμμή να πηγαίνει αριστερά… η οποία τείνει να φτάσει στα όρια…. στην φούσκα ύπαρξης της συνείδησής μας… μόλις αυτές οι γραμμές ακουμπήσουν τη φούσκα…. τότε θα έρθει η έκρηξη!

θα παρατηρούσαμε ακόμα οτι όσο η απόσταση αυξάνει τόσο πιο πολύ έντονο γίνεται και το ψέμα αλλά και η αντίθεση μας με τους απέναντι… τόσο πιο έντονο γίνεται το συναίσθημα…. και το συναίσθημα να νομίζουμε ότι μόνο εμείς έχουμε δίκιο…. και το μίσος για την αλήθεια των άλλων!

Όπως εξήγησα παραπάνω σε μία κατάσταση η οποία είναι προβληματική και δεν οδηγεί σε καμία ισορροπία είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει μία σύγκρουση…. Ή μάλλον καλύτερα στην γλώσσα που μάθαμε να μιλάμε εμείς οι γραφικοί… θα υπάρξει ένα χάος… Έτσι ώστε μετά να δημιουργηθεί μία νέα εντροπία… Άρα ένα νέο σύστημα… και αυτή η διαδικασία η φυσική γίνεται συνέχεια μέχρι να βρεθεί το σύστημα το οποίο θα φέρει την ισορροπία που λείπει!

Το φυσικό φαινόμενο Λοιπόν του χάους είναι σαν κάτι μεταφυσικό το οποίο περιμένει την κατάλληλη στιγμή που θα δημιουργήσει αυτό που πρέπει ώστε να δημιουργηθούν νέες δομές και κανόνες στο σύστημα που νοσεί!

Είναι το μηδενικό σημείο αντιστροφής, είναι το σημείο όπου Εάν το αγγίξεις δεν ξαναπερνάς ποτέ στο παλιό σύστημα και αναγκαστικά, χαοτικά και τυχαία θα οδηγηθείς σε ένα άλλο σύστημα…. με ποιο μπακαλικες έννοιες όταν αγγίζουμε το μηδενικό σημείο αντιστροφής…. δεν θα ξανά έχουμε τίποτα ιδιο από το παρελθόν μας..!!!!

Το πιο ουσιαστικό σημείο αυτού του άρθρου είναι ότι θέλω να σας δείξω ότι πλησιάζουμε σε αυτό το σημείο μέσα από μία παρατήρηση που θα τη χρησιμοποιήσουμε σαν σημάδι…αν φανταστούμε τη φούσκα της συνείδησής μας ως ένα κύκλο πάνω σε ένα χάρτη…. και τις γραμμές που απομακρυνονται από το κέντρο να πλησιάζουν το όριο του κύκλου…. μισό ποντο πριν το κύκλο είναι μία μικρή κόκκινη γραμμή….. Μάλλον οι γραμμές μας αλλάζουν το χρώμα τους και γίνονται κόκκινες…. σε αυτή την κόκκινη περίοδο αναλαμβάνει Η φύση…. πράγμα που σημαίνει… Ότι ξεκινούν γεγονότα και συγχρονικότητες… που εμείς επειδή δεν γνωρίζουμε τις ενέργειες μπορεί να τις ονομάσουμε μεταφυσικές…. είναι η στιγμή όπου αναλαμβάνει Η φύση… Όπου θα μπορούσες να το ονομάσεις και Θεό…. εκείνη η κόκκινη γραμμή η μικρή απόσταση μέχρι τον κύκλο είναι η στιγμή που η συγχρονικότητα θα είναι εξωφρενική…. για αυτό και τα γεγονότα θα τρέχουν με ταχύτητα όπως έχουν πει κάποιοι!

Τώρα κάτι που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε όλοι για να κλείσουμε ….!Αυτό το άρθρο προσπαθεί να σας προειδοποιήσει για αυτά που ήδη γνωρίζετε… γιατί γνωρίζω ότι διαβάζετε αυτά τα λόγια και σας θυμίζουν δεν σας μαθαίνουν κάτι… πρεπει λοιπον να σκεφτούμε… πώς κατάφερε Αυτός ο πολιτισμός της χεστρας… να χρησιμοποιήσει έτσι το μυαλό μας ώστε να ζούμε σε ένα σύμπαν άπειρων πιθανοτήτων και εμείς να έχουμε επιλέξει μία Συνείδηση που ασχολείται είτε με το ένα είτε με το άλλο!!

Πώς μία κοινωνία ολόκληρη, Ένας λαός ολόκληρος, εκατομμύρια συνειδήσεις… κατάφεραν να εγκλωβιστούν και να κοιτούν ένα δισδιάστατο μοντέλο όταν η ύπαρξή μας ζει σε ένα σύμπαν πολλαπλών διαστάσεων;

Αν αυτή την ερώτηση καθίσετε Με σοβαρότητα να τη σκεφτείτε θα δείτε ότι η μοναδική απάντηση είναι ότι με έναν μαγικό τρόπο κάποιοι ύπνωτισαν την συνείδησή σας….κάποιοι κατάφεραν να σας στερήσουν τη δυνατότητα να δείτε τα εκατομμύρια επιλογές ως λύση και να ασχοληθείτε μόνο με τα δύο που θέλουν αυτοί να ασχοληθείτε! Και αυτο δεν εγινε απο την φυση αλλα απο αυτους που ελεγχουν της ενοιολογικες τοποθεσιες και την πληρφορια που μπαινει μεσα σας !

Stranger…

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours